• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kaptanım :KK37:

Afiyet olsun kaptanım

Amman nolucak yaz gitsin hepimiz yazdık sen de yaz bence :KK8:

Çok güzel afiyet olsun

Ay tatlım noldu sana hiç pes etme oluyor arada. Hepimize oluyor hatta. ay dönümleri etkileyebilir yok öyle pes etmek. ne kadar güzel resimli menüler atıyorsun bizlere de motive oluyorsun. Zorlanma akışa bırak eninde sonunda gitmeye başlıyor
ama burda kal her zaman :KK200::KK200::KK200:

Ayyyy benim Mayam :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Tebrikler canım güzel eksilmişsin maşallah. Resim atmayı unutmuşsun sanırım tartının
Yaaaaaa oluyormuu ciddenn bu sıra çekemedimm pazartesiden başlıyorum hafta sonum karışık geçtiği için🙈🙈

Donem dönem benim de oldu tatlım, bazen kaçamakları çoğalttım pişman oldum, direnç kilosuna yakalandim,az yiyom gitmiyor çok yürüyorum gitmiyor , karşılığını alamiyorum derken bi bakmisim eksiliyor , ben çok savaştım kendimle su an menülerimde bir düzen tutturur gibi oldum , ama bak gör iyi olacak gidecek ,çevrende de diyet yapan olursa isin daha da kolaylaşıyor, diyetisyen inşallah iyi gelir sana😊
KAptanlığın çok yakıştı sana ne güzel motive ediyorsunn 🤩🤩 canımm benimm ilkkez başlıcam henüs belli değil bakalım ama kendimle ayarlıyorum

KAptanlığın çok yakıştı sana ne güzel motive ediyorsunn 🤩🤩 canımm benimm ilkkez başlıcam henüs belli değil bakalım ama kendimle ayarlıyorum
Ayyy canm benim çok teşekkür ederim 🥰 sana da çok çok yakışıyor tatlım :KK60: aynı yoldan gidiyoruz aynı cefayı çekiyoruz diyet adına nelerden vazgectigimizi ,neler yapmamız gerektiğini artık bilincindeyiz ,galiba yaşlanıyorum, hadi başla bakım kendinle bizide bilgilendir kendinle🤭felsefik acıdan bakmak istedim😊

Ayyyy benim Mayam :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Tebrikler canım güzel eksilmişsin maşallah. Resim atmayı unutmuşsun sanırım tartının
sağol canım. evet unutmuşum fotoyu

20251018_093931.webp

Evet kızlar yine kaptan olmuşuz sonuçta aynı gemideyiz hepimiz sadece çok ilgilenemedigimi düşünüyorum o yüzden kaptan olmaz istemedim ama idare ederiz artık hep birlikte napalim .
Bugun biraz saldım hepimiz saldık muhtemelen yarından itibaren güzel menüler bekliyorum maviş takım. 💙💙💙

Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
@FitFiliz
Mthn83 Mthn83
sibel_84 sibel_84
Nergis 35 Nergis 35
Yasminn83 Yasminn83
Hadi hayırlı olsun canım yeni takımın. Ben menü bildirimi yapamayacagim. İki gündür midem çok fena. Midem kabul etmiyor birşeyi.
Bogazim fena. Vücudumun her yeri ağrıyor. Pazartesiye kadar toparlanmam lazım. Eşim gelsin olmazsa hastaneye geçeceğim serum merum verirler toparlarım inşallah. Pazartesi eşimin anjiyosu var. Bu halde iyice zorlanirim. Geldi mi hepsi üst üste geliyor zaten

Hadi hayırlı olsun canım yeni takımın. Ben menü bildirimi yapamayacagim. İki gündür midem çok fena. Midem kabul etmiyor birşeyi.
Bogazim fena. Vücudumun her yeri ağrıyor. Pazartesiye kadar toparlanmam lazım. Eşim gelsin olmazsa hastaneye geçeceğim serum merum verirler toparlarım inşallah. Pazartesi eşimin anjiyosu var. Bu halde iyice zorlanirim. Geldi mi hepsi üst üste geliyor zaten
Geçmiş olsun canım benim ortalıkta salgın var dikkatli olun eşine de çok geçmiş olsun insalahh önemli bir şey yoktur

geçmiş olsun Sibelcim

sabah 09.30
2 dilim pastırma
1 yk biberli lor, 1 kk peynir
7 zeytin
1 tk petek bal, 1 tk muammara
domates, salatalık
1,5 dilim tbe

öğlen 15.40
1 yk biberli lor, 1 kk peynir
7 zeytin, 1 tk muammara
domates, salatalık
20 taze üzüm
1 simit
1 dilim fit banana bread

akşam 19.20
2 kase tavuklu şehriye çorbası
az salata

yatana kadar 1,5 lt su

spor olarak çarşıda gezdim.

Cok geçmiş olsun sibelim hem sana hem eşine Allah şifa versin
18 Ekim menüsü

Sabah 10
Soğanlı yumurta
3 zeytin
Bol Yeşillik

Ogle
Az kabak çekirdeği
Tussuz fıstık
1 elma

Akşam
Balık