Hoş buldumHoşgeldin canım yorumla deyip üstünde düzenleme yapabilirsin
KATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 167
KİLONUZ: 77-76 gidip geliyorum ama 77 diyelim
HEDEF KİLONUZ: 56
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelikte alınan kilo ve doğum sonrası kilo
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: vitamin eksiklikleri ( d vitamini , b grubu , magnezyum )
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski benliğimi özlüyorum ve sağlık açısından artık rahat hissetmiyorum nefesim kesiliyor
evet sana dedim canımmmmYaaaa bakıyorum bakıyorum bana mı dedi acaba diyorum valla nasıl mutlu oldum çok teşekkür ederim unutmamissin ay duygulandım
Kimin doğum günü anlayamadım
Neden zorladın kendini o kadar. Madalya takmıyorlar canım üstüne acı çekiyosun
Nazarı da bakara süresini aç telden okusun. Bebelere de iyi gelir
Su içine limon damlat iç. Hatta açık çayına da
Müthiş ödem atıyor
Sade kahve de aynı görevi yapıyor bende
Gecersin tatlım cumaya kadar takiptayim seniYaa kızlar çok özür dilerim kaptanlarım valla bugün sabah tartildim sonra annemler geliyoruz dediler kayseri den hani demiştim ya zor bir dönemdeyim diye onun için sagolsunlar ve ben ilk defa paylaşım yapmayı unuttum
Cuma 101.9
Bugun 102.3 cook odemliydim sabah niyeyse inşallah cumaya eksiye geçerim
Ellssa Boncuk2307 Jou
Katılım formuna tıkladığımda her harfi bir yer açılmıyor
Hoşgeldin canımdoldurmuşsun sanırım
tatildw ne kadar kalcaksınkiNiyetim varda canım haftaya tatile gideceğim. Buralarda yokum bı sure kimseye heveslendirmek istemedim.
Şuan plan 1 hafta ama sonrası şüphelitatildw ne kadar kalcaksınki
Tekrar hoşgeldinHoş buldumteşekkür ederim kendi yorumumda mı yorumla yapacağım yeme içme kilo kardiyo durumlarını ? Kusura bakmayın zamanında üye oldum ama kullanmadım yeni kullanıyorum siteyi bilmiyorum
Of geçmiş olsun yaBel fıtığı başlangıcı ve bel kayması var canım. Dün ters bı hareket yaptım sanırım korse taktım geziyorum
Manzara ne güzel Özgecim. İnsan şiir yazar burdaSelamlar kizlar mutlu pazarlar herkese.Biz cok guzel bir adaya geldik haftasonunu gecirmeye, diyetim sarsildi biraz..Malesef es-dost ile beraber olunca, yememek cok zor..Yarin donuyoruz evimize kismetse, pazartesiden cumaya kadar dikkat ederim diyetime.Soyle tatli biraz manzara ile mesajima son vereyim.
Eki Görüntüle 3638020
Geçmiş olsun canım. Ayrıca da tebrikler pazartesi kazananıKızlar ben aksam çok kötüydüm baya ateşlendim gögsüm şişti çok ağrıdı anlayamadım niye öyle oldu süt enfeksiyonumu kaptım ki acaba düne gore azaldı ama hala aynı bi acı
Süper gerçekten harikasınay ne güzel bir his ben yukarı dogru tırmanıyorumama bugun bir dur dedim kendime ve guzel baslangıc yaptım
kahvatım yag yakici çayımla harika bir sabah oldu
Okullar açıldı düzen geri geldi yaşasınnn
Ben şimdiye kadar hiç hedefi tutturamamiştimBugün 1 Eylül. Aylık hedef yapalım. GüzeldiMthn83 ilgilenirdi tablo ile. Canım tekrar ilgilenir mısın tablo ile. Hepimize iyi gelir.
Benim Eylül ayı hedefim 70 olsun.
Ne kadar hırs yaptı isemama son gelen çabuk gider diyorum ve şu tatil bitsin artık diyorum
Hosgeldinn, nerden katılıyorsun? Çocuk kaç yasinda (Allah bağışlasın) Bir de çalışıyor musun? Biraz daha anlatsan, meraklılar var da aramızdaKatılmak istiyorum
Nasıl katılacağımı bilemedim buraya yazmam mı gerekiyor anlamadım
Yaş 28
Kilo 76
Kilo alma nedeni hamilelik doğum sonrası kilo
Hedef kilom 56
Evliyim
1 çoçuk var
Yeme içmem çoçuktan kaynaklı düzensiz ama hemen hemen günlük yürüyüşü yapıyorum
AA ben de yürüme bandindayim şu an. Tutunmamaya çalışıyorumSpor başından selaaammmmEki Görüntüle 3638668
ayyyy eveett yapalımmmBugün 1 Eylül. Aylık hedef yapalım. GüzeldiMthn83 ilgilenirdi tablo ile. Canım tekrar ilgilenir mısın tablo ile. Hepimize iyi gelir.
Benim Eylül ayı hedefim 70 olsun.
Ne kadar hırs yaptı isemama son gelen çabuk gider diyorum ve şu tatil bitsin artık diyorum
Sağol canımOf geçmiş olsun yaüzüldüm valla. Bugün biraz daha iyi misin? Bir de az önce okudum tatile gidiyormuşsun galiba buna da sevindim canım. Bol bol dinlen güzel enerjiler topla
Manzara ne güzel Özgecim. İnsan şiir yazar burda
Geçmiş olsun canım. Ayrıca da tebrikler pazartesi kazananı
Bugün nasılsın?
Süper gerçekten harikasın
Ben şimdiye kadar hiç hedefi tutturamamiştim
Hosgeldinn, nerden katılıyorsun? Çocuk kaç yasinda (Allah bağışlasın) Bir de çalışıyor musun? Biraz daha anlatsan, meraklılar var da aramızda
Ayy çok zor her şey dahil. Allah kolaylık versinSağol canım
İnşallah tatilden çok umitlenmemeye çalışıyorum genelde keçileri kaçırıyorum tatilde. İnsanlar bu manyak neci dercesine bakıyor. Bu sefer herşey dahil biryere gidiyoruz inşallah keçiler de uslu durur
Canım yemek en son derdim sanırımAyy çok zor her şey dahil. Allah kolaylık versin
Ben öyle bir yere gidince tabak tepeleme oluyor hep
yuppppiiiiijAA ben de yürüme bandindayim şu an. Tutunmamaya çalışıyorum
Kuzum çok şükür iyiyim yaa bianlık yaşadım bianlık iyilestim şoktayımmOf geçmiş olsun yaüzüldüm valla. Bugün biraz daha iyi misin? Bir de az önce okudum tatile gidiyormuşsun galiba buna da sevindim canım. Bol bol dinlen güzel enerjiler topla
Manzara ne güzel Özgecim. İnsan şiir yazar burda
Geçmiş olsun canım. Ayrıca da tebrikler pazartesi kazananı
Bugün nasılsın?
Süper gerçekten harikasın
Ben şimdiye kadar hiç hedefi tutturamamiştim
Hosgeldinn, nerden katılıyorsun? Çocuk kaç yasinda (Allah bağışlasın) Bir de çalışıyor musun? Biraz daha anlatsan, meraklılar var da aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?