Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaaaa bakıyorum bakıyorum bana mı dedi acaba diyorum valla nasıl mutlu oldum çok teşekkür ederim unutmamissin ay duygulandım
evet sana dedim canımmmm

doğum günüm kutlanırken sen benimki bu yaşıma kadar kutlanmadı ddeyince aklımdan hiç çıkmadı aslında hayat ne kadar zor ama küçücük seylerle mutlu olabiliyoruz Allaha hamdolsun sağlıklıyız insa daha guzel günler görürürüz

5 eylüle kadar her gün kutlayacağımmm

Purple58 5 eylul dogum gunu kaptanım ama ben erkenden kutladım 5 gün kutlayacağım

Gecersin tatlım cumaya kadar takiptayim seni

Kızlar şu saat oldu yeni gelebildim takıma. Bildirim yapamadım sabah. Bu yeni başlangiç Eylül 1 pazartesisi beni benden aldı
Öyle yoğundu ki anlatamam. +100gr artidayim cumaya göre.
Boncuk2307 Ellssa bluegreeneyes çok geç paylaştığım için özür dilerim

Hoş buldum teşekkür ederim kendi yorumumda mı yorumla yapacağım yeme içme kilo kardiyo durumlarını ? Kusura bakmayın zamanında üye oldum ama kullanmadım yeni kullanıyorum siteyi bilmiyorum
Tekrar hoşgeldin
Neler yapıyorsun. Programın ne. Spor varmı
1. Sayfada takım kuralları var. Takımı takip edebilmen adına sana yardımcı olur

Bel fıtığı başlangıcı ve bel kayması var canım. Dün ters bı hareket yaptım sanırım korse taktım geziyorum
Of geçmiş olsun ya üzüldüm valla. Bugün biraz daha iyi misin? Bir de az önce okudum tatile gidiyormuşsun galiba buna da sevindim canım. Bol bol dinlen güzel enerjiler topla
Manzara ne güzel Özgecim. İnsan şiir yazar burda
Kızlar ben aksam çok kötüydüm baya ateşlendim gögsüm şişti çok ağrıdı anlayamadım niye öyle oldu süt enfeksiyonumu kaptım ki acaba düne gore azaldı ama hala aynı bi acı
Geçmiş olsun canım. Ayrıca da tebrikler pazartesi kazananı
Bugün nasılsın?
ay ne güzel bir his ben yukarı dogru tırmanıyorum ama bugun bir dur dedim kendime ve guzel baslangıc yaptım
kahvatım yag yakici çayımla harika bir sabah oldu
Okullar açıldı düzen geri geldi yaşasınnn
Süper gerçekten harikasın
Ben şimdiye kadar hiç hedefi tutturamamiştim
Hosgeldinn, nerden katılıyorsun? Çocuk kaç yasinda (Allah bağışlasın) Bir de çalışıyor musun? Biraz daha anlatsan, meraklılar var da aramızda

ayyyy eveett yapalımmm

Sağol canım
İnşallah tatilden çok umitlenmemeye çalışıyorum genelde keçileri kaçırıyorum tatilde. İnsanlar bu manyak neci dercesine bakıyor. Bu sefer herşey dahil biryere gidiyoruz inşallah keçiler de uslu durur

Ayy çok zor her şey dahil. Allah kolaylık versin
Ben öyle bir yere gidince tabak tepeleme oluyor hep

Kuzum çok şükür iyiyim yaa bianlık yaşadım bianlık iyilestim şoktayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…