Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

LİG SIRALAMASI

50'LER LİGİ KİLO
armin83 54.50
60'LAR LİGİ KİLO70'LER LİGİ KİLO
Candysisters 60.30 Jou 70.70
Jasminium84 63.60 94bassuk 72.55
bluegreeneyes 64.55 cat princess 73.15
S simad 67.30 sibel_84 74.00
-- Yawrukush 74.55
-- I Ilyusa 75.50
-- P Pembepilates 76.10
-- zeyneppk 77.30
-- FitFiliz 78.80
---
--
80' LER LİGİ KİLO
Mthn83 83.50
ummhnisa 83.60
Tutku44 88.50
ALTIN LİG KİLO
Purple58 101.80

Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (05.09.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim

Canim bende bugun buraya sonunda ugrayabildigim icin mutluyum.Gunum guzel geciyor cok sukur.Cok ilginc bir sekilde o kadar az hasta cocuk gordum ki, bu tabiki guzel bir sey, hicbiri hasta olmasinda..Bugun okulumuzda buyuk anne-buyuk babalar ile oglen yemegi yeme gunuymus, ben maillerin arasinda kacirmisim.Okul yasli tontonlarla doldu.Cocuklarda dedeleri-nineleri gorunce klinige ugramadi.Ama tam bu satirlari yazarken bir minigim geldi gozune kalem batmis, cok sukur iyi durumu.Iyi geceler canim benim.

DEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.

- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.

Ellerin dert gormesin boncuk kaptanim

Bizim okulda her cuma gunu bir kutlama var kizlar, cuma oldu diye herkes mutluluktan havalara ucuyor.Bugunde dondurmalar-icecekler almislar, nelere hayir diyorumBirde ye diye israr ediyorlar

Birde dondurma butun sorunlari cozer yazmislar, hey Allahim

Ayyy bende hazirliktayim diye rahattim

hala emin değilim ama bu ay galiba oldu sağlıkla ilerlesin de kilo alınır verilir dediğin gibi çok heycanlıyım
Kızzz öncelikle aşk olsun insan bi haberdar eder
Sonracığıma hayırlı olsun sağsalim kucağına alırsın inşAllah

Hoş bulduk. İstanbul.

Hoş buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…