Şu an 80 e dayandim resmen. 24 Kasima kadar 72 olmam lazım.Şu an kaç kilosun ne kadar hedef koydun canım. Ben 88.5 ile bildirim yaptım. 31 aralık sabahına 77 görmem lazım, eşimle iddiaya girdik. Kaybetmemem lazım
Olur canım gelirim. Konuşmayı unutturdum sanmıştım ama kaptanlar kaptanı dan kaçmamiş@Yawrukush takımlardasın
hepimiz iş güç peşinde koşturuyoruz 10 dk da olsa geliyorsun ne güzel o yüzden takımdan çıkarmıyoruz.
FitFiliz sen de hazırlıktan gelir misin hem hani motivasyon konuşmamız
Öyle canım artık beslenme şeklini değiştirip sınıftan çıkmamaya gayret edeceğim. Çıkınca illa birşeyler yenilip içiliyor. Değerlerime de baktırdım bugün çok şükür onlarda düzene girmiş.Okullara göre düzenleyelim o zaman canım
Ne ara seksenlik oldun Sibel hocam sen? Okul yoğun yoğun başlayınca dikkat edememişsindir. Ben de öyle oldum şahsen.Şu an 80 e dayandim resmen. 24 Kasima kadar 72 olmam lazım.
Telefon kuralını esnetmen lazım seni kaçak seniŞu an kaç kilosun ne kadar hedef koydun canım. Ben 88.5 ile bildirim yaptım. 31 aralık sabahına 77 görmem lazım, eşimle iddiaya girdik. Kaybetmemem lazım
Hediye kimden? Kaptiş sen cok ketumsun haEn sevdiğimdir iddia
bi 20 kilo verirsem çok güzel hediye geliyor bana. 78.4 le başladım bugün 74.5 u görüm. Nisan dedik ama bence Nisan kalmaz.
Ben Aralık sonu hallederim gibime geliyor
Çok teşekkür ederimEllerine ve emeğine sağlık canım. Çok teşekkür ederim
tomrs u da tebrik ederim bu hafta çok güzel kilo verdin ve kırmızı kaptan oldun çiğköfte de ödülün oldu
mavi takım kaptanını seçip takımları kurar mısın müsait olduğun zaman
Kaptanım çok teşekkür ediyorum , mavi kaptan olarakEllerine ve emeğine sağlık canım. Çok teşekkür ederim
tomrs u da tebrik ederim bu hafta çok güzel kilo verdin ve kırmızı kaptan oldun çiğköfte de ödülün oldu
mavi takım kaptanını seçip takımları kurar mısın müsait olduğun zaman
Evet kurulmadı benim misafirim vardı geç vakit çıktılar geç girebildimNaaptınız kızlar
Takımlar kurulmadı sanırım
Balım disardayim
Bende ne ara oldum bilmiyorum şurada topu topu iki üç hafta uzaklaştım. Aylarca uğraşıp verdiğim kiloyu iki üç haftada geri alabilecek potansiyele sahibimNe ara seksenlik oldun Sibel hocam sen? Okul yoğun yoğun başlayınca dikkat edememişsindir. Ben de öyle oldum şahsen.
Çok güzel takımlar şenlenecek renk gelecekOlur canım gelirim. Konuşmayı unutturdum sanmıştım ama kaptanlar kaptanı dan kaçmamiş
Hazırlayayım akşama
Sağlıklı olmak ayrı bir güzel.Öyle canım artık beslenme şeklini değiştirip sınıftan çıkmamaya gayret edeceğim. Çıkınca illa birşeyler yenilip içiliyor. Değerlerime de baktırdım bugün çok şükür onlarda düzene girmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?