Emeğinize sağlık kaptanicem ❤Kırmızı Takım kaptanıtomrs
arke
@bluegreeneyes
@Candysisters
@FitFiliz
@Purple58
@simad
@Yasminn83
Mavi Takım kaptanıMthn83
B bilge86
Boncuk2307
Ellssa
Jou
sibel_84
ummhnisa
Yawrukush
Takımlar hazır. Takım kaptanları balkon konuşmasın yapabilirler.
Yeni haftada müthiş kilolar verelim olur mu
Yarış başlasınnnn
Eline sağlık boncuk kaptanım, adımı tekrar listelerde görmek iyi geldiDEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.
- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.
MASTERFİT 175. ETAP Yarışmacı Listesiarke B bilge86 @bluegreeneyes Boncuk2307 @Candysisters @Deltavealfa Ellssa @FitFiliz Jou Mthn83 @Purple58 sibel_84 @simad tomrs ummhnisa @Yasminn83 Yawrukush HAZIRLIK @60kiloyum @armin83 @Asya89 @Azmet5255 @Begonya2 @cat princess @Incekaktus @Lotus1234 @Pembepilates @Tutku44
Eline sağlık kaptanımKırmızı Takım kaptanıtomrs
arke
@bluegreeneyes
@Candysisters
@FitFiliz
@Purple58
@simad
@Yasminn83
Mavi Takım kaptanıMthn83
B bilge86
Boncuk2307
Ellssa
Jou
sibel_84
ummhnisa
Yawrukush
Yarış başlasınnnn
Bu benKırmızı Takım kaptanıtomrs
arke
@bluegreeneyes
@Candysisters
@FitFiliz
@Purple58
@simad
@Yasminn83
Mavi Takım kaptanıMthn83
B bilge86
Boncuk2307
Ellssa
Jou
sibel_84
ummhnisa
Yawrukush
Yarış başlasınnnn
Esnettim kuzum esnettim. Şimdi de lgs süreci var ama kendime de vakit ayırmam lazım yoksa tek başıma kilo alıp duruyorum. Eşime bile dedim ben KK'ya geri dönüyorum yoksa olmayacak diyeTelefon kuralını esnetmen lazım seni kaçak seni
Nasilsin arkecim iyi misin? Umarım bu sefer kalırsın. Valla özledim ciddi söylüyorum
Allah kolaylık versin canım biz o süreci atlattık darısı sanaEsnettim kuzum esnettim. Şimdi de lgs süreci var ama kendime de vakit ayırmam lazım yoksa tek başıma kilo alıp duruyorum. Eşime bile dedim ben KK'ya geri dönüyorum yoksa olmayacak diye
İnanır mısın ben de çooookkkk özledimben iyiyim çok şükür, sen nasılsın
Amin canım bu sene dişimizi sikacaz biraz. Sizin nasıl geçti.Allah kolaylık versin canım biz o süreci atlattık darısı sana
muhteşemArkadaşlar
Evet, belki bu kiloları aldık. Kimi stresle, kimi yoğun hayat temposuyla, kimi de sadece canımız öyle istedi diye. Ama unutmayalım: aldıysak verebiliriz de.
Bu yol kolay değil, evet. Bazen tartıya çıkınca moral bozuluyor, aynaya bakınca "ben bu muyum?" diye soruyoruz. Ama işte tam da o anlarda kendimize şunu hatırlatmamız lazım:
Biz sağlıklı olmak için buradayız.
Daha enerjik, daha güçlü, daha mutlu görünmek için buradayız.
Ve bu yolculukta yalnız değiliz, hepimiz aynı yoldayız.
Kilo sadece bir rakam. Bizim değerimizi, güzelliğimizi, insanlığımızı ölçmüyor. Ama sağlığımızı etkiliyor, işte o yüzden bu savaşı veriyoruz. Her adım, her ter damlası, her küçük değişiklik bizi daha iyi hissetmeye götürüyor.
