Ay o bendede var geçen annem dedi sen ayakta çok yiyorsun diye bunu farkedince daha etmeye çalışacağım inşallah , aslında diyetisyen e gitmiştim bn devlete 3 ana 3 ara öğün vermişti buna uy metebolizma calismasi gerekiyor demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum bilen varsa aydınlatabilir mi bizi acaba?
Menü çok gibi gorunsede tek öğün beslenmissin ve Spor ve adım sayısı güzel bnce
Afiyet olsun tatlım❤ bende de öyle sanırım, kahvaltımı güzel yapıp aksama hafif geçirmek, çocuklu evde biraz sıkıntılı oluyir diyet işi neyse sağlık olsun
Çok güzel canm, 4 saat aralığına uysam belde incelme olacak , bende çoğu zaman arada sık sık atıştırma alışkanlığı var malesef bunu yenebilsem iyi olacak, bu şekil de karaciğer de sürekli calisinca belde kalınlaşma oluyormuş, uzun süreli ac kalmak lazım galiba
Ağzımızı tutsakkama kahvaltım iyiydii ne kızartma yedim ne birşey yumurta peynir zeytin kasar falann bol.maydanoz okadar rahatladımki iyiki yemedim yemediğim içinde şimdi hiç bozamam birazdan kakao tarçın kahve
Ağzımızı tutsakkama kahvaltım iyiydii ne kızartma yedim ne birşey yumurta peynir zeytin kasar falann bol.maydanoz okadar rahatladımki iyiki yemedim yemediğim içinde şimdi hiç bozamam birazdan kakao tarçın kahve
Aynen canm, afiyet olsun harika menun güzel ,bugun bende kizartma yapmadim hersey guzeldi, bende evdekilere yavaş yavaş tb ekmeğine alıştırdım sonunda girer oldu şükür