Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun güzel menü
Daim olsun
Hangi öğünde verdin ödülü çiçeğim. Ödül öğünü yapalım olurmu ödül günü olmasın
Agzina sağlık canım
Amin canım bu sene dişimizi sikacaz biraz. Sizin nasıl geçti.

Bu arada sen nasılsın yavrular nasıl.
Açıkçası iyi geçmedi. Biraz hayal kırıklığı oldu. Ama buralarda ismi çok bilinen bir sosyal bilimler lisesi var oraya gidiyor. Şuan için sosyal yatkınlığı fazla o yönden memnunum ama yarın yön değiştirirse kaygısı var. Anne baba olarak bizde var onda bişey yok daha

Tatlım diyet tek öğün mu bugünlük mu böyle oldu

Haftanın 3 4 günü şık diyet yapmayı planlıyorum canım tek öğün yiyip diğer günler normal diyet yapacağım bugün sabah kahvaltı yaptım mesela

sevgili Masterfit ailesi
❤❤❤❤kırmızı takim❤❤❤❤
arke
bluegreeneyes
Candysisters
FitFiliz
S simad
Yasminn83

Canlar yeni haftaya girdik, guzel başlangıç yapalım , haftasonu yeme icmeleri hafif atlatalım istiyorum ,pazartesiyede hazırlık yapmalıyız sonrasında çorap söküğü gibi hafta bitiyor

Takipteyim canlar, menülerimizi ve sporlarımızı mutlaka yazalım unutmayalim

Ruhen ,zihnen ve bedenen sağlıklı olmanız dileğiyle hepinizi öpüyorum canlar

Her şeyden önce canları sağolsun, sağlıkları yerinde olsun. İnsan yine de bu düzende o yarışa sokmaktan geri kalamıyor maalesef. Sosyal bilimler lisesinde de sonradan sayısal bölüm seçilemiyor muydu ben tam bilmiyorum. Bizimki sayisalda daha iyi ama ilk denemeler pek iç açıcı değil, hakkında hayırlısı bakalım.

Kahvaltıyı bugun fazla kacırdım kocam evde bayadir yemiyodum iyi geldi pişman degilim aammmaaaaaa 45 dk leslie yapıcam şincik bi kahve içeyim oğlum leslieyi çok seviyo izlemeyi uyansın onla edicem Mthn83

Kaptanım gece resmen kriz yaşadım, bir şeyler yemek için dolanıp durdum ama kazanan ben oldum. Hiçbir şey yemedim sabah da tartı çok mutlu etti beni.

Kaptanım bu arada protein diyeti yapıyorum, menulerim ona göre bilgin olsun.

Çok güzel , ben her zaman diyorum kendimizle yarışıyoruz ve sen gece bunu başarmışsın canm, protein diyetini duymadım ama isveç diyetine benziyor sanki ama çok iyi kas kaybın olmaz canm devamm

Azcık geç ve kalabalık kahvaltı yaptım kaptanım akşama hafif geçirip günü bitirmeyi planlıyorum

Çok güzel , ben her zaman diyorum kendimizle yarışıyoruz ve sen gece bunu başarmışsın canm, protein diyetini duymadım ama isveç diyetine benziyor sanki ama çok iyi kas kaybın olmaz canm devamm
protein diyetine bende biraz kilo verdikten sonra geçmeyi istiyorum

Ay maşallah ne güzel zayıflamışınız darısı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…