Teşekkür ederim kaptanicem
A selam canm, iyim çok şükür ,tesekkur ederim,yoğunsun sanırım rabbim kolaylık versin, ben burasız yapamıyorum diyetimi sürdüremiyorum malesef denedim de olmadi, sen yapabilirsen yapabiliyorsan çok güzelKizlar herkese selamlar nasilsiniz? Umarim haftaniz guzel geciyordur. @Pembepilates canim ugradigim yok takima biliyorum, cok ayip ediyorum.Hepiniz aklimdasiniz, burayi ozluyorum, hergun diyetime dikkat ediyorum ama gelip yazacak firsat bulamiyorum. Boncuk2307 Ellssa kaptanlarim asla diyetimi birakmayacagim ama takimlara katilim saglayamiyorum.Kilo verme ve spor acisindan etkim oluyor ama gunluk mesajlasma, gunluk menu yazma konularinda katilimim malesef yok.Dilerseniz takimlarin iyiligi acisindan beni takimlardan cikarabilirsiniz. armin83 tomrs @FitFiliz nasilsiniz kizlar? Sizleride merak ediyorum.
Ben menu ve sporlarimi yazayim.Yasminn83 kaptanim senden de af diliyorum aktif
Afiyet olsunBoncuk2307 Ellssa
1 ekim menum
Sabah
iki ceviz
11 de
Tb yarim bazlama tereyağlı, Tereyağlı yumurta, kk fazla çerkez peynir, yeşillik yeşil biber, iki dilim kavun, Biraz çemen,
Öğleden sonra 13 de sade kahve armut kurusu bir dilim
18 de tavuk döner tadımlık yedim yüzme dersim vardı
1 saat yüzme, 13 bin adim
Eki Görüntüle 3652071
Teşekkür ederim tatlimAfiyet olsun
Kaptanım hiç dikkat etmedim sanırım mens geliyor. Her tarafım karpuz tarlası gibi şişti
Afiyet olsunEllssa Boncuk2307 Yasminn83
1 Ekim menüm
9:00
2 kahve 1 elma
Kahvaltı yok
Öğlen yok (dışarda işlerim vardı baya geç bitti onun için dün tek öğün yaptım)
Akşam 17:00 akşam yemeği
3/4 sıkkım mercimek köftesi
Bolca salata
1 avuç üzüm
Su 1.5 litre
Spor
Eki Görüntüle 3652117
Sağol canımAfiyet olsun
şifa olsun canımKaptanım hiç dikkat etmedim sanırım mens geliyor. Her tarafım karpuz tarlası gibi şişti
Bugün Dukan başladım. İnşallah şifa olur
Sabah 1 haşlanmış yumurta yarım yulaf krepşifa olsun canım
Cnm iyiyim ben ben de yarın kilo bildirimi yapıp çıkacağım diyet listelerinden. Çünkü o kafadan çıktım artık. Ben de aktif olamıyorumKizlar herkese selamlar nasilsiniz? Umarim haftaniz guzel geciyordur. @Pembepilates canim ugradigim yok takima biliyorum, cok ayip ediyorum.Hepiniz aklimdasiniz, burayi ozluyorum, hergun diyetime dikkat ediyorum ama gelip yazacak firsat bulamiyorum. Boncuk2307 Ellssa kaptanlarim asla diyetimi birakmayacagim ama takimlara katilim saglayamiyorum.Kilo verme ve spor acisindan etkim oluyor ama gunluk mesajlasma, gunluk menu yazma konularinda katilimim malesef yok.Dilerseniz takimlarin iyiligi acisindan beni takimlardan cikarabilirsiniz. armin83 tomrs @FitFiliz nasilsiniz kizlar? Sizleride merak ediyorum.
Ben menu ve sporlarimi yazayim.Yasminn83 kaptanim senden de af diliyorum aktif olamadigim icin..
Atacaksın Başlangıç olacak canım, haftaya da takımlara dahil olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?