Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Olur canım gelirim. Konuşmayı unutturdum sanmıştım ama kaptanlar kaptanı dan kaçmamiş
Hazırlayayım akşama

En sevdiğimdir iddia
bi 20 kilo verirsem çok güzel hediye geliyor bana. 78.4 le başladım bugün 74.5 u görüm. Nisan dedik ama bence Nisan kalmaz.
Ben Aralık sonu hallederim gibime geliyor
Hediye kimden? Kaptiş sen cok ketumsun ha
Evli misin bekar mi onu bile bilmiyorum. Ama insanın hayatında onuniyi yine yöneltmeye çalışan insanlar iyi ki var. Yani kim bilmiyorum ama seni düşünmüş ne güzel.
Çok eskiden üni.ye ilk giytigim sene kilo almıştım. Annemle babam kilo verirsen walkman alırız sana demislerdi. Ve çook işe yaramişti
Bikac sene önce de eşim verdiğim her 3 kiloda bana bir kilo Antep fıstığı alıyordu (aslında unutturuyordu da neyse öyle anlaşmıştık

Çok teşekkür ederim

Kaptanım çok teşekkür ediyorum , mavi kaptan olarak Mthn83 eger kabul etmezsse Yasminn83 istiyorum

Selamlar kizlar ilk menumle sahalara dönüş yapıyorum
Chatgpt menüsü

Sabah 9 00
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık yeşillik

Ogle 13 00
Airfryer da yağsız kızarmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt

Ara 15 00
1 avuç fıstık
3 hurma

Akşam 18 00
4 kaşık yesil mercimek li yesil salata
1 közlenmiş patlıcan

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307

Ne ara seksenlik oldun Sibel hocam sen? Okul yoğun yoğun başlayınca dikkat edememişsindir. Ben de öyle oldum şahsen.
Bende ne ara oldum bilmiyorum şurada topu topu iki üç hafta uzaklaştım. Aylarca uğraşıp verdiğim kiloyu iki üç haftada geri alabilecek potansiyele sahibim
Sen nasıl aldın kiloları.

Kahvaltı
1 adet yumurta( haşlanmış)
1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
1 ince dilim kaşar peynir
1 dilim ekmek
Öğle
1 kase tarhana çorbası
(Artık cuma günleri çorba günü yaptık sınıfça)
Akşam
1 tabak ekşili köfte
Şimdi de çay içiyorum. Boğazın bugün fena oldu.
Ellssa Boncuk2307

Sağlıklı olmak ayrı bir güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…