Kız o nasıl akşam menüsüSabah
İki yumurta az yağlı
Büyük tabak yağsız tuzsuz salata
Yarım ekmek tost kaşarlı
Ara
3 mürdüm eriği
Akşam
İki tane tam ekmeği
Yarım tabak patates kızartması
Ellssa Boncuk2307 Jou
BAya bi düzensiz oldu kuzum neden çalışıyormusunSabah
İki yumurta az yağlı
Büyük tabak yağsız tuzsuz salata
Yarım ekmek tost kaşarlı
Ara
3 mürdüm eriği
Akşam
İki tane tam ekmeği
Yarım tabak patates kızartması
Ellssa Boncuk2307 Jou
Napıyorsun bacımm
canım benim bir an önce toparlarsın umuyorum valla yaz hastalığı en zoru.hastalıktan iştahım da hiç yok, çoğunlukla ilaç öncesi birşeyler atıştırmak suretiyle besleniyorum o yüzden pek menüm olmadı bu hafta
beslenme de iyiyse sporlar süperTünaydın kızlar. Çocuklar hastaydı 2gündür menülerimi hatırlayamadım. Sporlarımı ekliyeyim kaptanım.
Salı 2mil leslie+4086 adım
Çarşamba 2mil leslie +5851 adım
Bugünde bu videoyu yaptım fena terledim
94bassuk Boncuk2307 Ellssa
kuşum nasıl anlatim ki, psikolojisi bozulmuş insanları idare etmek sorundayım diyim kısa özetle, işle ilgili şeyler, valla bugün artık patladım. şimdi daha iyiyim. teşekkür ederim sorduğun içinNedennn ağlıyorsun güzel kadın bende öyleyim bugün dolunay filan mı var acep . Bunca şey arasında bi de diyet yapmak zorunda olmak ne kadar üzücü geliyor hadi siz yine kendinizi iyi hissetmek için biraz daha vermek istiyorsunuz da ben bildigin sismanim yani
ay valla harika yaBende aksinee temizlik delisine döndüm bugün regl oldum ama hic durmuyorum şaka gibi yaainşallah yarın tartıma birşey olmaz aklım.buzdolabı temizlemekte kaldı yapıcam yoksa erteledikçe hiç iyiye gitmiyor hazır diziler başlamadan evi şöyle bastan indirip düzene sokmaya karar verdim 2 haftadır ugraşıyorum çoğu gereksiz şeyler çöp ev ferahlamaya başladı
sürdürülebilir bir kalori hedefi belirle kendine çok çok sıkmadanYa ben kendimi çok sıkmadan uzun vadeli yapmam gerekiyor kafasına girdim
Kalori saymaya çalışıyorum
Kısıtlama sevmiyorum 3 gün yemeyip 4. Daha çok yediğimi fark ettim
Kalkayım da spor yapayımyolum uzun yeni yıla 60 kg hedefi koydum
Eylül ekim kasım aralık
70-60
10 kg
10/4
Ayda 2,5 kg
afiyet olsun canım, 1000 kalori birazcık az gibi geldi gözüme ama sen vücudunu iyi tanırsınBugünki menü
11:00
Glütensiz unlu krep büyük oldu biraz ama
2 dilim beyaz peynir domates marul sandviç yaptım
15:00
1 çikolata kahve
Akşam
1 kase kabak sote ve yoğurt
Ara
Çay eti tarttan 1 tane yedim :/
Toplam 1000 kal civarı yaptı
4000 adım yürüdüm
Boncuk2307
94bassuk
Ellssa
ya ne demek canım bişey istemedi noldi böyle ya çocukları bırakıp kendine kahve ısmarlama günün gelmiş bak seninBugun yediklerim.
Sabah
Menemen
1 dilim tb
Peynir zeytin
Bal ve biraz helva
Ara
1 kase yoğurt içine 2 kaşık yulaf ve biraz üzüm
Akşam.bise istemedi canım mecburluktan
2 dilim karpuz 1 muz
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
senin menülerin de çok azzz protein içecekler falan içiyosun çok iyi yapıyosun ama sanki total kalorin az mıı acıkmıyor musunnn
PAzartesiye bana inat yaparsannnnnnnben de menümü sporumu yazayım,
12.00 ekşi mayalı ekmek arası 2 yk lor, 3 hindi füme roka + 2 haşlanmış yumurta
15.30 şeftali ve fındık sütlü latte
20.00 2 yk humus, salata, ayran, ızgara et(bunu biraz çok yedim) 1/4 lahmacun
iş yemeğinde kaçabildiğim her şeyden kaçtım sağlıklı ve proteinli tabak yapmaya çalıştım. herkes lıkır lıkır biraları üstüne kadayıfları götürdü çatal bile vurmadım, kendimle gurur duyduğum bir akşam oldu, dengeyi sağladımtabi tartı öncesi olmasa iyiydi ama iş yemeği sonuçta. yarın Jou dan az kilo vermiş olcam büyük ihtimal regle 2 gün var üstüne bu yemek neyse gidiyim az yürüyüm de hafiflerim belki
sporu eve geçince güncelleyim
Ellssa Boncuk2307 Jou
Yalnız buzdolabı bittii bende bittim yavvvcanım benim bir an önce toparlarsın umuyorum valla yaz hastalığı en zoru.
