Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ellerine emeğine sağlık canım

Mavi kaptan olur musun canım A Asya89

Harika yaşasın mavi takımmmm

Teşekkür ederim canım
Çok geçmiş olsun bebişe.
Foto atmayı unuttun sanırım atmamışsın canım

Fotoğraf çektim sabah koymayo unuttum bebek ağlıyordu. Tartıyı aldı pilini söktü ağzına atar diye ödüm koptu hemen kucakladım oda değiştirdim o telaşla unutmuşum canım kusura bakma Ellssa Boncuk2307

İlkini ben yaparım kaptanım zevkle +da olmama göz yumun ama lütfen
Aslında motive hissediyorum ama henüz faaliyete gecemedim. Yeniden kendimi toplamam lazım. Yarın hazırlıyorum yazimi o zmn.

Çok şükür Özgecim haftayı bitirdim an itibariyle darısı başına arkadaşım
Şimdiden iyi eğlenceler bu akşam için ben de arkadaşlarla bulusacaktim ama hasta olan gelemeyen vs derken erteledik. Aslında cuma akşamları bir kurs filan bulsam kendime ya da takım sporu gibi bir şey. Ne güzel olur, şu an sana yazarken aklıma geldi. Bir araştırayım bakalım belki de bulurum.

Perşembe menünü gördüm canım az önce. Yine beğendim. Sen gayet iyi gidiyorsun, kendi kurduğun cümlelere bir bak istersen ve gurur duy Özgecim. Porsiyon küçültme henüz, daha yolumuz uzun bıkarız sonra. Benim burda bir dil koçum var. Onunla beraber yürüyüş yapıyoruz. Kıştan beri baya kilo verdi. Haftada 200gr filan veriyor. Ama gayet iyi yani, kendini de paralamadan ve sürdürülebilir bir şekilde. Ben bu ay duraksadim mesela ama biliyorum ki bu bir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…