Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ay sen daha yeni gelmedin mi spor puanı hesaplamak da ne. Ben ne zamandır buralardayim ama bilmiyorum bu nasıl yapılıyor
Başak Burcu musun nesin, ya da adın gibi bilgesin

Kolay gelsin o da bir spor

Oo senin spor ayağı da çok iyi

Güzel kalpli arkadaşım işte bu yüzden demiştim sizin oluldakiler çok şansli diye.
Haftaya kosturmacan biraz daha azalır inşallah Özgecim ve umarım eşim de bir an önce iyileşir. Meslekleri de çok stresli di mi belki vardır etkisi Senin topukların nasıl oldu? (Ay şu an yaşlandık da hastalık muhabbeti ediyoruz gibi oldu ama
Konu değiştireyim bari Benim haftaya bir tık daha yoğun geçicek, pazartesi diş kontrolü ve temizliğine gidiyorum. Pazartesi boş günüm. Sonrası hep okul. İlk hafta açılış vs derken saadece perşembe cuma yapmistik dersleri. Bu hafta daha belli olacak rutinim nasıl diye.
Ay ne güzel bir etkinlikmiş. Yaşlılar da çok sevinmiştir kesin bir de çok konuşkan oluyorlar di mi ne güzel.
Ellerine sağlık yazmak için alintilamistim..takımlar bile kuruldu oysa ki boncukcum çok çok sağol listeler için canım
Sen nasılsın var mı bu hafta hastane işlerin?
Bence de dondurma bütün sorunları çözer kısa bir anlığına da olsa. Dondurma yapma makinesi alma furyası var etrafımdaki herkeste. Ben henüz direniyorum
Oo senin spor ayağı da çok iyi
Teşekkür ederimm. Sporu bu hafta daha düzenli yapmaya calisicam kaptanim
Az önce çok açtım. Bi şey yemedim. Kan şekerim dengelendi. Açlığımı gitti
Nasıl oldu ki kendi kendine. Beklemek mi lazım belki biraz yemeden önce
O da profile uyuyor. Çalışkan düzenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…