Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

23 Ağustos cumartesi menü
11.00 1 dilin dilim peynir, 7 zeytin, domates salatalık biber, yarım simit
14.00 2 erik, 1 dilim peynir
18.00 1 kase çorba, 4 kaşık pilav, 3 kaşık tavuk, salata, 6-7 çatal kavun karpuz
21.00 3-4 tane kremalı büsküvi
2 lt su 6.900 adım

24 Ağustos pazar menü
11.00 1 dilim yumurtalı ekmek, 2 dilim peynir, 7-8 zeytin, domates salatalık biber
14.00 1 şeftali, 1 dilim peynir
18.00 3 parça ızgara tavuk pirzola, 1 kase köz salata, 2 dilim ekmek, 2-3 kurabiye 1 avuç çekirdek, 1 közlenmiş patates
2.5 lt su, 9.100 adım
Ellssa Boncuk2307 94bassuk

Ben 78.8 çıktım daha var canım. Sen benle kilot olma bu sıralar. Daha hafiflerden seç
Çok yaklaşmışsın bana az bir süre sonra kilotuz senle
CUma ya iyi eriyelim ozaman
ay umarım cumaya çok fit gelirim
Olsunn buda güzeeelllll olmasa genede baya erimiştin cuma ya bomba gibi gelelimmmm
İnşallah kaptanım
Kilo bildirimi
Cuma 65.35
Bu gün 64.30
Fark 1.05 kg
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
kız nasıl verdin 1 kg ne yedin içtin

Sağol greencim sabah sabah yüzümde bir sırıtmayla dolaşıyorum okul basliyo diye stresliydim onu bile unuttum şu an
Ayy bende de okul başliyor diye bir mutluluk var ki sorma ortanca 1.sınıf oldu bu sene ona rağmen çok mutluyum okul güzel şey öğretmenlerimiz iyiki varsınız
Çok yaklaşmışsın bana az bir süre sonra kilotuz senle

ay umarım cumaya çok fit gelirim

İnşallah kaptanım

kız nasıl verdin 1 kg ne yedin içtin
Geçen hafta sabittim canm onun etkisi diye düşünüyorum geçen hafta yürüyüş koşu felan yapmıştım onlar ödem tuttu sanırım o ödemler gitti cuma günü çok şiş hissediyordum kendimi

Kilolarimiz yakın boyunuz kaç bende ilk 64 düşsem sonra 60 i hedefliycem inşaAllah ama reglim su an aldım nasıl besleniyosunuz

Selam canlar geç kaldimmm gelmeye sabah komsum geldi kahveye sonra telefon trafiği oldu

Kaptan Boncuk2307 tatlım beni gruptan çıkarabilir misin cuma ya tartılamayacağım eşim izne ayrılıyor gezide olacagiz

tünaydın kızlar

feci üşütmüşüm, bütün hafta sonu yattım

tartı bildirimimi de yapayım

cuma: 64,90
bugün: 65,10
fark: +200 gr

94bassuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…