beslenme de iyiyse sporlar süper
kuşum nasıl anlatim ki, psikolojisi bozulmuş insanları idare etmek sorundayım diyim kısa özetle, işle ilgili şeyler, valla bugün artık patladım. şimdi daha iyiyim. teşekkür ederim sorduğun için
şimdi şişmansın, 6 aya olmayacaksın. hiç tadını kaçırma moralimizi yüksek midemizi hafiften boş bırakalım her şey hallolur
ay valla harika yaçok ihtiyacım var şöyle bişeye benim moralleri de tertemiz ev toplar herhalde
sürdürülebilir bir kalori hedefi belirle kendine çok çok sıkmadanyoksa çok hızlı sıkılıyoruzzz
afiyet olsun canım, 1000 kalori birazcık az gibi geldi gözüme ama sen vücudunu iyi tanırsın
ya ne demek canım bişey istemedi noldi böyle ya çocukları bırakıp kendine kahve ısmarlama günün gelmiş bak senin
senin menülerin de çok azzz protein içecekler falan içiyosun çok iyi yapıyosun ama sanki total kalorin az mıı acıkmıyor musunnn
Ya vermem gereken kilo az oldugu için normal beslensem şimdi bana kilo koruma olur. Bir süre daha böyle giderim. Sonra düşük de olsa karb eklerim.senin menülerin de çok azzz protein içecekler falan içiyosun çok iyi yapıyosun ama sanki total kalorin az mıı acıkmıyor musunnn
Oo arke hanımlar da burdaymişş. Hoşgeldiniz hoşgeldiniz efem. Şöyle alalım siziKaptancım benim geldim, yüzüm kızarmış geldim ama lütfen bir köşeye not edilsin (gelmediğim için ve kilo aldığım için yüzüm utancımdan kızarık)
Ne güzel yazmışsın canım. Gerçekten bari biraz daha fit olabilsek, en azından formdayım güzelim rahatlığı gelir hepimize. Listeye bir tik atılmış gibi de olur.akşam hamuru çok kaçırınca kendime ceza vermiştim hatırlarsınız, yemeiğimi yerken dertleşmeye geldim.
görüyorum ki herkeste bi yorgunluk bıkkınlık var. ben de aynı durumdayım. ev, iş, her şey üstüme geliyor delirmek üzereyim.
motivasyonumu kaybetmemek için şöyle yapıyorum: kilo verdiğim zaman gelen o hafiflik hissi bana kendimi iyi hissettiriyor. hayatımdaki her şey kötüyken sağlıklı beslenmeye kendime iyi bakmaya odaklanmak kafamı oyalıyor.
ne alaka bu kız ne anlatıyo diye düşünmeyin boktan bi hafta ve bok gibi bi gün geçiriyorum gerçekten ve yine de beslenmeme dikkat etmeye çok dikkat etmeye çalıştım, niye diye düşünürken aklıma bunu yazmak geldi. kendimize iyi bakalım iyi hissedelim ❤
sizi seviyorum yarın tartıdan hepimiz mutlu ayrılalım özellikle benim çiçek takımım
Geçmiş olsun yeniden. Umarım toparlarsin bugün yarın canim.teşekkür ederim canım
sağol canım
teşekkürler canım, bir okulda muhasebeciyim, kayıtlar başladı çok yoğunum izin alamıyorum ne yazık ki
vitamin takviyesi alıyorum canım
çok teşekkür ederim kaptanımm
kaptanımm hastalıktan iştahım da hiç yok, çoğunlukla ilaç öncesi birşeyler atıştırmak suretiyle besleniyorum o yüzden pek menüm olmadı bu hafta
Üniversitede öğrenciyken Buca'da oturuyorduk. Baya eski. Teşekkürler davet içinÇok sevdik tire yi. Burda hazır bi arkadaş çevresine girdik yabancılık çekmedik çok şükür. Tire köftesi mii tabi kii yerimmçok beğendik biz. İzmirden taşındın sanırım. Yolun düşerse beklerim misafirim ol canım.
Eliptigin düzelmiş sanırım. Bol bol sporlar yaparsın artık
Düzelmedi maalesef. Yan tarafta inşaat var. Gümbür gümbür temel kazıyorlar ben de fırsat bu fırsat gürültüyü takmaz kimse dedim yaptımOo arke hanımlar da burdaymişş. Hoşgeldiniz hoşgeldiniz efem. Şöyle alalım sizi
Ne güzel yazmışsın canım. Gerçekten bari biraz daha fit olabilsek, en azından formdayım güzelim rahatlığı gelir hepimize. Listeye bir tik atılmış gibi de olur.
Geçmiş olsun yeniden. Umarım toparlarsin bugün yarın canim.
Üniversitede öğrenciyken Buca'da oturuyorduk. Baya eski. Teşekkürler davet içinhiç hayır diyemem köfteye ben
Bir de geçmiş olsun canım. Bugün daha iyiler miydi çocuklar?
Eliptigin düzelmiş sanırım. Bol bol sporlar yaparsın artık
Kız o nasıl akşam menüsü
Tam buğday ekmeği 2 dilim yazacağım yerde 2 tane tam ekmek yazmışım pardon :)B
BAya bi düzensiz oldu kuzum neden çalışıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?