Kizlar bugun is cikisi 3 aile, coluk cocuk sehir disina, South Padre Adasina gidecegiz kismetse.Bir ev tuttuk hep beraber kalacagiz, 6 yetiskin-5 cocuk, cocuklarin hepsi erkek, gazamiz mubarek olsun
Is yerinde pestilim cikacak sonrada 6saat yolumuz var, esimle donusumlu surecegiz..Bavullari hazirladim, ama eksikler var, isten sonra eksikleri tamamlayip, arabaya yukleyecegiz esyalari.Arkadaslarim hafta sonu eminim cok zorlayacaklar beni..Nahcivan ballari, portakal kabugu recelleri, tatlilar, cerezler ne buldularsa getiriyor zalimlar
Ben elimden geldigince karsi koyup, diyeti bozmamaya calisacagim.Bunca verdigim emegi, gece ac ac uyuyup karnimin agrimalarini bir haftasonu tatiliyle kaybetmek istemiyorum.Yine yedigim her seyin fotografini cekerim.Adimlarim sali gunune kadar azalir tahminim ama bolca yuzerim hergun..Pazartesi burada resmi tatil, bizde pazartesi aksami donecegiz bir mani olmazsa..Sadece pazartesi sabah tartilamayacagim ama takimlarda olmak istiyorum.Saat 23:00 oldu burada, uyku vakti..Hepinize keyifli birgun diliyorum.