- 9 Temmuz 2024
- 2.124
- 13.233
- 128
- 25
Yarın tartı fotoğrafı atarsanız listelere ekleyebilirim sizi de, hoşgeldiniz..İyi akşamlar kızlar.
Âfiyet olsun herkese.
Menü ve spor paylaşıp etiket yapacağim gün sonunda.
Akşam yemeğimi yedim, açlik sonrası.
| 50'LER LİGİ | KİLO |
|
| 54.50 |
| 60'LAR LİGİ | KİLO | 70'LER LİGİ | KİLO |
|
| 60.30 |
| 70.70 |
|
| 63.60 |
| 72.55 |
|
| 64.55 |
| 73.15 |
| S simad | 67.30 |
| 74.00 |
| - | - |
| 74.55 |
| - | - | I Ilyusa | 75.50 |
| - | - | P Pembepilates | 76.10 |
| - | - |
| 77.30 |
| - | - |
| 78.80 |
| -- | - | ||
| - | - |
Canim bende bugun buraya sonunda ugrayabildigim icin mutluyum.Yawrukush beğene beğene geldiğini gördümm, bi mutlu oldum canım
Nasıl geçiyor bakalım günün? Saat kaç oralarda? Ben cuma akşamını keyfini cikartiyordum. Pudding yerken yakalanmış gibi bişey oldum şu an
MASTERFİT 173. ETAP Yarışmacı Listesi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| I Ilyusa |
|
|
|
|
| P Pembepilates |
|
|
| S simad |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| HAZIRLIK |
|
|
| D Deltavealfa |
|
|
|
|
|
|
Ellerin dert gormesin boncuk kaptanimDEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.
- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.
MASTERFİT 173. ETAP Yarışmacı Listesiarmin83 bluegreeneyes Candysisters cat princess FitFiliz I Ilyusa Jasminium84 Jou P Pembepilates sibel_84 S simad Purple58 Tutku44 ummhnisa Yawrukush zeyneppk HAZIRLIK 60kiloyum D Deltavealfa Dil-i bitab Ellssa Mthn83
AyyyDEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.
- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.
MASTERFİT 173. ETAP Yarışmacı Listesiarmin83 bluegreeneyes Candysisters cat princess FitFiliz I Ilyusa Jasminium84 Jou P Pembepilates sibel_84 S simad Purple58 Tutku44 ummhnisa Yawrukush zeyneppk HAZIRLIK 60kiloyum D Deltavealfa Dil-i bitab Ellssa Mthn83
Kızzz öncelikle aşk olsun insan bi haberdar ederhala emin değilim ama bu ay galiba oldusağlıkla ilerlesin de kilo alınır verilir dediğin gibi çok heycanlıyım
Amınn teşekkür ederimUmarim oglunuzun degerleri en kisa zamanda normale doner, acil sifalar.
Hoş bulduk. İstanbul.Aynı takimdaymisiz ne güzel diye alintilamistim ama artık bunu yazmak yerine kazanmişizzz yuppiii diye değiştiriyorum
Sana da sakin ol Basakcim beta değeri ne diye soracaktım. Ama bu günküesajlari gördüm sonra. Çok sevindim. Dualarım seninle canım
Ben de 44 beden pantolon alınca aynı böyle hissetmiştim. Çok iyi anlıyorum bu duyguyu malesef
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canımbir süre kimselere söyleme bence. Sadece eşinle sen tadını çıkarın bu haberin
Ayrıca da yok öyle gitmek uğra ara ara
Özlerim tabii. İyi tatiller
Umarım güzelce halledersin boncukcum hepsinive güzel şeyler duyarsın doktorlardan. Çok amin
Hosgeldinn..hangi sehirdesin peki?
Hoş bulduk. Olur, atayımYarın tartı fotoğrafı atarsanız listelere ekleyebilirim sizi de, hoşgeldiniz..
Hoş buldumUmarim oglunuzun degerleri en kisa zamanda normale doner, acil sifalar.
Dogum gunu simdiden kutlu olsun oglunuzun.Nice mutlu yillara
Canim gercekten deli kosturdum bu hafta.Sen nasilsin Filizim, okulun nasil gecti bi hafta?Esim hala toparlanamadi ama oglum iyilesti cok sukur, bugun okula gitti sonunda.
Bende okullarda klinik olmasini cok seviyorum.Burada her devlet okulunda ilkokuldan lise sona kadar var klinik.Universitelerde zaten var.Bizim okulda 3 hemsireyiz biz, okulumuz buyuk.Cocuklara her yil gorme-isitme testleri yapiliyor, bir sorunlari olmadan ders ogrensinler diye.Sonra astim, epilepsi hastasi cocuklarimiz var, duzenli ilac kullananlar var, agir alerji sorunlari olanlar var, hatta tube ile beslenen, idrar torbasi olan ogrencilerimiz bile var.2 sinifimiz engelli ogrencilerimiz sadece ve tibbi destege cok ihtiyaclari var.Okulda calismak klinikte callismaktan daha cok mutlu etti beni.Cocuklarin her biri bir anne babanin evladi..Onlara kucucukte olsa yardim edebilmek mutlu ediyor Filizim ki sen bunu en iyi bilenlerdensin..
Hosgeldiniz aramiza
Amin insallah canım.benimmSon 3-4 kilo kaldı canm kilodan ziyade değerlerin düşmesi lazım bizde iki haftaya toparlar o değerleri de inşallah
E ellisaa20 dk bölgesel #20 puan
1.000 adım #100 puan
Kahvaltı ve öğlenim yok.
1 Türk kahvesi ve 1 Americano, çay ile akşamı ettim.
SU:1 LİTRE
Akşam:2 tabak tarhana çorbası ve cacık
Yemekten sonra kuruyemiş ve meyveyle kapattım günü.
Fıstık
Şeftalı
Üzüm
Kaju
Eki Görüntüle 3641088
Tam 72 değil mi yanlış görmüyorum
Hahaha kiz gitt dün eltimler supriz yapmışlar bana ilk kez cozuttum valla yedimKaptanlar kim oldu kızlar?eğer hala belli değilse, bence purple'ı kaptan yapalım
doğumgünü kaptanı
doğum günün kutlu olsun canım
Cok teşekkür ederim canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?