Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Başka bir sıkıntı mi var, öyle durumlarda ben yerim,mesela kocayla tattığım yada çocuklarla ilgili bir kintim var ben kendimi birşeyler alıştırmakta bulurum
Kocayla tartıştım yada çocuklarla ilgili bir sıkıntım var kendimi yemede bulurum,
D Deltavealfa

Günaydın kızlar
1 hafta uğramadim hem işte yogunluk vardı hem azıcık psikolojik darlandım ondan uzak durmak istedim telefondan
Hazirliktayim ne de olsa o yüzden foto çekmedim
75.5 im şu an
En son 73.9 idi
Fark +1.6

Ama yine teni yeniden basladim:)

Başka bir sıkıntı mi var, öyle durumlarda ben yerim,mesela kocayla tattığım yada çocuklarla ilgili bir kintim var ben kendimi birşeyler alıştırmakta bulurum
Çoğumuzda var sanırım bu
Günaydın canlar
Günaydın
Günaydın

Bugun komsularim gelecek is basina geceyim öğleden sonra cig kofte yoğuracağız oy oy yesem bi türlü yemesem bir türlü kısır ve köfte aşığı olarak kendimi tutabildigim kadar tutacagim

Günaydın kızlar bir sürü artı ile yeniden aranizdayim. İnşallah daha iradeli olurum bundan sonra . Chatgpt nin diyet listesi ile devam edeceğim hadi bismillah beni listelere ekleyin kaptanlarim
Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• 20251003_083538.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 1
Bugun komsularim gelecek is basina geceyim öğleden sonra cig kofte yoğuracağız oy oy yesem bi türlü yemesem bir türlü kısır ve köfte aşığı olarak kendimi tutabildigim kadar tutacagim
Yiyebilirsin canım bol yeşillikle gayet sağlıklı
Afiyet olsun

Tartı fotonu atmayı unutmuşsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…