- 21 Şubat 2013
- 9.879
- 22.810
- 548
Cok tesekkur ederim, hedefim yüzerek fit olmaktiÇok sevindim senin adına canım
Bilmiyorum canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim, hedefim yüzerek fit olmaktiÇok sevindim senin adına canım
Bilmiyorum canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Tatlim bugun ve yarin cok dikkat etmelisin, dun dünde kaldı şifa olsuntomrs ayyy kaptanımmmmm benim dünüm çok pis geçti tam bir tartı günü yaptım ama bugün toparlıyorum
güne detox içeceğiyle başladım
Coo guzel gitmis tatlim❤
Başlangıcin hayirli olsun canim tebrikler iyi gitmiş
Yaaaaaa oluyormuu ciddenn bu sıra çekemedimm pazartesiden başlıyorum hafta sonum karışık geçtiği içinGünaydın kaptanım
Afiyet olsun kaptanım
Amman nolucak yaz gitsin hepimiz yazdık sen de yaz bence
Çok güzel afiyet olsun
Ay tatlım noldu sana hiç pes etme oluyor arada. Hepimize oluyor hatta. ay dönümleri etkileyebilir yok öyle pes etmek. ne kadar güzel resimli menüler atıyorsun bizlere de motive oluyorsun. Zorlanma akışa bırak eninde sonunda gitmeye başlıyor
ama burda kal her zaman
Ayyyy benim Mayam
Tebrikler canım güzel eksilmişsin maşallah. Resim atmayı unutmuşsun sanırım tartının
KAptanlığın çok yakıştı sana ne güzel motive ediyorsunnDonem dönem benim de oldu tatlım, bazen kaçamakları çoğalttım pişman oldum, direnç kilosuna yakalandim,az yiyom gitmiyor çok yürüyorum gitmiyor , karşılığını alamiyorum derken bi bakmisim eksiliyor , ben çok savaştım kendimle su an menülerimde bir düzen tutturur gibi oldum , ama bak gör iyi olacak gidecek ,çevrende de diyet yapan olursa isin daha da kolaylaşıyor, diyetisyen inşallah iyi gelir sana![]()
Ayyy canm benim çok teşekkür ederimKAptanlığın çok yakıştı sana ne güzel motive ediyorsunncanımm benimm ilkkez başlıcam henüs belli değil bakalım ama kendimle ayarlıyorum
Hafta sonu menünü de yaz ama yazarak en güzel yüzleşme oluyor. Yazacağımızı düşünerek son lokmayı almıyoruzYaaaaaa oluyormuu ciddenn bu sıra çekemedimm pazartesiden başlıyorum hafta sonum karışık geçtiği için![]()
Coo guzel gitmis tatlim❤
çok teşekkür ederimBaşlangıcin hayirli olsun canim tebrikler iyi gitmiş![]()
Başabaş gidiyoruz
hadi bakalımBaşabaş gidiyoruz
Hadi hayırlı olsun canım yeni takımın. Ben menü bildirimi yapamayacagim. İki gündür midem çok fena. Midem kabul etmiyor birşeyi.Evet kızlar yine kaptan olmuşuz sonuçta aynı gemideyiz hepimiz sadece çok ilgilenemedigimi düşünüyorum o yüzden kaptan olmaz istemedim ama idare ederiz artık hep birlikte napalim .
Bugun biraz saldım hepimiz saldık muhtemelen yarından itibaren güzel menüler bekliyorum maviş takım.
Boncuk2307
Ellssa
@FitFiliz
Mthn83
sibel_84
Nergis 35
Yasminn83
Geçmiş olsun canım benim ortalıkta salgın var dikkatli olun eşine de çok geçmiş olsun insalahh önemli bir şey yokturHadi hayırlı olsun canım yeni takımın. Ben menü bildirimi yapamayacagim. İki gündür midem çok fena. Midem kabul etmiyor birşeyi.
Bogazim fena. Vücudumun her yeri ağrıyor. Pazartesiye kadar toparlanmam lazım. Eşim gelsin olmazsa hastaneye geçeceğim serum merum verirler toparlarım inşallah. Pazartesi eşimin anjiyosu var. Bu halde iyice zorlanirim. Geldi mi hepsi üst üste geliyor zaten
geçmiş olsun SibelcimHadi hayırlı olsun canım yeni takımın. Ben menü bildirimi yapamayacagim. İki gündür midem çok fena. Midem kabul etmiyor birşeyi.
Bogazim fena. Vücudumun her yeri ağrıyor. Pazartesiye kadar toparlanmam lazım. Eşim gelsin olmazsa hastaneye geçeceğim serum merum verirler toparlarım inşallah. Pazartesi eşimin anjiyosu var. Bu halde iyice zorlanirim. Geldi mi hepsi üst üste geliyor zaten
Cok geçmiş olsun sibelim hem sana hem eşine Allah şifa versinHadi hayırlı olsun canım yeni takımın. Ben menü bildirimi yapamayacagim. İki gündür midem çok fena. Midem kabul etmiyor birşeyi.
Afiyet olsun canım çok güzel