Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• 1000101912.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000101911.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000101910.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000101909.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000101908.webp
    15 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000101907.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000101906.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 1
Ellssa Boncuk2307

7.5 tepeleme kaşık pilav baharatlı ayıklanmış tavuk 1 bardak kefir

1175 kalori alımı bugün
30 dk leslie
1.5 litre su
6530 adım

Selam canimm. Ben de aynı anlattigin gibiyim aslında Özgecim. Yeterince gruba gelmeyip yazamadigim için pişmanlık hissediyorum. O yuzden iyi oldu hazirlikta olmak. Belki sen de daha rahat edersin gel yamacıma hazirliğa
Onun dışında derslere hazırlanmak çok vaktimi alıyor. Derslerimiz bir saat sürüyor bizim okulda. Bir saatlik ders için abartmıyorum evde de bir saat hazırlık yapıyorum. Haftaya derslerim artıyor. İki yeni sınıf daha alicam. Onun stresini yaşıyorim şimdiden. Bugün güzel bişey oldu öğretmen koçlarından biri dersi izlemeye geldi. Daha ayrıntılı konuşamadık ama dersimi beğenmiş. Böyle şeyler mutlu ediyor. Ama işte çok da vakit alıyor dersi hazırlamak. Bu hafta mesela hiç spora gidemedim menulerime dikkat edemedim. Karnımı doyurcak herhangi bişey hazirlasam şükrettim yani umarım biraz rutine biner ve kolaylaşır işlerim.
Spor ve diyet için bazen hirslaniyorum ama iki haftadır hiç istediğim gibi gitmedi. Yine de biliyorum ki geçecek bu dönem ve yeniden asılıcam spora burda birbirimize destek olmak çok güzel geliyor. İyi ki varız

Selam kızlar.

Özellikle Ellssa ve Boncuk2307

2 gündür menü bildiremiyorum

Bahane gibi olmasın, mızmızlanmak gibi de olsun istemem.

İki üç gündür baya halsizim, hatta doktora gittim. İlk kez bir doktor demir değerlerim için şaşkınlıkla serum verelim dedi. Hatta adet dönemi mi yakın diye sordu, demir azlığından. Vaktim yoktu kabul etmedim, iki saat hastanede tutacaklarmış. Ciddi anlamda hâlsizim anlatamam.

Yarın özür dileyerek baya artı çıkıcam ama biraz daha toparlandım inşallah çok iyi devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…