Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307

kahvaltım: 10.00 omlet ve labne biraz salata
Akşam17.30: etli 2 çiğ köfte. bonfile , gavurdağı salatası, Girit ezmesi

Gördüğünüz gibi akşam çığırından çıktım ama ekmek yok. Biraz tuzlu ve baharatlı çiğ köfte , bulgur falan derken azıcık su tutar

Eklentiler

• 1000280301.webp
    97,9 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000280297.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000280233.webp
    41 KB · Görüntüleme: 16
Oyy fiyat iyiymiş gerçekten. Eylül ayı biraz masraflı yaa
Okulların açılması dışında ilkkez otel tatili planladık. Son başvuru ne Zaman. Grubu nerden buldun canım. Sayfası varmı
Arkadaş tavsiyesi idi. 1 hafta veya 3 gün öncesi
Kızlar ben aksam çok kötüydüm baya ateşlendim gögsüm şişti çok ağrıdı anlayamadım niye öyle oldu süt enfeksiyonumu kaptım ki acaba düne gore azaldı ama hala aynı bi acı
Çok geçmiş olsun canım neden öyle oldu acaba.

Tek gögüs sağda emzirdiğim yer orası sadece
Canım sicak yada ilik uygulama yap ve o göğsünü verme. Genelde emzir denir ama Enfeksiyon varsa çocuğa gecmesin. Süt dolması bosalamama hissi nasıldır bilirsin. Makina varsa sağ bu günlük yarın bı doktora görün. Nette mastitis arattır sana uyuyormu bı bak

Ay bilmiyorum napacağımımşaşırdım sağımda yok sıktım elimle baktı öyle pek sarı değil çok yordum kendimi galiba ondan 2 haftadır evi altı üstü etmekten hiç durduğum yok

Ay bilmiyorum napacağımımşaşırdım sağımda yok sıktım elimle baktı öyle pek sarı değil çok yordum kendimi galiba ondan 2 haftadır evi altı üstü etmekten hiç durduğum yok
Ilık bir duş al balım. Havluyu ısıt göğsüne sar yumusayacaktir. Daha ateslenirse soğuk uygulama yapabilirsin. Bu sefer havluyu buzlukta tut. Kuru olarak. Bide parol alabilirsin.

Iyi akşamlar bugün menum

Sabah
Menemen
1 dilim tb
Biraz peynir zeytin
Bal

Ara
1 kase yoğurt ve biraz üzüm

Akşam
Patlıcan kavurma yanında 2 kaşık yoğurt
2 kaşık barbunya 1 dilim de peynirli pide

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Jou Kaptanım çok geçmiş olsun yaa üzüldüm inşallah yarına daha iyi olursun

Afiyet olsun güzel menü yarın güzel bir tarti olsun inşallah

günaydın kızlar
haftasonu kızı anneannesine pasladım ben de annelik tatilinin tadını çıkardım her öğünde dışarı çıktım arkadaşlarımla ve hep sağlıksız beslendim. regl de olmadım hala patlamaya hazır bomba gibiyim, gruba da ondan hiç bakamadım da yazamadım da valla utancımdan kg güncellememi paylaşcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…