Günaydın kızlar
Gecen hafta 100.6
Bu hafta 100.3
Fark -300 gr dikkat etsem daha çok giderdi eminim ama yapamıyorum içimden gelmiyor kızlar buraya bile menü yazmak istemiyorum bi bıkkınlık oldu sormayın. Ben hazırlıkta olayım boncuk canım biraz kafamı toplayıp geleyim olur mu böyle olmayacak . EllssaBoncuk2307@Pembepilates çok geçmiş olsun canım bebeğine
25 eylül menüm
Sabah tatlı kaşığı tahin,bir ceviz
10 da
Çeyrek simit, kk peynir,bebe salatalık
Öğleden sonra
13 de
Karabuğday li 3 dolma
15 de Komşumda kahve sade,kuru incir,kuru hurma 1 er adet
Akşam 19 - 22 arası piknik
çiğ köfte 5sıkım, salata,
Bir avuç çekirdek, bir dilim kavun bir dilim karpuz, bir dilim kıbrıs tatlısı, biraz tarhana ,biraz çerez,
Selam kızlar yatılı misafirim vardı yogun gecti hafta sonuda iki ayrı misafirim gelecek kusuruma bakmayın
ben bu hafta listede olmayayım katılamıyorum üzülüyorum
cuma 88.4
bugun87.9
-500gr
Dün sabah köyde kaldık ve direkt iş yerine geldiğimiz için tartilamadim. Öğle arasında da eve geçemedim direkt okula geçtim sonra 13.00 de mesai başladığı için eve ugrayamadan Kuruma geldim.
O nedenle tartilamadim ama dün tartildigimda 73.90 çıkmıştım. Düne göre çok bir fark yoktur diye düşünüyorum
Geçen hafta 73.10
Bu hafta 73.90 olsa +800 gr
.
Ayrıca da diskalifiye olmak istiyorum moralim çok bozuk yine regl haftasına girdim ve sişmeye devam ediyorum çok mutsuzum(
Psikolojim de alt üst ya ne kadar dikkat edersem edeyim bu göbek çok ağırlık yapıyor, belim kopuyor resmen .yağ aldirma operasyonu bile düşünüyorum artık yoruldum ya