ooo süper wallaBuhafta kocam evde olmayacağı için daha iyi diyet yapıyorum
ayy 5 li rakamları görsem o kadar mutku olurum ki dur biraz hayal edimmm ..45 miiien son ilk okul döneminde öyleymişimdir herhalde zaten olmak da istemem laz burnum iyice ortaya çıkıyor çok kilo verince
pissten bebeleri alın zeynep geldiBende temmuzdan beri yiyiyorum ara ara dikkat etmeye calisiyorum ama pek olmuyor gibi.
Ama haftaya patir patir dökülür kilocuklar
Ahahahahaha adam bi haylı utandıooo süper walla
benimki bu hafta dedi sen hic ekmek yemiyon bende bu hafta yemeyeyim
ayy 5 li rakamları görsem o kadar mutku olurum ki dur biraz hayal edimmm ..
walla çok güzel efil efil elbiseler ayyy içim eridi
ben lor dolması çok özledim yaaaa sen yapabiluyon mu kayınvalidem yapardı
pissten bebeleri alın zeynep geldi
SuperrrDoğum günün kutlu olsun canım
Hayırlı olsun o halde
Hayır ama grupla hedefe çok güzel bir şekilde ilerleniyor
canımmm doğum günün kutlu olsunnn, iyiki doğmuşsun iyiki tanımışım seniAyy aşklarım çok teşekkür ederimmm iyiki tanıdım sizleri çok ama çok mutlu oldum bi daha ki yaşıma daha fit olmam dileğiyle
teşekkürler kaptanımTebrik ederim
Yok canm bilmiyorum ama eminim güzeldir lorun birçok halini kullanıyuruzooo süper walla
benimki bu hafta dedi sen hic ekmek yemiyon bende bu hafta yemeyeyim
ayy 5 li rakamları görsem o kadar mutku olurum ki dur biraz hayal edimmm ..
walla çok güzel efil efil elbiseler ayyy içim eridi
ben lor dolması çok özledim yaaaa sen yapabiluyon mu kayınvalidem yapardı
pissten bebeleri alın zeynep geldi
Son 3-4 kilo kaldı canm kilodan ziyade değerlerin düşmesi lazım bizde iki haftaya toparlar o değerleri de inşallahAynen ya barajlar boşaldı
Ooo çok şükür canımm abur cuburlardan vermezsin benim kardesimde onun yuzunden mide rahatsizlandı rabbim daha yasatmasın sağlıklı olmak cok önemli nekadar kilo vermesi gerek peki
Doğum günün kutlu olsun canım
Hayırlı olsun o halde
Hayır ama grupla hedefe çok güzel bir şekilde ilerleniyor
canımmm doğum günün kutlu olsunnn, iyiki doğmuşsun iyiki tanımışım seni
teşekkürler kaptanım
Cok teşekkür ederim canlarım iyiki tanımışım bende sizleri
Canım benim of deli yoğun bir hafta olmuş seninki gerçekten. Okurken kendi tabanlarim ağrıdı resmenKizlar nasilsiniz , oyle zor, yogun, deli bir hafta gecirdim ki, buraya ugrayamadim bile..Hepinizden ozur diliyorum ozellikle takim kaptanim ve takim arkadaslarimdan.Gecen haftasonu tstile gittik biliyorsunuz, hem diyet, hem tatil donusu adapte olabilmek, is-guc cok tukendigim bir hafta oldu.
Kucuk oglum ve esim donus gunu hastalandilar ve oglum hic okula gidemedi tum hafta..Esiminde saglik durumundan oturu ilac kullanmasi sIkinti dogal yollarla geciremedik hastaligini, grip-bogaz enfeksiyonu gibi belirtiler..
Yani anlayacaginiz bu hafta kaca bolunecegimi sasirdim.
