aaa yapmışsın süper bende bilgilerini etiketledim
ay ne güzel bir his ben yukarı dogru tırmanıyorumÇok amino kadar alışmışım ki denemeden xl almaya. Dün bir tayt aldım xl, eve gittim bol geldi (yani bol biraz abartı oldu da) L beden de olurmuş. Bugün gidip değiştiricem onu.
yaaa maşallahhh ikiz cocuklarının oldugunu bilmiyordumBuyuk oğlum 7 yaşına girecek bide ikiz oğullarım var 1.5 yasındalar canım
Cuma Menum
Sabah
Eki Görüntüle 3638021
Ara Ogun
Eki Görüntüle 3638022
Aksam (Malesef is cikisi yola ciktik sehir disina ve diyetime uyamadim.)
Eki Görüntüle 3638023
Spor:12.000 adim
Eki Görüntüle 3638025
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Cumartesi Menum
Sabah
Eki Görüntüle 3638026
Oglen(Firsat bulup foro cekemedim)
1 adet kiymali gozleme
1 avuc karisik cerez
Aksam
5 adet kofte
Yesil salata
Yogurtlu biber
1 tane midye baklava.
Spor:2 saat yuzme
Adim:10.450 adim
Eki Görüntüle 3638027
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Afiyet olsun canm genel olarak senin menü lerin de adım sayın da güzel gidiyorKızlar ben aksam çok kötüydüm baya ateşlendim gögsüm şişti çok ağrıdı anlayamadım niye öyle oldu süt enfeksiyonumu kaptım ki acaba düne gore azaldı ama hala aynı bi acı
Afiyet olsun canmbluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
kahvaltım: 10.00 omlet ve labne biraz salata
Akşam17.30: etli 2 çiğ köfte. bonfile , gavurdağı salatası, Girit ezmesi
Gördüğünüz gibi akşam çığırından çıktımama ekmek yok. Biraz tuzlu ve baharatlı çiğ köfte , bulgur falan derken azıcık su tutar
Çok şükür daya iyi canm çarşamba tekrar götürecem doktorabluegreeneyes canım hastaneye gitmistin nasil oldu
Cumaya güzel bir sonuç gelecek benceGünaydın
Cuma tartım 83.7
Bugün 83.4
Fark 300 Gr hareketsiz ve plansız bir hafta sonu için iyi bir sonuç.
Cumaya kadar 3.5 kg veremem
Yinede hafifletmek güzel
Boncuk2307 Ellssa Jou
Bu gün itibariyle dikkat edersen yerleşmeden gider canm kilo değildir zaten o da
Cuma 65.4
Bugün 65.3 etiket yapamadım ya
Afiyet olsun canmGünaydın canlar
bluegreeneyes kaptanımm kahvaltım ve yag yakici cayim ile pazartesiye giris yapiyorum
Eki Görüntüle 3638247
cuma 89.8
bugun 89.9
+100 gr
,
Ellssa
Boncuk2307
Tebrik ederim pazartesiye az da olsa ekside olmak çok güzel
Çok geçmiş olsun basıl oldunÇözemedim yaa ilkkez başıma geliyor yarına kadar iyi olmazsam dr
insa kaptanım elimden geleni yapacağimAfiyet olsun canm genel olarak senin menü lerin de adım sayın da güzel gidiyor
Afiyet olsun canm
Çok şükür daya iyi canm çarşamba tekrar götürecem doktora
Cumaya güzel bir sonuç gelecek bence
Bu gün itibariyle dikkat edersen yerleşmeden gider canm kilo değildir zaten o da
Afiyet olsun canmcumaya güzel sonıç gelecek gibi +100gr hiçbirşey değil bence
Tebrik ederim pazartesiye az da olsa ekside olmak çok güzel
Çok şükür kuzum biraz daha iyiyimm bacaklarımı bile hissetmiyodum okadar halsızdım niye oyle oldum çözemesim herkes diyor nazar benim niye kıskanırlar bilmemÇok geçmiş olsun basıl oldun
Biliyorum bunu kuzum ama biturlu alamadım onuda her gidişimde unuturumJou kaptanım tıbbi tedavilerin yanına ek olarak da lahana sarabilirsin göğsüne hem enflamasyon çözücü hem ağrı kesici
Emziriyorsun değil miÇok şükür kuzum biraz daha iyiyimm bacaklarımı bile hissetmiyodum okadar halsızdım niye oyle oldum çözemesim herkes diyor nazar benim niye kıskanırlar bilmem
Kimin doğum günü anlayamadımyaaa maşallahhh ikiz cocuklarının oldugunu bilmiyordumAllah esirgesin hepsini
Veeeeeeee eylul ayına girdik
benim tatlı arkadaşımmm iyi ki doğmuşsun iyi ki varsın Doğum günün kutlu olsunnnn
5 Eylul senin doğum günün ama sana 5 gün 5 gece kutlayacagımı söylemiştimmm
Neden zorladın kendini o kadar. Madalya takmıyorlar canım üstüne acı çekiyosunÇok şükür kuzum biraz daha iyiyimm bacaklarımı bile hissetmiyodum okadar halsızdım niye oyle oldum çözemesim herkes diyor nazar benim niye kıskanırlar bilmem
Su içine limon damlat iç. Hatta açık çayına daYemek konusunda sıkıntım yok güzel dengeledim kendimi ama ödem var vucumda bakmam gerekiyo su icmeye zorlasam kendimi ödem atar miyim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?