Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Azmin elinden bişey kaçmaz canım tartıya çok takılma değişimler bazen birden görünmeyebilir
Anladım canım benim buhafta hic tutamadım.kendimi uzgünüm ya hep.kocam yüzünden yarın ola hayrola ins sabit çıkarım
Hayır olsun canm ev halkı yüzünden düzen oluşturamıyoruz zaten hep
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun canm
Bu düzen ve istikrarın güzellikler getireceği bellıydı zaten tebrik ederim
Tebrik ederim
Geçen cuma 79.3
Bugün 78.8
Fark -500
Ellssa sa Boncuk2307 bluegreeneyes
Tebrik ederim
Günaydın herkese. Çok şükür korktuğum gibi çıkmadı.
Başlangıç:59.6

Geçen hafta 54.4
Bugün 54.5
+100 gram

P.tesi 53 leri görmek ümidiyle
bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
Pazartesi güzel sonuç gelecek 100gr bişeycik değil
Ellssa Boncuk2307
Nasıl oldu anlamadım kaslarım şişti herhalde ya dun bide 30dk jo yaptım.epey yoruldum bacaklarım ağrıyo

70.2 idim 70.7 oldu +500 gram
Eki Görüntüle 3640524
Tartıdan önce dinlenme günü yapmak lazım canm
Selaammmmmm

Eki Görüntüle 3640554

29 Agustos 89.8
5 Eylul 88.5
Fark -1.3 kg
%1.45

Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Harikasın
Geçen hafta 83
Bu hafta 83.6
+600
Bu hafta anlamadım pazartesi +1 di salı 700gr mı gitmişti reglim bitmedi onun etkisimi bilemedim
bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
Onun etkisidir 2 güne o da gider
Ben geldim tatil bitti düğün bitii ve kilo almadan geldim
7 ağustos 60.4
5 eylül 60.3

Boncuk2307 Ellssa
Sana kocaman tebrikleer
Kızlar bu hafta değişik bir yoğunluk vardı.
Geçen cuma 74.55
Bugün 74 .00
Fark -550 gram
Ellssa Boncuk2307
Tebrik ederim canm
Merakımdan ay takvimine baktım ben de fazlaca yoğun geçiyor diye o da ay büyüme evresindeymiş ondan etkileniyoruz sanırım
Hele benim kocanın bir halleri var boğasım geliyor resmen ya bu kadar mı etkilenir bir insan her ay aynı bizde regl öncesi gerginlik var onda da ay evresi çaktımadan yediğine içtiğine sakinleştirici atasım geliyor

Buhafta kocam evde olmayacağı için daha iyi diyet yapıyorum

45 miii en son ilk okul döneminde öyleymişimdir herhalde zaten olmak da istemem laz burnum iyice ortaya çıkıyor çok kilo verince

Ellerine emeklerine sağlık canm
Jou kaptanım seninle yarışmak da güzeldi yoğun geçen günlere devam ettiğimden pek aktif olamadım hakkını helal et
Saçmalama kız bende pek aktif olamadım buhafta bide hava dan havam degildi güneşi görmeye tahammülüm kalmadı bikaç gün görünmese

Ellerine emeklerine saglik kaptanim, harikasin.

Cok tesekkur ederim, eksik olma canim.

Çok çok geçmiş olsun canım ya

iyiyim tatlım okullar basladi ay duzenime kavustummm cok sukur

kiloyu sorma zikzaklı gidiyor bu ara ama gecen hafta 700 gr bu hafta 1,3 kg gitti
önemli olan motivasyon hamdolsun oda yerinde

sen naptın bakim
Bende temmuzdan beri yiyiyorum ara ara dikkat etmeye calisiyorum ama pek olmuyor gibi.
Ama haftaya patir patir dökülür kilocuklar

Saçmalama kız bende pek aktif olamadım buhafta bide hava dan havam degildi güneşi görmeye tahammülüm kalmadı bikaç gün görünmese
Aynn ya yağmura hasretiz
Insaallahhhh
Oglunmu diyette aaaaa kaç yaşında
11 yaşında canm karaciğer değerleri yükseldi yine ilaca başlamamak için diyetisyen desteği alıyoruz 6 kiloya yakın verdi bir buçuk ayda değerleri de normale yaklaştı çok şükür

Aynn ya yağmura hasretiz
Aynen ya barajlar boşaldı
11 yaşında canm karaciğer değerleri yükseldi yine ilaca başlamamak için diyetisyen desteği alıyoruz 6 kiloya yakın verdi bir buçuk ayda değerleri de normale yaklaştı çok şükür
Ooo çok şükür canımm abur cuburlardan vermezsin benim kardesimde onun yuzunden mide rahatsizlandı rabbim daha yasatmasın sağlıklı olmak cok önemli nekadar kilo vermesi gerek peki

Bu hafta oğlumun oryantasyon haftasıydı Açıkçası yeme içmeme pek dikkat de etmediğim için aktif olamadım .
Bir süre daha hazırlıkta kalsam iyi olacak Boncuk2307

Ayy aşklarım çok teşekkür ederimmm iyiki tanıdım sizleri çok ama çok mutlu oldum bi daha ki yaşıma daha fit olmam dileğiyle
Doğum günün kutlu olsun canım
hala emin değilim ama bu ay galiba oldu sağlıkla ilerlesin de kilo alınır verilir dediğin gibi çok heycanlıyım
Hayırlı olsun o halde
Apa yaptirmiyor heralde
Hayır ama grupla hedefe çok güzel bir şekilde ilerleniyor

Ellerine sağlık boncukum beni takımlardan alabilirsin hiç iyi gitmiyorum tartı çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…