Çok gusel gitmiş ama tatlım tebrikler ❤Günaydın kızlar
Gecen hafta 105.7
Bu hafta 101.6
Fark -4.1 muhtemelen hepsi ödem kızlar şok olmayın pleaseeeebundan sonra ne olacak bakalım gider mi sanmam
Yine muhtemelen kaptan ben olacamkarşıma gelecek birini arıyorum haydin hodri meydan ben olurum diyen varsa
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Tebrikler tatlım❤
Tebrikler tatlim❤
Hoşgeldin tatlim❤günaydın herkeseee
Eki Görüntüle 3656397
Purple58 geldim tatlımm
hemde bol motivasyonla elh.
Ellssa
Boncuk2307
takımlara girmek istiyorum canlar
Günaydın canm. Bazen bende de oluyor, diyorum ki kendime yıllarca diyet yapıyorsun, sonrasında da yapacaksin, şikayet ediyorum ister istemez ama benim bedenim böyle biraz rahat düzenli ve iyi yiyeyim hemen aliyorum, hele bir komsum var ben bir ekmek yiyorum kahvaltıda diyo ,kadına bakıyorum benden zayıf yıllarcaGünaydın arkadaşlar beni hazırlıktan da çıkarabilir misiniz 76 oldum bir türlü veremiyorum ciddi bir bunalım içerisindeyim daha 1.5 _2 sene önce 60 kiloydum 38 beden çok rahat oluyordu . Dün kiyafet almaya gittim 42yim sanıyorum 44 beden olmuşum. Deliler gibi ağlamak istiyorum
Günaydın canm, regl döneminde oluyor ama artı çıkabiliyoruz, direnç kilon da olabilir ben bir ayda 64 de kaldım ne yaptıysam olmadi, zorladım zorladım, bende pes ediyordum, ettiğim zamanlar da oldu ,tatile girdim üstüne dahi aldım sonra istikrarla devam ettim gitti 64 geride kaldı şükür, gel lütfen biraz kafa dinle gitme olur mu❤Günaydın.
Sabit (regl)
Maalesef ben devam edemicem kızlar. Hem zayıflayamadım. Bir de sizi yok yere uğraştıramıcam. Kesin kararım bu sefer. Teşekkürler her şey için.
Ellssa
Boncuk2307
Mthn83
Çok sağ olasın eksik olmaGünaydın canm. Bazen bende de oluyor, diyorum ki kendime yıllarca diyet yapıyorsun, sonrasında da yapacaksin, şikayet ediyorum ister istemez ama benim bedenim böyle biraz rahat düzenli ve iyi yiyeyim hemen aliyorum, hele bir komsum var ben bir ekmek yiyorum kahvaltıda diyo ,kadına bakıyorum benden zayıf yıllarcabiraz kafa dinle düşün ama gel lütfen buraya olur mu ❤
Boncuğum hepinize çok geçmiş olsun çok daha iyi olun inşallah. Ben de seni sessiz görünce acaba eskisi gibi gelmiyor mu diye merak ettim. Hatta az önce etiket yaparken bi sorayım niye böyle olduğunu diye düşündümAyyyy canlar neler yapıyorsunuzgiremedim bu hafta ben annem oğlum hepimiz grip olduk bir de tartı attığımız gün regl oldum çok ağır geçti benim için ... Yarın tartı günü umarım hepimiz için güzel sonuçlar olur
Kaptanım sen ideal kilonda değil miydin, ben mi yanlış hatırlıyorum. Burda olmadığım zamanlarda bir şeyler mi değişti.Mthn83 kaptanım başlangıç 12 eylül
167 cm, 83.50 başlangıç kilom. Geçen cuma 82.40 dı bakalım yarın ne olacak. Yaş 26
Teşekkür ederim canım gram gram gidiyoMuhteşem tebrikler canm❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?