Ama keşke icmeseydin o zaman canim. Hatırladım daha önce bahsetmiştin midenden. Soda ağrı yapmıştır asitli ya. Çok geçmiş olsunÖyledir belki canım ama midemde yara var benim bı daha icmiycem korktum
Ay sen daha yeni gelmedin mi spor puanı hesaplamak da ne. Ben ne zamandır buralardayim ama bilmiyorum bu nasıl yapılıyorİyi geceler kızlar.
Kahvaltı
Salatalık-domates
Peynir
Haşlanmış yumurta
Siyah ve yeşil zeytin
Şekersiz çay
ARA ÖĞÜN
Kaju (3-5 adet) jumbo zarında dövülmüşkajular iki ayrı öğünde 10-11 adet civarı oldu.
Ice Americano
AKŞAM
Tarhana çorbası
Şehriyeli basmati (1 porsiyon ama boldu aslında)
Salata
Akşamdan sonra oğlumdan kalan az bir makarna (yemesem iyiydi ama neyse tabak küçük boy ve fotoğraf ekli)
SPOR
500 ADIM~~50 puan
13 dk bölgesel ~~130 puan
Toplam 180 puan
SU
1 litre
Ellssa
Boncuk2307
armin83
Tamam kaptişAyyy seçmişsiniz bilekızlar bu hafta hepimiz master yapalım ben kendimi toparlıyorum bugün. Kaptan olmak daha da dikkat etmeme vesile olacak. Hepinize güveniyorum. Bana iyi kötü mutlaka menü yazın. En azından sonucumuzu doğru değerlendirebiliriz
Tamam tabi ki. Öyle mi yapıyorduk kız ben unuttumAfiyet olsun kaptanim beni de etiket yap emi bi daha ki menüye
Kolay gelsinSabah
Salatalik domates
Krem peynir
Beyaz peynir
Haslanmis yumurta
Cay
1 dilim ekmek
Aksam
Tavuk izgara
Ayran
Köz salatasi
1 dilime yakin ekmek
Çay bilmem kac bardak
Cekirdek birazcik
Çeyrek misir
1.5 lt su
Spor yok malesef evle boguşuyorum hic zamanim yok
armin83 Ellssa Boncuk2307
Oo senin spor ayağı da çok iyiCuma & Cumartesi Menü Spor
Ellssa Boncuk2307 armin83
Cuma
Sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta, filtre kahve
Ara 14.00
bir milföy hamuru gibi birşeyden yapılma peynirli börek
Akşam 17:00
4avuk köfte, 4 kaşık kinoa kısır, bir iki tane tadımlık patates
Spor
12 bin küsur adım
Cumartesi
Sabah 09:00
Çay tabağı kadar menemen (az yağlı ama kaşarlı), 1 dilim keçi peyniri, 1 dilim çavdar ekmeği, birkaç dilim salatalık, 7 zeytin
Ara 11:00
Biraz üzüm, 1 küçük elma ve kahve
Akşam 16:30
Fırında balık + sebze, dünden kalan kinoa kısır
Spor
40 dk yürüyüş bandı 20 dk eliptik
yarın gidicem haber veririmPeki peki af çıktıNe zaman gidiyorsun Dr a?
Ay sen daha yeni gelmedin mi spor puanı hesaplamak da ne. Ben ne zamandır buralardayim ama bilmiyorum bu nasıl yapılıyor
Başak Burcu musun nesin, ya da adın gibi bilgesin
Hedef kilom 59 olsun.
Sağol canimAma keşke icmeseydin o zaman canim. Hatırladım daha önce bahsetmiştin midenden. Soda ağrı yapmıştır asitli ya. Çok geçmiş olsun
Güzel kalpli arkadaşımUmarim oglunuzun degerleri en kisa zamanda normale doner, acil sifalar.
Dogum gunu simdiden kutlu olsun oglunuzun.Nice mutlu yillara
Canim gercekten deli kosturdum bu hafta.Sen nasilsin Filizim, okulun nasil gecti bi hafta?Esim hala toparlanamadi ama oglum iyilesti cok sukur, bugun okula gitti sonunda.
Bende okullarda klinik olmasini cok seviyorum.Burada her devlet okulunda ilkokuldan lise sona kadar var klinik.Universitelerde zaten var.Bizim okulda 3 hemsireyiz biz, okulumuz buyuk.Cocuklara her yil gorme-isitme testleri yapiliyor, bir sorunlari olmadan ders ogrensinler diye.Sonra astim, epilepsi hastasi cocuklarimiz var, duzenli ilac kullananlar var, agir alerji sorunlari olanlar var, hatta tube ile beslenen, idrar torbasi olan ogrencilerimiz bile var.2 sinifimiz engelli ogrencilerimiz sadece ve tibbi destege cok ihtiyaclari var.Okulda calismak klinikte callismaktan daha cok mutlu etti beni.Cocuklarin her biri bir anne babanin evladi..Onlara kucucukte olsa yardim edebilmek mutlu ediyor Filizim ki sen bunu en iyi bilenlerdensin..
Hosgeldiniz aramiza
Ay ne güzel bir etkinlikmiş. Yaşlılar da çok sevinmiştir kesinCanim bende bugun buraya sonunda ugrayabildigim icin mutluyum.Gunum guzel geciyor cok sukur.Cok ilginc bir sekilde o kadar az hasta cocuk gordum ki, bu tabiki guzel bir sey, hicbiri hasta olmasinda..Bugun okulumuzda buyuk anne-buyuk babalar ile oglen yemegi yeme gunuymus, ben maillerin arasinda kacirmisim.Okul yasli tontonlarla doldu.Cocuklarda dedeleri-nineleri gorunce klinige ugramadi.Ama tam bu satirlari yazarken bir minigim geldi gozune kalem batmis, cok sukur iyi durumu.Iyi geceler canim benim.
Ellerine sağlık yazmak için alintilamistim..takımlar bile kuruldu oysa ki boncukcumDEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.
- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.
MASTERFİT 173. ETAP Yarışmacı Listesiarmin83 @bluegreeneyes Candysisters @cat princess FitFiliz @Ilyusa Jasminium84 @Jou P Pembepilates @sibel_84 S simad Purple58 @Tutku44 ummhnisa @Yawrukush zeyneppk HAZIRLIK 60kiloyum @Deltavealfa @Dil-i bitab Ellssa @Mthn83
Bizim okulda her cuma gunu bir kutlama var kizlar, cuma oldu diye herkes mutluluktan havalara ucuyor.Bugunde dondurmalar-icecekler almislar, nelere hayir diyorum Birde ye diye israr ediyorlar
Eki Görüntüle 3641048 Eki Görüntüle 3641049
Birde dondurma butun sorunlari cozer yazmislar, hey Allahim
Teşekkür ederimm. Sporu bu hafta daha düzenli yapmaya calisicam kaptanimOo senin spor ayağı da çok iyi
Nasıl oldu ki kendi kendine. Beklemek mi lazım belki biraz yemeden önceAz önce çok açtım. Bi şey yemedim. Kan şekerim dengelendi. Açlığımı gitti
O da profile uyuyor. Çalışkan düzenliOğlak.
Bugün pazar kaptanım. Ohh miss açık büfe pazar kahvaltısı yakışır kırmızı takımaGünaydın günaydın iyi pazarlar en çok da kırmızı takıma gunaydin der misimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?