Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok gusel gitmiş ama tatlım tebrikler ❤
Tebrikler tatlım❤

Günaydın canm. Bazen bende de oluyor, diyorum ki kendime yıllarca diyet yapıyorsun, sonrasında da yapacaksin, şikayet ediyorum ister istemez ama benim bedenim böyle biraz rahat düzenli ve iyi yiyeyim hemen aliyorum, hele bir komsum var ben bir ekmek yiyorum kahvaltıda diyo ,kadına bakıyorum benden zayıf yıllarca biraz kafa dinle düşün ama gel lütfen buraya olur mu ❤

Günaydın canm, regl döneminde oluyor ama artı çıkabiliyoruz, direnç kilon da olabilir ben bir ayda 64 de kaldım ne yaptıysam olmadi, zorladım zorladım, bende pes ediyordum, ettiğim zamanlar da oldu ,tatile girdim üstüne dahi aldım sonra istikrarla devam ettim gitti 64 geride kaldı şükür, gel lütfen biraz kafa dinle gitme olur mu❤

Çok sağ olasın eksik olma umarım toparlarim

Güzellikler günaydın, bir heyecanla günaydın demeden mesajları ativerdim. Unutma ya da geç kalma durumu olmasın diye aceleden onları paylaşmışım. Umarım hepimiz için çok güzel bir gün olur, öpüldünüz

Boncuğum hepinize çok geçmiş olsun çok daha iyi olun inşallah. Ben de seni sessiz görünce acaba eskisi gibi gelmiyor mu diye merak ettim. Hatta az önce etiket yaparken bi sorayım niye böyle olduğunu diye düşündüm inşallah daha çok gelirsin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…