Tek göğsün mü ikiside mi.Kızlar ben aksam çok kötüydüm baya ateşlendim gögsüm şişti çok ağrıdı anlayamadım niye öyle oldu süt enfeksiyonumu kaptım ki acaba düne gore azaldı ama hala aynı bi acı
Arkadaş tavsiyesi idi. 1 hafta veya 3 gün öncesiOyy fiyat iyiymiş gerçekten. Eylül ayı biraz masraflı yaa
Okulların açılması dışında ilkkez otel tatili planladık. Son başvuru ne Zaman. Grubu nerden buldun canım. Sayfası varmı
Çok geçmiş olsun canım neden öyle oldu acaba.Kızlar ben aksam çok kötüydüm baya ateşlendim gögsüm şişti çok ağrıdı anlayamadım niye öyle oldu süt enfeksiyonumu kaptım ki acaba düne gore azaldı ama hala aynı bi acı
Çözemedim yaa ilkkez başıma geliyor yarına kadar iyi olmazsam drArkadaş tavsiyesi idi. 1 hafta veya 3 gün öncesi
Çok geçmiş olsun canım neden öyle oldu acaba.
Tek gögüs sağda emzirdiğim yer orası sadeceTek göğsün mü ikiside mi.
Canım sicak yada ilik uygulama yap ve o göğsünü verme. Genelde emzir denir ama Enfeksiyon varsa çocuğa gecmesin. Süt dolması bosalamama hissi nasıldır bilirsin. Makina varsa sağ bu günlük yarın bı doktora görün. Nette mastitis arattır sana uyuyormu bı bakTek gögüs sağda emzirdiğim yer orası sadece
Ay bilmiyorum napacağımımşaşırdım sağımda yok sıktım elimle baktı öyle pek sarı değil çok yordum kendimi galiba ondan 2 haftadır evi altı üstü etmekten hiç durduğum yokCanım sicak yada ilik uygulama yap ve o göğsünü verme. Genelde emzir denir ama Enfeksiyon varsa çocuğa gecmesin. Süt dolması bosalamama hissi nasıldır bilirsin. Makina varsa sağ bu günlük yarın bı doktora görün. Nette mastitis arattır sana uyuyormu bı bak
Ilık bir duş al balım. Havluyu ısıt göğsüne sar yumusayacaktir. Daha ateslenirse soğuk uygulama yapabilirsin. Bu sefer havluyu buzlukta tut. Kuru olarak. Bide parol alabilirsin.Ay bilmiyorum napacağımımşaşırdım sağımda yok sıktım elimle baktı öyle pek sarı değil çok yordum kendimi galiba ondan 2 haftadır evi altı üstü etmekten hiç durduğum yok
Afiyet olsun güzel menü yarın güzel bir tarti olsun inşallahIyi akşamlar bugün menum
Sabah
Menemen
1 dilim tb
Biraz peynir zeytin
Bal
Ara
1 kase yoğurt ve biraz üzüm
Akşam
Patlıcan kavurma yanında 2 kaşık yoğurt
2 kaşık barbunya 1 dilim de peynirli pide
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Jou Kaptanım çok geçmiş olsun yaa üzüldüm inşallah yarına daha iyi olursun
Sağol bebeğimm tesekkur ederimIlık bir duş al balım. Havluyu ısıt göğsüne sar yumusayacaktir. Daha ateslenirse soğuk uygulama yapabilirsin. Bu sefer havluyu buzlukta tut. Kuru olarak. Bide parol alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?