- 24 Aralık 2023
- 1.625
- 9.563
- 78
Harika kaptanım tebrikler❤ ne olduGünaydın
Geçen hafta 86.5
Bugün 85.9
Fark 600 Gr
Çok umutluydum oysaki
Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 Ellssa 
Tebrikler tatlim❤günaydın
-200 gr
neyse artı gelmedim bu da bir şeydir. haftaya daha aktif olucam söz veriyorum
Ceeeeeeeeeeee Ellssa Boncuk2307 
Tebrikler kaptanim❤Günaydın kızlar bu hafta o kadar yeme atağına rağmen kilo vermişim hiç yoktan iyidir diyorum
Geçen hafta 80,850
Bugün 80,100
Giden 750 gram
Ellssa Boncuk2307 Ceeeeeeeeeeee 
Sağol canım sende durumlar nasılTebrikler kaptanim❤
Bebiş olsa çıkardı canım merak etme benımde gecıktı 3 günBen geelldddiiiimmmmmmm
Aldım ama reglden olamadım 5gün gecikti korktuğum.başıma gelmez inşaallahh yaa teste yaptım geçen akşam birşey çıkmadı biraz daha bekleyeyim en olmadı
Ellssa Boncuk2307 
Eki Görüntüle 3666967
Iyi gibi direnc yaşıyorum, yuruyuslere ve yuxmeye karşı cok gitmedi gerekiyordu, bakalim,azar azar gitsin ona da raziyimSağol canım sende durumlar nasıl
Tabi canım hiç gitmesinden daha iyidir bide zamanında sabıt kaldığımız kiloları vermek çok zor benim 80 81 arası vermem zorlaşır birde 77 78 artık 78 e hemen düşerim diye düşünüyorumIyi gibi direnc yaşıyorum, yuruyuslere ve yuxmeye karşı cok gitmedi gerekiyordu, bakalim,azar azar gitsin ona da raziyim
Evet düşeriz biraz zorlanınız ama olur olacaktır istediğimiz kiloya ineceğiz inşallah sagliklicaklaTabi canım hiç gitmesinden daha iyidir bide zamanında sabıt kaldığımız kiloları vermek çok zor benim 80 81 arası vermem zorlaşır birde 77 78 artık 78 e hemen düşerim diye düşünüyorum
İnşallah kanka senin yolun yakın ya benimkiEvet düşeriz biraz zorlanınız ama olur olacaktır istediğimiz kiloya ineceğiz inşallah sagliklicakla
Tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?