Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Buhafta kocam evde olmayacağı için daha iyi diyet yapıyorum
ooo süper walla
benimki bu hafta dedi sen hic ekmek yemiyon bende bu hafta yemeyeyim
45 miii en son ilk okul döneminde öyleymişimdir herhalde zaten olmak da istemem laz burnum iyice ortaya çıkıyor çok kilo verince
ayy 5 li rakamları görsem o kadar mutku olurum ki dur biraz hayal edimmm ..
walla çok güzel efil efil elbiseler ayyy içim eridi

ben lor dolması çok özledim yaaaa sen yapabiluyon mu kayınvalidem yapardı
Bende temmuzdan beri yiyiyorum ara ara dikkat etmeye calisiyorum ama pek olmuyor gibi.
Ama haftaya patir patir dökülür kilocuklar
pissten bebeleri alın zeynep geldi

H
Ahahahahaha adam bi haylı utandı

Yok canm bilmiyorum ama eminim güzeldir lorun birçok halini kullanıyuruz

Aynen ya barajlar boşaldı

Ooo çok şükür canımm abur cuburlardan vermezsin benim kardesimde onun yuzunden mide rahatsizlandı rabbim daha yasatmasın sağlıklı olmak cok önemli nekadar kilo vermesi gerek peki
Son 3-4 kilo kaldı canm kilodan ziyade değerlerin düşmesi lazım bizde iki haftaya toparlar o değerleri de inşallah

Doğum günün kutlu olsun canım

Hayırlı olsun o halde

Hayır ama grupla hedefe çok güzel bir şekilde ilerleniyor

canımmm doğum günün kutlu olsunnn, iyiki doğmuşsun iyiki tanımışım seni

teşekkürler kaptanım

Purple58 canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu ve fit yıllara
Cok teşekkür ederim canlarım iyiki tanımışım bende sizleri

Canım benim of deli yoğun bir hafta olmuş seninki gerçekten. Okurken kendi tabanlarim ağrıdı resmen
Ve de çok geçmiş olsun hem eşine hem oğluna. Şimdi nasıllar biraz daha iyilestiler mi?
Ne şansli öğrencileriniz. Keşke her okulda sizdeki gibi olsa öğrenciler için bir revir. Ne güzel olurdu Sorun tespit ederseniz mesela doktora yönlendirilmiş olacaklar. Bu baya iyi bişey o çocuk açısından.
Menulerin bana aşırı gelmedi. Bence iyi tüm paylaştıkların Özgecim.

Hoş buldum, inşallah. Teşekkürederim

İyi akşamlar kızlar.
Âfiyet olsun herkese.

Menü ve spor paylaşıp etiket yapacağim gün sonunda.

Akşam yemeğimi yedim, açlik sonrası.

Eklentiler

• 1000041977.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 6
İyi aksamlar bugün detoks günü yapacaktım ama akşamleyin ipin ucu kaçtı o nedenle yarın denemeye çalışacağım
Sabah 8.00 1 galeta
Saat 10.00 birkaç tane findik
Saat 12.00 tavuklu patates yemeği 1 dilim ekmek
Saat 16.00 baya bi biskrem
Saat 17.30 1 yumurta yağda +az biraz ekmek

Su : 3 lt

Yarına toparlamak istiyorum insallah

ben geçen hafta 83.2 ydim canım. bugün unutmuşum tartılmayı. yarın atarım.

Aynı takimdaymisiz ne güzel diye alintilamistim ama artık bunu yazmak yerine kazanmişizzz yuppiii diye değiştiriyorum

Sana da sakin ol Basakcim beta değeri ne diye soracaktım. Ama bu günküesajlari gördüm sonra. Çok sevindim. Dualarım seninle canım
Yaaa çok mutsuzum normalde kendimi şişman hissediyorum evet ama o kadar da değildi yani bir pantolon alayım dedim 42 bedene sigamadim
Modum düştü almadım pantolon falan
Ben de 44 beden pantolon alınca aynı böyle hissetmiştim. Çok iyi anlıyorum bu duyguyu malesef
ben takımlarda olmayacağım bir süre, yine görüşmek üzere

hala emin değilim ama bu ay galiba oldu sağlıkla ilerlesin de kilo alınır verilir dediğin gibi çok heycanlıyım
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım bir süre kimselere söyleme bence. Sadece eşinle sen tadını çıkarın bu haberin
Ayrıca da yok öyle gitmek uğra ara ara
Eki Görüntüle 3640525
Geçen hafta 83.7
Bu hafta 83.5
Fark 200 Gr
Dün 83.1 di
Ben yarından itibaren tatile gidiyorum. Beni özleyin anacığım bayy
Jou Boncuk2307 Ellssa
Özlerim tabii. İyi tatiller
Ayy ben de başlamak istiyorum artık ama şu hastane işlerimi bir bitirebilseydim
Umarım güzelce halledersin boncukcum hepsini ve güzel şeyler duyarsın doktorlardan. Çok amin
Hosgeldinn..hangi sehirdesin peki?

Yawrukush beğene beğene geldiğini gördümm, bi mutlu oldum canım
Nasıl geçiyor bakalım günün? Saat kaç oralarda? Ben cuma akşamını keyfini cikartiyordum. Pudding yerken yakalanmış gibi bişey oldum şu an

Umarim oglunuzun degerleri en kisa zamanda normale doner, acil sifalar.

çok isterdimm tatlım benim oğlumun bu haftasonu dogum gununu kutlayacagız kalabalık olacak bugunden basladım hazirlıklara

insa eğer olurda haftaya kaptan olmak istemeyen olursa beni unutma sözüm olsun
Dogum gunu simdiden kutlu olsun oglunuzun.Nice mutlu yillara

Canim gercekten deli kosturdum bu hafta.Sen nasilsin Filizim, okulun nasil gecti bi hafta?Esim hala toparlanamadi ama oglum iyilesti cok sukur, bugun okula gitti sonunda.
Bende okullarda klinik olmasini cok seviyorum.Burada her devlet okulunda ilkokuldan lise sona kadar var klinik.Universitelerde zaten var.Bizim okulda 3 hemsireyiz biz, okulumuz buyuk.Cocuklara her yil gorme-isitme testleri yapiliyor, bir sorunlari olmadan ders ogrensinler diye.Sonra astim, epilepsi hastasi cocuklarimiz var, duzenli ilac kullananlar var, agir alerji sorunlari olanlar var, hatta tube ile beslenen, idrar torbasi olan ogrencilerimiz bile var.2 sinifimiz engelli ogrencilerimiz sadece ve tibbi destege cok ihtiyaclari var.Okulda calismak klinikte callismaktan daha cok mutlu etti beni.Cocuklarin her biri bir anne babanin evladi..Onlara kucucukte olsa yardim edebilmek mutlu ediyor Filizim ki sen bunu en iyi bilenlerdensin..

Hoş buldum, inşallah. Teşekkürederim
Hosgeldiniz aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…