Ben 78.8 çıktım daha var canım. Sen benle kilot olma bu sıralar. Daha hafiflerden seç
Oo aslansin kaplansin kaptanımverdiğim kiloyu görünce şok olcaksın
Tebrik ederimCuma 79.1
Bugün 78.8
İki senedir 78li bişey gorememiştim
Foto çeksem mi diye düşündüm. Sonra neyse cuma da salmayayim yine 78li bişey göreyim ( hatta belki daha az.) diye çekmedim
Fark-300
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
Sağol greencimTebrik ederim
Çok yaklaşmışsın bana az bir süre sonra kilotuz senleBen 78.8 çıktım daha var canım. Sen benle kilot olma bu sıralar. Daha hafiflerden seç
ay umarım cumaya çok fit gelirimCUma ya iyi eriyelim ozaman
İnşallah kaptanımOlsunn buda güzeeelllll olmasa genede baya erimiştin cuma ya bomba gibi gelelimmmm
kız nasıl verdin 1 kg ne yedin içtin
Öğretmen misin canımSağol greencimsabah sabah yüzümde bir sırıtmayla dolaşıyorum okul basliyo diye stresliydim onu bile unuttum şu an
Antreman yazıyordun lenkız ne antrenman yapıyom ip atlıyorum çocuktan saklanarak başka bişeye izin vermiyo bana
Ne mutlu sana vallaha kızz ip bende çok atlardım ama başım çok ağrıyo yapamıyorum eskisi gibi maalesefbilemezsin bekle ve gör......... belki 2 kilo verdim???
Verirsin tabiii aşkım yerim senuuYetti gariii yaannniiii ben onun kadar antreman yapamıyorum yapsam bende uçmustum belki
Ayy bende de okul başliyor diye bir mutluluk var ki sormaSağol greencimsabah sabah yüzümde bir sırıtmayla dolaşıyorum okul basliyo diye stresliydim onu bile unuttum şu an
Geçen hafta sabittim canm onun etkisi diye düşünüyorum geçen hafta yürüyüş koşu felan yapmıştım onlar ödem tuttu sanırım o ödemler gitti cuma günü çok şiş hissediyordum kendimiÇok yaklaşmışsın bana az bir süre sonra kilotuz senle
ay umarım cumaya çok fit gelirim
İnşallah kaptanım
kız nasıl verdin 1 kg ne yedin içtin
Size mesaj atarken normal yazdım kilolarimiz yakın nasıl besleniyosunuz boyunuz kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?