Kocayla tartıştım yada çocuklarla ilgili bir sıkıntım var kendimi yemede bulurum,Başka bir sıkıntı mi var, öyle durumlarda ben yerim,mesela kocayla tattığım yada çocuklarla ilgili bir kintim var ben kendimi birşeyler alıştırmakta bulurum
Çoğumuzda var sanırım buBaşka bir sıkıntı mi var, öyle durumlarda ben yerim,mesela kocayla tattığım yada çocuklarla ilgili bir kintim var ben kendimi birşeyler alıştırmakta bulurum
GünaydınGünaydın canlar
GünaydınGünaydın kızlar
1 hafta uğramadim hem işte yogunluk vardı hem azıcık psikolojik darlandım ondan uzak durmak istedim telefondan
Hazirliktayim ne de olsa o yüzden foto çekmedim
75.5 im şu an
En son 73.9 idi
Fark +1.6
Ama yine teni yeniden basladim:)
KesinlikleÇoğumuzda var sanırım bu
Günaydın
Günaydın
Yiyebilirsin canım bol yeşillikle gayet sağlıklıBugun komsularim gelecek is basina geceyim öğleden sonra cig kofte yoğuracağız oy oy yesem bi türlü yemesem bir türlükısır ve köfte aşığı olarak kendimi tutabildigim kadar tutacagim
Müthişsin canım tebrikler ❤Ellssa Boncuk2307
Geçen hafta 64,55 sanırım
Bugün 62,7
-1, 85
Hic bu kadar gitmemisti saskinimEki Görüntüle 3652531
Tartı fotonu atmayı unutmuşsun canımGünaydın kızlar
1 hafta uğramadim hem işte yogunluk vardı hem azıcık psikolojik darlandım ondan uzak durmak istedim telefondan
Hazirliktayim ne de olsa o yüzden foto çekmedim
75.5 im şu an
En son 73.9 idi
Fark +1.6
Ama yine teni yeniden basladim:)
Çok teşekkür ederimYiyebilirsin canım bol yeşillikle gayet sağlıklı
Afiyet olsun
Çok teşekkür ederim kaptanimMüthişsin canım tebrikler ❤
Kimileri yemeden içmeden kesilir bende senin gibiyim canım durmadan bişeyler yiyesim geliyor. Kilo almamın sebepleri arasında bu da var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?