• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın

20251226_104236.webp
Geçen Cuma 75.1
Bugün 76.3
Akşamları yemiyorum neden böyle oluyor çok şaşkınım.
Dün kan tahlili sonuçlarını aldım. Doktor demirin ve b12 in düşük dedi. B12 iğnesi verdi. Dün birtanesini vuruldum o mu etki etti bilmiyorum. Sonuca çok şaşırdım.
6 ay demir vitamin kullanmam lazımmış
Bir türlü 70 lerden kurtulamadığım azalacağına ibre yukarı çıkması bu eksiklerden olur mu
Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Günaydın

Eki Görüntüle 3689314
Geçen Cuma 75.1
Bugün 76.3
Dün kan tahlili sonuçlarını aldım. Doktor demirin ve b12 in düşük dedi. B12 iğnesi verdi. Dün birtanesini vuruldum o mu etki etti bilmiyorum. Sonuca çok şaşırdım.
Bir türlü 70 lerden kurtulamadığım azalacağına ibre yukarı çıkması bu eksiklerden olur mu
Vitamin eksikliği maalesef kilo vermede sıkıntı oluşturuyor. Daha önce diyetisyene gittiğimde Vitamin vermişti o sayede rahat verdim. şu an aynı durumu yaşıyorum üstelik pkos ve hipotroidim var en kısa sürede görüneceğim. Yoksa daha fazla vermem gerekirdi 🥹 Çok geçmiş olsun sana da kaptanım ❤️

Günaydın

Eki Görüntüle 3689314
Geçen Cuma 75.1
Bugün 76.3
Etki etmezz aslında kuzumm belki su var vucudunda odur
Buarada b12 benimde çok düşük hep iğne yedim hamileyken sonra daha etmedim bu hep olunabilecek birsey 🥲🥲

Günaydın

Eki Görüntüle 3689314
Geçen Cuma 75.1
Bugün 76.3
Demir etkiliyor bence haftaya daha iyi olur inş üzülme 🙏

tek öğün oldugu için bişey demiyorum yoksa bir tabak mantı 😱🥲 Afiyet olsun 😻

Erişte biraz fazla kaçmış canım afiyet olsun 🥰

Güzel canım afiyet olsun 🥰 Bromelain şu piyasada dönen mi acaba faydasını görüyor musun tavsiye eder misin ?

Canım seni 6 sene önceden cuma yarışmasından hatırlıyorum. O zaman Zeycan123 tü adım. 59 kg lardaydın sanırım diyordum keşke ben de hep o kilolarda olsaydım ama sanki o zaman daha azimliydik 🤩

Günaydın muhteşem bir eksi tebrik ederim 🤩🌺💃
Yok hiç bir faydasını gormedim almisim arada içiyorum ama midemi çok ağrıtıyor bnde gastrit var icindede ananas olduğu için sevmiyorum

Selam canlar geldim hemen tarihi atayim

Yarış yapalım boyunuz kaç
Böyle kişisel yarışlar filan da mı yapsak seni geçicem hahah gibi 😅🙈 bende biraz gazla çalışıyorum yoksa yiyorum :(
Ben de gazla calisiyorum 😂
Benim de boyum 169 kilom 71 haydi yarışa.. kilo yarışı mı yüzde yarışı mı :D

Vitamin eksikliği maalesef kilo vermede sıkıntı oluşturuyor. Daha önce diyetisyene gittiğimde Vitamin vermişti o sayede rahat verdim. şu an aynı durumu yaşıyorum üstelik pkos ve hipotroidim var en kısa sürede görüneceğim. Yoksa daha fazla vermem gerekirdi 🥹 Çok geçmiş olsun sana da kaptanım ❤️
Çok sağol canım

Canım seni 6 sene önceden cuma yarışmasından hatırlıyorum. O zaman Zeycan123 tü adım. 59 kg lardaydın sanırım diyordum keşke ben de hep o kilolarda olsaydım ama sanki o zaman daha azimliydik 🤩
aaa evet tanıdımm :KK60:
evet ya 58-59a kadar düşmüştüm :( şimdi 63-64 olsam kar
ve evet o zamanki azmim yok ne yazık ki

Benim de 168 haftaya koydum hedefi 67 görcem tartıda 😂
ooo iyiymiş hedefin ahhh ben de görebilsem ama görmeliiyim bu durumda :rapci:

Back
X