Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de daha önce kurulan bi grupla 6-7 kilo vermiştim.çok işe yarıyor gerçekten. Katıl yine

Ellerine sağlık boncukum
Gecmis olsun kaptanim

Eline saglin canim
Kirmiziyi severim
Ilk hafta kirmiziyla baslamakla bol kg gider insalalh

Eylulu bende seviyorum
Okullar aciliyo bi duzene giriyo hersey
Çok teşekkür ederim canım

Ben de daha önce kurulan bi grupla 6-7 kilo vermiştim.çok işe yarıyor gerçekten. Katıl yine
Ben 2023 Ekim 1 de 88 le başlamıştım grupla. Şubat 17 de 67 olmuştum. Ne muazzam bir kilo. Ondan sonra 10 kiloyu kendi başıma veririm dedim ama gel görelimki o kadar kolay değilmiş.
67 den bir türlü aşağı inemedim
Bakalım bu sefer başarıcam inanıyorum güveniyorum kendime
Gel Eylül gel

Aa çok iyi başlamışsın aslında. 88 den 67 iyi bir oran. Bak aslında hedefe kadar aynı yolda gitmek lazım. Ben ne zaman diyetisyene gitsem bitirince o rehavetle kilo alıyordum. Gerek yok halbuki. Korumayı da öğrenmek lazım

Benide al yanına. 75 obegemeyen ben 85 gördüm

Evet çok iyi bence hem de 4.5 ayda 20 kilo. Bu grubun akrtivitesi çok mantıklı geldi. Sağlık için elzem bilgiler edindim. Sonuna kadar gittim inandığım için.
Daha önce yaptığım diyet listeleri tamam veriyorsun ama sonrası daha fazla kilo alıyrsun. Son nokta mutsuzluk depresif haller olmayan kıyafetler daha nicelerle mücadele etmek çok zor.

İşte o yüzden diyetisyene gitmedim. Bana ters geldi bilmiyorum. Şevk güç vermiyor maalesef.

Bel fıtığı başlangıcı ve bel kayması var canım. Dün ters bı hareket yaptım sanırım korse taktım geziyorum
Yoga tavsiye ederim canım. Ben her sabah 25 dk yapıyorum. Sen ilk 5 dk sını yapsan da olur çok rahatlartıyor
Benide al yanına. 75 obegemeyen ben 85 gördüm
Tamam tatlım.15 Eylül'de başlanacakmış. Uyar mı sana tatil felan dedin sanırım.
Fiyatı sadece 1000
Totalde 5 ay sürüyor sanırım.
Geçmiş olsun. Bel ağrısı başka şeye benzemez
Her ağrıyan yerimiz önemli ama bel ağrısı bambaşka gerçekten. Tüm sinirler ordan geçiyor kımıldatmıyor bile. Tüm ağrı çekenlere Allah şifa versin inşallah

Ben bugün yolda izde köyde vs olduğum için saatli yazamadım menümü
Ama yarın düzene girer
Sabah çok az patates kızartması çay salatalık yedim
Öğle salata yedim
Az önce de 1 tane biber dolması ve salata yedim
Su 1 lt 3 e tamamlayacagim inşallah
Spor da akşama yürüyüşe çıkacağız inşallah
Normalde kahvaltı yapmayan birisiyim
Ama uzun zaman sonra ailemle görüştüm yaptım yani
Böyle Jou

Selamlar kizlar mutlu pazarlar herkese.Biz cok guzel bir adaya geldik haftasonunu gecirmeye, diyetim sarsildi biraz..Malesef es-dost ile beraber olunca, yememek cok zor..Yarin donuyoruz evimize kismetse, pazartesiden cumaya kadar dikkat ederim diyetime.Soyle tatli biraz manzara ile mesajima son vereyim.

Bel fıtığı başlangıcı ve bel kayması var canım. Dün ters bı hareket yaptım sanırım korse taktım geziyorum
Çok geçmiş olsun
iyi eğlenceler canım

Oyy fiyat iyiymiş gerçekten. Eylül ayı biraz masraflı yaa
Okulların açılması dışında ilkkez otel tatili planladık. Son başvuru ne Zaman. Grubu nerden buldun canım. Sayfası varmı

İyi eğlenceler

Sabah 11 gibi kahvaltı yaptık yarım haşlanmış yumurta yarım lavaş yarım tam tahıllı ekmek 1 YK tahin pekmez 2 halka sucuk domates salatalık 3 zeytin
Ara yarım elma 1 salatalık
Akşam yarım kase yayla çorbası 1 porsiyon zeytinyağıli fasulye salata 1 tam tahıllı ekmek
Bugün sanırım 2 bardak su içtim o da ilaç içmek için
Hareket yok. Yer egzersizleri yaptım belim için aç karnima
Chatgb ye göre yaklaşık 700 kal mis bura. Sabah çok aç hissettim ama kahve iyi geldi
Jou Boncuk2307 Ellssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…