O yüzden kendimizi suçlamadan, acele etmeden, birbirimize destek olarak ilerleyelim. Her gün, dünden biraz daha iyi olalım. Biliyoruz ki yapabiliriz — çünkü yanımızda birbirimiz var
Boncuk2307 Ellssa tomrs Mthn83
Su an balkonumdayım, los ışık dışarıyı izliyorum bir yandan sezen söylüyor, yazdiklarini okudum bir yandan bana çok iyi geldi, çok haklısınArkadaşlar
Evet, belki bu kiloları aldık. Kimi stresle, kimi yoğun hayat temposuyla, kimi de sadece canımız öyle istedi diye. Ama unutmayalım: aldıysak verebiliriz de.
Bu yol kolay değil, evet. Bazen tartıya çıkınca moral bozuluyor, aynaya bakınca "ben bu muyum?" diye soruyoruz. Ama işte tam da o anlarda kendimize şunu hatırlatmamız lazım:
Biz sağlıklı olmak için buradayız.
Daha enerjik, daha güçlü, daha mutlu görünmek için buradayız.
Ve bu yolculukta yalnız değiliz, hepimiz aynı yoldayız.
Kilo sadece bir rakam. Bizim değerimizi, güzelliğimizi, insanlığımızı ölçmüyor. Ama sağlığımızı etkiliyor, işte o yüzden bu savaşı veriyoruz. Her adım, her ter damlası, her küçük değişiklik bizi daha iyi hissetmeye götürüyor.
O yüzden kendimizi suçlamadan, acele etmeden, birbirimize destek olarak ilerleyelim. Her gün, dünden biraz daha iyi olalım. Biliyoruz ki yapabiliriz — çünkü yanımızda birbirimiz var
Boncuk2307 Ellssa tomrs Mthn83
afiyet olsun tatlim3 Ekim cuma menüsü
Protein diyeti yapıyorum 3.gun
12.00 ilk öğün
100 gr tavuk döner, limonlu marul, 5 halka kornişon.
14.45 ara
Sade kahve
18.30 akşam
150 gr kıyma 3 yumurtadan kıymalı yumurta, yarım limon.
Su 2 litre
Spor 6000 adım
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Canım senden de bekliyorum aynı motivasyon yazısı. Haftanın birincisi olarak neler yaptığını ve ya yapmak istediğiniÇok teşekkür ederim
Teşekkür ederim kaptanımEmeğinize sağlık kaptanicem ❤
Teşekkür ederim canımEline sağlık kaptanım
ayy ilahi sesli güldüm inankiBu ben
Ayy kaptan olmuşum nasıl olmuşum yaa
15 dk ile başladığım spor kaç 15 dk lar oldu. 15 dk yı küçümsemeyin gerçekten alışkanlık yapıyor her geçen gün daha fazla yapılıyor. Kaptanımızı dinleyelim yan gelip yatma alışkanlığımızı değiştirelimMavi Takım
B bilge86
Boncuk2307
Ellssa
Jou
sibel_84
ummhnisa
Yawrukush
Takima hoşgeldiniz kızlar
Günlük menü Spor grup kuralı. 15 dk yerinizde hareket yapın en az lütfen.
Her akşam bugün böyle geçti yarın toparlanirimlara sığınmak zorunda kalmayın. Unutmayın ki bugün de bir yarindi. Yarınları boşa harcamayalim ve bugünlere sahip çıkalım. Bol su ve hareket sonucu bereket
Limonun yemeklerde özelliği mi var merak ettiğim için soruyorum cicim3 Ekim cuma menüsü
Protein diyeti yapıyorum 3.gun
12.00 ilk öğün
100 gr tavuk döner, limonlu marul, 5 halka kornişon.
14.45 ara
Sade kahve
18.30 akşam
150 gr kıyma 3 yumurtadan kıymalı yumurta, yarım limon.
Su 2 litre
Spor 6000 adım
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Teşekkür ederim kaptanımafiyet olsun tatlim❤
Değil mi çok güzel gerçekten. Dolaba asılası bir yazı olmuşSu an balkonumdayım, los ışık dışarıyı izliyorum bir yandan sezen söylüyor, yazdiklarini okudum bir yandan bana çok iyi geldi, çok haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?