Maşallah. Depar atmışsınİlk tartıyı ben atayim fotoyu ters çekmişim
Geçen cuma 67.4
Bu cuma 64.7
Fark 2.7
armin83
Boncuk2307
Ellssa
Evet geçen hafta ödem vardı bu hafta hızlıca onu attım bide çocuklar okula baslayinca koşturmaca derken verdim inşaAllah bu hafta devam ederMaşallah. Depar atmışsın
Canım ya boyun kaç 54 güzel değil mi Koru bence vermeSelam kızlar.
Geçen hafta 54.4 bu hafta 54.2
-200 gram
Of ya. Korumak diyince ben. Hayır herkes için korumak zordur. Benim için vermek zor. korumak kolay. 2 haftayı geçti 54 teyim. Bak şuraya yazıyorum p.tesi o 53 rakamını görmem lazım
Purple58 Boncuk2307 Ellssa
Vav gerçekten benim 67 den 65 e düşmem 20 günümü almıştıİlk tartıyı ben atayim fotoyu ters çekmişim
Geçen cuma 67.4
Bu cuma 64.7
Fark 2.7
armin83
Boncuk2307
Ellssa
Ya canım benimde öyle normalde ama geçen hafta tatildi ve çok fazla yedim 3 günde 2 kilo aldım ödemdi yani normalde bu kadar hızlı verilmiyo malesef 64 te benim direnç kilom 1 yıldır nurdan aşağı jnemedim bu hafta hırs yapıp inmem lazımVav gerçekten benim 67 den 65 e düşmem 20 günümü almıştızaten sonra yine 70 oldum
İnşallah ya ben de 68 i görsem direktYa canım benimde öyle normalde ama geçen hafta tatildi ve çok fazla yedim 3 günde 2 kilo aldım ödemdi yani normalde bu kadar hızlı verilmiyo malesef 64 te benim direnç kilom 1 yıldır nurdan aşağı jnemedim bu hafta hırs yapıp inmem lazım
İnşaAllah canım istediğimiz zaman yapamiycagimiz bişey yok emin ol daha önce istemeden 52 kilolara dusuyodum şimdi 60 a düşmek için aç geziyorumİnşallah ya ben de 68 i görsem direktbu hafta çok iddialıyım bakalım
Acil C ve D vitamini kullan canımBide kizlar dış etlerimde sıkıntı çıktı p.tesi başka doktora gidicem çene kemigimde erime ve diş eti çekilmesi var tedaviye basliycam böyle bı durum var mı yasayan dişçi korkumda var
Çok sagol canımÇok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım
Çok sevindim daha iyi olduğuna gelmiş geçmiş olsun
Olsun canım eksi de olmak da güzelSelam kızlar.
Geçen hafta 54.4 bu hafta 54.2
-200 gram
Of ya. Korumak diyince ben. Hayır herkes için korumak zordur. Benim için vermek zor. korumak kolay. 2 haftayı geçti 54 teyim. Bak şuraya yazıyorum p.tesi o 53 rakamını görmem lazım
Purple58 Boncuk2307 Ellssa
Cok geçmiş olsun canimBide kizlar dış etlerimde sıkıntı çıktı p.tesi başka doktora gidicem çene kemigimde erime ve diş eti çekilmesi var tedaviye basliycam böyle bı durum var mı yasayan dişçi korkumda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?