- 7 Ağustos 2016
- 5.134
- 20.444
- 348
1 eylülün de pazartesiye denk gelmesi çok manidarEveeet kızlar zaten düzenimiz devam ediyordu ama okul vs derken artık tamamen düzenli ve aktif zamanlara girmiş bulunuyoruzsporlarımızı da düzene sokabilirsek hem tartıda hem de aynada güzellikler göreceğimize eminim günlük veya sık sık tartıya çıkıp motivasyon eksikliği yaşamayalım ufak tefek iniş çıkışlar olacaktır mutlaka o yüzden sadece burdaki günlere göre tartılmaya özen gösterirsek daha iyi olur ayrıca beslenmemizde kilo odaklı değil de temiz içerik ve bedenimize kaliteli bakım olarak süreci ilerletirsek daha sürdürilebilir bir yaşam tarzı oluşturmuş oluruz benden tavsiyeler şimdilik bu kadar hepimizi-ben de dahil(bu ara pek aktif olamadım) - düzenli paylaşım ve sohbetlere katılım sağlamaya davet ediyorum
armin83
Beth18
Dil-i bitab
FitFiliz
Jasminium84
P Pembepilates
sibel_84
Tutku44
Yawrukush
Ay bilmiyorum da pazarları biraz serbest takılıyoruz. P.tesi tartısı biraz mani olsa daAfiyet olsun canmbu hafta da güzel bir sonuç gelecek senden
Ayy evet bir de o var demi1 eylülün de pazartesiye denk gelmesi çok manidarsanki dünya bize bir şeylere başlamak için gün vermiş gibi. Neyseki biz zaten başlamıştık. 1 eylülde ateşleriz kaptanım
Pazartesi tartısına çok da takılı kalmamak lazımAy bilmiyorum da pazarları biraz serbest takılıyoruz. P.tesi tartısı biraz mani olsa da
Sonradan katılmak isteyenler oldu ben ona göre yapıp kaptanlara attım onlar seçsin diye hem oranlara göre bir liste yaptım. Hem de alfabetik olarak. Onlar ne seçerse ona göre atayım dedim akşama kadar cevap gelmedi. Sen de görmemişsin heralde katılmak isteyenleri. Ortalık karıştı. Neyse son halini attım artık. Bundan sonra da kaptanlar kendi seçsin sırayla böyle karışıyor. Biz bekleriz onlar müsait olana kadar.Senin listeye göre yaptım tatlım
Madem kurmuştun neden paylaşmadın. Ben paylaştıktan sonra tuhaf oldu biraz.
Kafalar karışmıştır.
Neyse sıkıntı yok. Takımların son haliBoncuk2307 un yaptığı şekildedir.
Yarış başlasın o halde
Madem takımlar belli oldu hemen menün yazayım kaptanım çocuğun mu hasta çok geçmiş olsun bu aradabluegreeneyes
Sabah 9 30
Yulafli lorlu omlet
Domates salatalık ve kapya biber
Ara 13 30
1 kase yoğurt ve biraz üzüm
Akşam 17 00
Patlıcan kavurması ve yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Gecmis olsun kaptanimHiç sormayın kızlar benim tele laptoba virüs girmiş. Tel birden çöktü. Onu ayrı labtob ayrı yapıldı bu sefer mail şifresine giremedim bir türlü bu telaş ile sanırım kk nın şifresini unuttum. tüm bunlar olurken bir de şehir dışına çıkmıştık Allahım ne zor bişeymiş hiçbirşeye girememek. Sonunda bugün girdim maile dolayısı ile kk ya.
Ne zorlu bir hafta oldu kusura bakmayın elimde olmayan şeylwrden dolayı
Nasıl özlemişim sizleri burayıhepinize kocaman sarılıyorum
Eline saglin canimBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
TAKIMLAR ALFABETİK SIRAYA GÖRE KURULDU. DAHİL OLMAK İSTEYEN 2 KİŞİ OLDUĞU İÇİNEllssa KAPTANIN YAPTIĞI TAKIMLARDAN FARKLILIK OLUŞTU. YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN CANLAR
Masterfit 170.Etap
KIRMIZI TAKIM Jou Kırmızı Takım Kaptanı @94bassuk @Beklenen2 cat princess Ellssa I Ilyusa Mthn83 Purple58 @simad @ummhnisa MAVİ TAKIM bluegreeneyes Mavi Takım Kaptanı armin83 Beth18 Dil-i bitab FitFiliz Jasminium84 P Pembepilates sibel_84 Tutku44 Yawrukush HAZIRLIK @60kiloyum @Deltavealfa @Lotus1234 @tomrs
Eylulu bende seviyorumAyy evet bir de o var demiben de eylül başlangıçlarını çok severim
Neden ki yaGünaydın
Bel ve sırt ağrısı ile başlayan bir gün
İçker acısı falan değil. 1>0 . Gece atıştırma yapmamışsın mesela ne güzelGünaydın canlarım
Eki Görüntüle 3637941
İçler acısı halimi görüyorsunuz
Takımlara giricem diye dün akşam toparladım gece atıştırması yapmadım. Kk nın otokontrolü
Boncuk2307
Ben de o yüzden çok seviyorumGecmis olsun kaptanim
Eline saglin canim
Kirmiziyi severim
Ilk hafta kirmiziyla baslamakla bol kg gider insalalh
Eylulu bende seviyorum
Okullar aciliyo bi duzene giriyo hersey
Güzel bir başlangıç olmuş kaptanımGünaydın canlarım
Eki Görüntüle 3637941
İçler acısı halimi görüyorsunuz
Takımlara giricem diye dün akşam toparladım gece atıştırması yapmadım. Kk nın otokontrolü
Boncuk2307
Çok teşekkür ederim tatlım. Beni teşvik ediyorsun cansınİçker acısı falan değil. 1>0 . Gece atıştırma yapmamışsın mesela ne güzel
Ellerine sağlık kaptanlar kaptanım. İki dk.da hallettin valla işimizi
Dengeli olmuş takimlar
Seni çok iyi anlıyorumcanım buradayım. valla kusura bakmayın benim işler çok yoğun. kafam yerinde değil zamanı yetiştiremiyorum. dün de bugün de tartılmayı unuttum. pazartesi atayım.
ben hazırlıktayım. şu ara listelere girmem mümkün değil.
HoşbuldumHoşgeldin kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?