TamamdırTabiki katılabilirsin canım. İlk sayfamızda kurallar var okursan faydası olur. Bir de doldurman gereken sorular. Seni daha iyi tanırız böylece
hahahah canımsın, güveniyorum bize halledicezzzzGüldürdün beni çok yasa emiinşallah canm cumaya eksi görürüz ama bugünlerde benim regl geliyor ne kadar eksilebilirsem eksiltmeye çalışırım tatlım kaptanim 
çokkk teşekkür ederimA cidden hamiş misin, hayırlı olsun canm❤
çokk az yemişsin sanki kaptanım afiyet olsun ama hareketin baya iyiiiiPazartesi menüm
11:00
3 kaşık semiz otu salata
16:00
bikaçtane üzüm
çok az çekirdek
18:30
2 kase ıspanaklı yeşil mercimek çorba
semiz otu salatası
az bazlama az peynir
spor
15 dk yoga
90 dk yürüyüş
Boncuk2307 Jou 
afiyet olsun karbonhidratan zengin proteinden düşük bi menü olmuş ama toparlicaz dimi cumaya kadarAkşam çok yorgundum uyuya kaldım, pazartesi menüm
Kahvaltı 9 buçuk
Yarim simit bir dilim ekmek,ekemek üstü salça tatlı kaşığı, yumurta yağda bir adet, bolca peynir , iki ceviz,bir avuc fındık, bir adet hurma kurusu, yeşil biber 5 kadar,
14 buçuk 15 arasi
Bolca turşu, pazi haslamasi eksilemesi bi tabak, 5adet çiçek dolması içi çok azdi ,küçük kase yayla çorbası,
16 da komşumda
Sadekahve, madensuyu, bir avuç fıstık,bir avuç çekirdek,bir cezerye, biraz kuru tarhana
hoşgeldiniiiiz, birlikte zayıflayalımmmmAdınız ( isteğe bağlı ):
Yaşınız : 28
Boyunuz : 1.55
Kilonuz : 77 civarı tartılıp foto atıcam
Mesleğiniz : Ev hanımı
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı :2
Kilo Alma Nedeniniz : Ben duygusal yeme yaşıyorum. Aç olmasam bile her ruh hâlimde yemek yiyorum ve bunu kontrol etmekte zorlanıyorum.
Hedef Kilonuz : 50
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Vücudumdan artık memnun değilim. Kendimi hem fiziksel hem ruhsal olarak daha iyi hissetmek istiyorum. Bu şekilde yaşamak beni yoruyor, değişmek istiyorum.
Çoğu kez kilo aldım verdim bu döngü uzun süre sürdü. Ama epeydir hiç dikkat etmiyorum ve hiç almadığım kadar kilo aldım. Ve bu beni çok üzüyor...
Ellssa 
LEeennn birsey sordum sağğaaaaben de dünkü menümü yazayım
8.00 2 dilim çavdar ekmeği arasında acuka sürülebilir lor roka ile sandviç + haşlanmış yumurta
10.00 yüksek protein süt
12.00 sezar salata + ince 2 dilim ekmek
15.00 bulgur kraker 2 tane
19.00 tam buğday lavaş arası soya soslu et, yoğurt
20.00 2 tane minik kurabiye
sporum da 8200 adım
çok karb almışım istemsizce bugün dengelerim
Ellssa Boncuk2307 Jou 
aşkımmm ne sordun dün cevap yazdım sana kızLEeennn birsey sordum sağğaaaa
Kendini cok yorma bukadar sakıınnn dengeli beslen meyve ye hamilesin kısıtlama
Hoşbuldum.hoşgeldiniiiiz, birlikte zayıflayalımmmm
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım, tabiki toparlicam bugünkü kahvaltım guzeldihahahah canımsın, güveniyorum bize halledicezzzz
çokkk teşekkür ederim
çokk az yemişsin sanki kaptanım afiyet olsun ama hareketin baya iyiiii
afiyet olsun karbonhidratan zengin proteinden düşük bi menü olmuş ama toparlicaz dimi cumaya kadar
Kuşummmmm mesajlardan anladığım kadarıyla (eskilere bakmadım) hamile misin seeeeenn yoksaaşkımmm ne sordun dün cevap yazdım sana kız
yormuyommmm anam yormuyom dikkat ediyom sadece senin menüleri de görelim az
teşekkür ederim canımmmRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım, tabiki toparlicam bugünkü kahvaltım guzeldi
hehehehe yaptık bişeylerrr sonunda oldu inş bu sefer diyelimmm kuşum evetttKuşummmmm mesajlardan anladığım kadarıyla (eskilere bakmadım) hamile misin seeeeenn yoksa
Günün en güzel en tatlı haberi oldu bu yaşasınteşekkür ederim canımmm
hehehehe yaptık bişeylerrr sonunda oldu inş bu sefer diyelimmm kuşum evettt
çooook teşekkür ederim boooolca duaya ihtiyacım var gerçekten bu sefer sağlıkla ilerlesinGünün en güzel en tatlı haberi oldu bu yaşasınAllah'ım sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah balım, yavru kuş mutlulukla sağlıkla bollukla gelsin 
İnşallah öyle olacak canım, aklına olumsuz hiçbir şey getirme. Miniğin çok iyi gelecek sana.çooook teşekkür ederim boooolca duaya ihtiyacım var gerçekten bu sefer sağlıkla ilerlesin
çooook sağol canım, sen nasılsın, ne ilacı? kaçırmışım benİnşallah öyle olacak canım, aklına olumsuz hiçbir şey getirme. Miniğin çok iyi gelecek sana.
Ay yazcam hep unutuyomaşkımmm ne sordun dün cevap yazdım sana kız
yormuyommmm anam yormuyom dikkat ediyom sadece senin menüleri de görelim az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?