Ben de daha önce kurulan bi grupla 6-7 kilo vermiştim.çok işe yarıyor gerçekten. Katıl yineOlmadı Eylülde başlayacak olan sağlıklı beslenme whatsap grubuna katılırım. Daha önce yaptığımda çok güzel kilolar verdim. 2023-2024 te 20 kilo vermiştim.
Evet şu an karar verdim katılıcam. Son kalan 10 kiloyu verebilirim dedim ama ibre hep yukarı çıkıyor
Siz de katılmak isterseniz danışmanın telini özelden verebilirim.
Çok güzel yardımcı oluyor kendisi de dili de çok tatlı ve çok da uygun.
Ne kadar çok demişim yaaayy tıkır tıkır giden kilolarım aklıma gelince demekki heyecan yaptım
Ellerine sağlık boncukumSonradan katılmak isteyenler oldu ben ona göre yapıp kaptanlara attım onlar seçsin diye hem oranlara göre bir liste yaptım. Hem de alfabetik olarak. Onlar ne seçerse ona göre atayım dedim akşama kadar cevap gelmedi. Sen de görmemişsin heralde katılmak isteyenleri. Ortalık karıştı. Neyse son halini attım artık. Bundan sonra da kaptanlar kendi seçsin sırayla böyle karışıyor. Biz bekleriz onlar müsait olana kadar.
Çok teşekkür ederim canımGecmis olsun kaptanim
Eline saglin canim
Kirmiziyi severim
Ilk hafta kirmiziyla baslamakla bol kg gider insalalh
Eylulu bende seviyorum
Okullar aciliyo bi duzene giriyo hersey
Ben 2023 Ekim 1 de 88 le başlamıştım grupla. Şubat 17 de 67 olmuştum. Ne muazzam bir kilo. Ondan sonra 10 kiloyu kendi başıma veririm dedim ama gel görelimki o kadar kolay değilmiş.Ben de daha önce kurulan bi grupla 6-7 kilo vermiştim.çok işe yarıyor gerçekten. Katıl yine
Aa çok iyi başlamışsın aslında. 88 den 67 iyi bir oran. Bak aslında hedefe kadar aynı yolda gitmek lazım. Ben ne zaman diyetisyene gitsem bitirince o rehavetle kilo alıyordum. Gerek yok halbuki. Korumayı da öğrenmek lazımBen 2023 Ekim 1 de 88 le başlamıştım grupla. Şubat 17 de 67 olmuştum. Ne muazzam bir kilo. Ondan sonra 10 kiloyu kendi başıma veririm dedim ama gel görelimki o kadar kolay değilmiş.
67 den bir türlü aşağı inemedim
Bakalım bu sefer başarıcam inanıyorum güveniyorum kendime
Gel Eylül gel
Bel fıtığı başlangıcı ve bel kayması var canım. Dün ters bı hareket yaptım sanırım korse taktım geziyorumNeden ki ya
Benide al yanına. 75 obegemeyen ben 85 gördümBen 2023 Ekim 1 de 88 le başlamıştım grupla. Şubat 17 de 67 olmuştum. Ne muazzam bir kilo. Ondan sonra 10 kiloyu kendi başıma veririm dedim ama gel görelimki o kadar kolay değilmiş.
67 den bir türlü aşağı inemedim
Bakalım bu sefer başarıcam inanıyorum güveniyorum kendime
Gel Eylül gel
Geçmiş olsun. Bel ağrısı başka şeye benzemezBel fıtığı başlangıcı ve bel kayması var canım. Dün ters bı hareket yaptım sanırım korse taktım geziyorum
Evet çok iyi bence hem de 4.5 ayda 20 kilo. Bu grubun akrtivitesi çok mantıklı geldi. Sağlık için elzem bilgiler edindim. Sonuna kadar gittim inandığım için.Aa çok iyi başlamışsın aslında. 88 den 67 iyi bir oran. Bak aslında hedefe kadar aynı yolda gitmek lazım. Ben ne zaman diyetisyene gitsem bitirince o rehavetle kilo alıyordum. Gerek yok halbuki. Korumayı da öğrenmek lazım
Yoga tavsiye ederim canım. Ben her sabah 25 dk yapıyorum. Sen ilk 5 dk sını yapsan da olur çok rahatlartıyorBel fıtığı başlangıcı ve bel kayması var canım. Dün ters bı hareket yaptım sanırım korse taktım geziyorum
Tamam tatlım.15 Eylül'de başlanacakmış. Uyar mı sana tatil felan dedin sanırım.Benide al yanına. 75 obegemeyen ben 85 gördüm
Her ağrıyan yerimiz önemli ama bel ağrısı bambaşka gerçekten. Tüm sinirler ordan geçiyor kımıldatmıyor bile. Tüm ağrı çekenlere Allah şifa versin inşallahGeçmiş olsun. Bel ağrısı başka şeye benzemez
Çok geçmiş olsunBel fıtığı başlangıcı ve bel kayması var canım. Dün ters bı hareket yaptım sanırım korse taktım geziyorum
iyi eğlenceler canımSelamlar kizlar mutlu pazarlar herkese.Biz cok guzel bir adaya geldik haftasonunu gecirmeye, diyetim sarsildi biraz..Malesef es-dost ile beraber olunca, yememek cok zor..Yarin donuyoruz evimize kismetse, pazartesiden cumaya kadar dikkat ederim diyetime.Soyle tatli biraz manzara ile mesajima son vereyim.
Eki Görüntüle 3638020
Sağol canım teşekkür ederimGeçmiş olsun. Bel ağrısı başka şeye benzemez
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
iyi eğlenceler canım
Oyy fiyat iyiymiş gerçekten. Eylül ayı biraz masraflı yaaEvet çok iyi bence hem de 4.5 ayda 20 kilo. Bu grubun akrtivitesi çok mantıklı geldi. Sağlık için elzem bilgiler edindim. Sonuna kadar gittim inandığım için.
Daha önce yaptığım diyet listeleri tamam veriyorsun ama sonrası daha fazla kilo alıyrsun. Son nokta mutsuzluk depresif haller olmayan kıyafetler daha nicelerle mücadele etmek çok zor.
İşte o yüzden diyetisyene gitmedim. Bana ters geldi bilmiyorum. Şevk güç vermiyor maalesef.
Yoga tavsiye ederim canım. Ben her sabah 25 dk yapıyorum. Sen ilk 5 dk sını yapsan da olur çok rahatlartıyor
Tamam tatlım.15 Eylül'de başlanacakmış. Uyar mı sana tatil felan dedin sanırım.
Fiyatı sadece 1000
Totalde 5 ay sürüyor sanırım.
Her ağrıyan yerimiz önemli ama bel ağrısı bambaşka gerçekten. Tüm sinirler ordan geçiyor kımıldatmıyor bile. Tüm ağrı çekenlere Allah şifa versin inşallah
İyi eğlencelerSelamlar kizlar mutlu pazarlar herkese.Biz cok guzel bir adaya geldik haftasonunu gecirmeye, diyetim sarsildi biraz..Malesef es-dost ile beraber olunca, yememek cok zor..Yarin donuyoruz evimize kismetse, pazartesiden cumaya kadar dikkat ederim diyetime.Soyle tatli biraz manzara ile mesajima son vereyim.
Eki Görüntüle 3638020
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?