Normalde okulda calisirken okuyordum, yaziyordum sizlere ama islerde acayip yogun bu birkac hafta.Cunku tum ogrencilerimizin gorme ve isitme testlerini yapiyorum sinif sinif.Her yil senenin basinda yapiliyor.Insallah bugunden itibaren eski katilimima donecegim.Sizleri cok ozledim.Herkesler iyisir insallah.
Dipnot:Ellssa Boncuk2307 Jou kaptanlarim tatildeyken cuma ve cumartesi menulerimi paylasmistim.Bugunde geri kalanlari paylastim, hepsi birarada oldu kusuruma bakmayin ne olur..
Hoş buldum, inşallah. Teşekkürederimpazartesiye bende daha fazla eksi gormek istiyorum ama biraz zor misafirli bir hafta sonu yogun bir haftasoonu beni bekliyor
vay masallah
hosgeldin Bilge bende 36 yaşında 2 çocuk annesiyim insa hep birlikte hedefledigimiz kiloya saglikla ulasalım
fotoyu 45 sandım biraz dahabaktımm
çok geçmiş olsun insa geri guzel duzeninize donersiniz tez zamanda canımm
ben geçen hafta 83.2 ydim canım. bugün unutmuşum tartılmayı. yarın atarım.SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın spor yarışı kazananı
Yawrukush oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü paylaşımını belirtiyor canımlar
Eki Görüntüle 3640624
Bu haftanın kazanan takımı MAVİ TAKIM oluyooorrrMAVİ takım kaptanım bluegreeneyes Seni ve takımını tebrik ediyorum. @Jou kaptanım seni ve takımını da tebrik ediyorum.
Bu haftanın kırmızı kaptanı kabul ederseYawrukush oluyor. Mavi takım kaptanını seçebilirsin ablacım. (spor puanının önemi der susarım )
Öpüyorum sizii
KIRMIZI TAKIM 29.08.2025 05.09.2025 FARK ORAN Jou Kırmızı Takım Kaptanı 70.20 70.70 +0.500 -0.712 @94bassuk 70.35 72.55 +2.200 -3.127 @Beklenen2 77.05 - - 0 cat princess 73.85 73.15 -0.700 0.947 Ellssa 75.70 - - 0 Ilyusa 76.50 75.50 -1.000 1.307 Mthn83 83.70 83.50 -0.200 0.238 Purple58 101.90 101.80 -0.100 0.098 @simad 65.60 67.30 +1.700 -2.591 @Pembepilates (TRANSFER) 77.10 76.10 -1.000 1.297 TOPLAM ORAN -0.254 MAVİ TAKIM bluegreeneyes Mavi Takım Kaptanı 64.85 64.55 -0.300 0.642 armin83 54.40 54.50 +0.100 -0.183 @Beth18 68.70 - - 0 @Dil-i bitab 63.25 - - 0 FitFiliz 79.30 78.80 -0.500 0.630 Jasminium84 64.20 63.60 -0.600 0.934 @ummhnisa (TRANSFER) 83.00 83.60 +0.600 -0.722 @sibel_84 74.70 74.00 -0.700 0.937 Tutku44 89.80 88.50 -1.300 1.447 Yawrukush 75.05 74.55 -0.500 0.666 + 1 = 1.666 TOPLAM ORAN 0.517 HAZIRLIK 60kiloyum - @Deltavealfa 69.70 - @Lotus1234 - @tomrs - @Candysisters - 60.30 zeyneppk - 77.30
Aynı takimdaymisiz ne güzel diye alintilamistim ama artık bunu yazmak yerine kazanmişizzz yuppiii diye değiştiriyorumBu hafta hepinizin yoğunluktan perti çıkacak anlaşılan
Aynn canm maviyiz
Yaş yükseldi ama büyütmesek olur mu Hatice ablahedefi de 62.5 yapalım
Afiyet olsun canm
Ay keşke ben de yaparken kokusuyla duysam
Biraz az olmuş ama afiyet olsun canm
Harika canm
Ekmaanen çok bişey yeme bugün olur mu
Harikasındarısı bize inşallah
