Hiç yemek yok mu kaktüsümBugün saat 2 gıbı yoğurt ve yulaf ezmesi
5 gibi bir tane elma
20 dk kardiyo 2 buçuk litrede su
Ellssa Boncuk2307
En geç 18.00 da yap canım çok erken kapatmişsın kendini okadar sıkmaAralıklı oruç yapıyorum ne zormuş be en son 15.30 da yedim
Bugün böyle haftasonu kardeşim geliyor onunla fazla kaçırırsam dıye o gelene kadar şok diyet yapıyorumHiç yemek yok mu kaktüsüm
Haftaya nişan var o güne kadar ne versek kar diye düşündüm ama bir daha böyle yapmamEn geç 18.00 da yap canım çok erken kapatmişsın kendini okadar sıkma
Ben de şok oldum kız çok az yemişsin hatta yememişsinBugün böyle haftasonu kardeşim geliyor onunla fazla kaçırırsam dıye o gelene kadar şok diyet yapıyorum
DÜzensiz oluyo çokk gercekten ben denedim asla olmuyoHaftaya nişan var o güne kadar ne versek kar diye düşündüm ama bir daha böyle yapmam
Haftada 3 gün böyle yapmayı planlıyorumBen de şok oldum kız çok az yemişsin hatta yememişsin
2 kaşik canim ekmek yemedimOh oh ohh makarnaa afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canimÇarşamba menüm
12:30
Lor ve peynir kavuraması
9 zeytin
1 avuç kaju badem
Domates acur havuç
17:30
Tavuk ızgara
salata
1 kase yoğurt
Spor
20 + 25 = 45 dk yoga
30 dk yürüyüş
200 ip
Aktivitem de geçen yıl işlediğim ve birleştiremeden yaz geldiği ve yazın bir türlü elime almadığım hırkayı hepsini olmasada önlerle arkasını birleştirdim bu hafta yani Cumartesiden bu yana her akşam yapabildiğim kadarıyla. Fermuar yerini yakasını işledm. Cebin bir tanesini diktim sadece. Bakalım bu akşam ne kadar yapıcam daha doğrusu yapabilecek miyim
Boncuk2307 Yasminn83
Aynen canim canlari sagolsun saglik olsunHayat müşterek küçük şeyler bunlar sağlık olsunn yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?