Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eveeet kızlar zaten düzenimiz devam ediyordu ama okul vs derken artık tamamen düzenli ve aktif zamanlara girmiş bulunuyoruz sporlarımızı da düzene sokabilirsek hem tartıda hem de aynada güzellikler göreceğimize eminim günlük veya sık sık tartıya çıkıp motivasyon eksikliği yaşamayalım ufak tefek iniş çıkışlar olacaktır mutlaka o yüzden sadece burdaki günlere göre tartılmaya özen gösterirsek daha iyi olur ayrıca beslenmemizde kilo odaklı değil de temiz içerik ve bedenimize kaliteli bakım olarak süreci ilerletirsek daha sürdürilebilir bir yaşam tarzı oluşturmuş oluruz benden tavsiyeler şimdilik bu kadar hepimizi-ben de dahil(bu ara pek aktif olamadım) - düzenli paylaşım ve sohbetlere katılım sağlamaya davet ediyorum
armin83
Beth18
Dil-i bitab
FitFiliz
Jasminium84
P Pembepilates
sibel_84
Tutku44
Yawrukush

1 eylülün de pazartesiye denk gelmesi çok manidar sanki dünya bize bir şeylere başlamak için gün vermiş gibi. Neyseki biz zaten başlamıştık. 1 eylülde ateşleriz kaptanım

1 eylülün de pazartesiye denk gelmesi çok manidar sanki dünya bize bir şeylere başlamak için gün vermiş gibi. Neyseki biz zaten başlamıştık. 1 eylülde ateşleriz kaptanım
Ayy evet bir de o var demi ben de eylül başlangıçlarını çok severim
Ay bilmiyorum da pazarları biraz serbest takılıyoruz. P.tesi tartısı biraz mani olsa da
Pazartesi tartısına çok da takılı kalmamak lazım

Sonradan katılmak isteyenler oldu ben ona göre yapıp kaptanlara attım onlar seçsin diye hem oranlara göre bir liste yaptım. Hem de alfabetik olarak. Onlar ne seçerse ona göre atayım dedim akşama kadar cevap gelmedi. Sen de görmemişsin heralde katılmak isteyenleri. Ortalık karıştı. Neyse son halini attım artık. Bundan sonra da kaptanlar kendi seçsin sırayla böyle karışıyor. Biz bekleriz onlar müsait olana kadar.

Gecmis olsun kaptanim

Eline saglin canim
Kirmiziyi severim
Ilk hafta kirmiziyla baslamakla bol kg gider insalalh
Ayy evet bir de o var demi ben de eylül başlangıçlarını çok severim
Eylulu bende seviyorum
Okullar aciliyo bi duzene giriyo hersey

Gecmis olsun kaptanim

Eline saglin canim
Kirmiziyi severim
Ilk hafta kirmiziyla baslamakla bol kg gider insalalh

Eylulu bende seviyorum
Okullar aciliyo bi duzene giriyo hersey
Ben de o yüzden çok seviyorum öğretmen arkadaşlar hakkınızı helâl edin ama biz çok mutluyuz beee açılıyor diye
Güzel bir başlangıç olmuş kaptanım

Olmadı Eylülde başlayacak olan sağlıklı beslenme whatsap grubuna katılırım. Daha önce yaptığımda çok güzel kilolar verdim. 2023-2024 te 20 kilo vermiştim.
Evet şu an karar verdim katılıcam. Son kalan 10 kiloyu verebilirim dedim ama ibre hep yukarı çıkıyor

Siz de katılmak isterseniz danışmanın telini özelden verebilirim.
Çok güzel yardımcı oluyor kendisi de dili de çok tatlı ve çok da uygun.

Ne kadar çok demişim yaa ayy tıkır tıkır giden kilolarım aklıma gelince demekki heyecan yaptım

Ellerine sağlık kaptanlar kaptanım. İki dk.da hallettin valla işimizi
Dengeli olmuş takimlar

Seni çok iyi anlıyorum
Hoşgeldin kaptanım
Hoşbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…