Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Boncuk2307
-45 dostlar. Günaydın.

Annemde kaldık. Tartı farklı. Kusura bakmayın

D Deltavealfa
Ellssa Eki Görüntüle 3649350
Tebrikler canim

Kilo Bildirimi
Gecen Cuma:74.20
Bugun:73.60
Fark:-600 gr
Eki Görüntüle 3649356
Ellssa Boncuk2307 @Pembepilates

Birde regl 2ci gunum ama aşırı kanamam var karnım şiş kabızım bunlar gittimi baya kiloş gitmiş oluyor genede dikkat etmeye devam

@Pembepilates Ellssa Boncuk2307

Eki Görüntüle 3649384

Günaydın kızlar kilolar verildi şükür

Geçen hafta 70.45
Bu hafta 69.85
-0.600

Boncuk2307
Ellssa

Tebrikler kizlar

Son düzenleme:
İşte bak gördün mü
Kesin kilo vermişsindir akşam yediklerin ve yediklerinin ödemi bunları çıkarsak kesin gitmiştir haftaya daha dikkatli olursun artık
Inşallah kaptanım daha dikkatli olacağım haftaya eksi görmek istiyorum artik teşekkür ederim

Dün sabah köyde kaldık ve direkt iş yerine geldiğimiz için tartilamadim. Öğle arasında da eve geçemedim direkt okula geçtim sonra 13.00 de mesai başladığı için eve ugrayamadan Kuruma geldim.
O nedenle tartilamadim ama dün tartildigimda 73.90 çıkmıştım. Düne göre çok bir fark yoktur diye düşünüyorum
Geçen hafta 73.10
Bu hafta 73.90 olsa +800 gr
.
Ayrıca da diskalifiye olmak istiyorum moralim çok bozuk yine regl haftasına girdim ve sişmeye devam ediyorum çok mutsuzum(
Psikolojim de alt üst ya ne kadar dikkat edersem edeyim bu göbek çok ağırlık yapıyor, belim kopuyor resmen .yağ aldirma operasyonu bile düşünüyorum artık yoruldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…