Sana da sakin ol Basakcim beta değeri ne diye soracaktım. Ama bu günküesajlari gördüm sonra. Çok sevindim. Dualarım seninle canımtünoooo kızlar bu hafta yazmaya hiç yüzüm yok ama kendimce bahanelerim var bahaneleri sıralamaya geldimçok gerginim stresliyim heyecanlanamıyorum henüz kanda beta değerim 14 çıktı sonunda ama 14 okadar kritik bi değer ki aşırı geriliyorum ve gerginliğinden yemeue vurdum bi hafta sonra zaten tatile gidicem diye dedim yeterince gerginim bi de beslenme stresi sokmim kendime birazcık saldım beni affedin..... ve bana bol bol dua edin
Ben de 44 beden pantolon alınca aynı böyle hissetmiştim. Çok iyi anlıyorum bu duyguyu malesefYaaa çok mutsuzum normalde kendimi şişman hissediyorum evet ama o kadar da değildi yani bir pantolon alayım dedim 42 bedene sigamadim
Modum düştü almadım pantolon falan
ben takımlarda olmayacağım bir süre, yine görüşmek üzere
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canımhala emin değilim ama bu ay galiba oldusağlıkla ilerlesin de kilo alınır verilir dediğin gibi çok heycanlıyım
Özlerim tabii. İyi tatillerEki Görüntüle 3640525
Geçen hafta 83.7
Bu hafta 83.5
Fark 200 Gr
Dün 83.1 di
Ben yarından itibaren tatile gidiyorum. Beni özleyin anacığım bayy
Jou Boncuk2307 Ellssa
Umarım güzelce halledersin boncukcum hepsiniAyy ben de başlamak istiyorum artık ama şu hastane işlerimi bir bitirebilseydim
Hosgeldinn..hangi sehirdesin peki?Hoş bulduk
Formu dolduruyorum.
KATILIM FORMU
Yaşınız : 38
Boyunuz : 1.62
Kilonuz :67 .50 du en son (bugün tartilmamıştım)
Mesleğiniz : Memur
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : Az hareket etmeye bağlıyorum ve yaşın da etkisi vardır.
Hedef Kilonuz : 55 civarı olabilir
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz: Sağlık her şeyden önce ve fit olmak istiyorum
Umarim oglunuzun degerleri en kisa zamanda normale doner, acil sifalar.Aynn ya yağmura hasretiz
11 yaşında canm karaciğer değerleri yükseldi yine ilaca başlamamak için diyetisyen desteği alıyoruz 6 kiloya yakın verdi bir buçuk ayda değerleri de normale yaklaştı çok şükür
Dogum gunu simdiden kutlu olsun oglunuzun.çok isterdimm tatlımbenim oğlumun bu haftasonu dogum gununu kutlayacagız kalabalık olacak bugunden basladım hazirlıklara
insa eğer olurda haftaya kaptan olmak istemeyen olursa beni unutma sözüm olsun
Canim gercekten deli kosturdum bu hafta.Sen nasilsin Filizim, okulun nasil gecti bi hafta?Esim hala toparlanamadi ama oglum iyilesti cok sukur, bugun okula gitti sonunda.Canım benim of deli yoğun bir hafta olmuş seninki gerçekten. Okurken kendi tabanlarim ağrıdı resmen
Ve de çok geçmiş olsun hem eşine hem oğluna. Şimdi nasıllar biraz daha iyilestiler mi?
Ne şansli öğrencileriniz. Keşke her okulda sizdeki gibi olsa öğrenciler için bir revir. Ne güzel olurduSorun tespit ederseniz mesela doktora yönlendirilmiş olacaklar. Bu baya iyi bişey o çocuk açısından.
Menulerin bana aşırı gelmedi. Bence iyi tüm paylaştıkların Özgecim.
Hosgeldiniz aramizaHoş buldum, inşallah. Teşekkürederim
doğum günün kutlu olsun canımÇok teşekkür ederim
Hosgeldinnn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?