- Emoji Skoru
- 14.220
- Puanlar
- 448
Kıazzz nerdesin sen suspusssEvet mavi takım 2günümüz kaldı tartılmaya akşamları hafif yemeye çalışın yapabilirseniz kabak detoksu yapın.
Akşam 6dan sonra bişey yemeyin sadece sıvı alın 2gün dişimizi sıkalım sonuçlarımız mükemmel olsun
Sizlere güveniyorum kızlar yazı fit bir şekilde kapatıyoruz
@Begonya2
@Boncuk2307
@Ellssa
@kalptevuku
@Mthn83
@TemelinSafinazi
@Alya__
O nasıl bir dondumaGünaydın
Dünki menüm
Sabah yok
Öğlen 2 YK karnıyarık içi 4 YK pilav yarım kase cacık
Akşam 2 ısırık dürüm (oğlana veriyordum kaçmış)
Dolu bir tabak ıspanaklı kıymalı dondurma
Adım 8bin
Su 1 lt den az
Evet ya valla sorma tatlıdan vazgeçemiyorum. Onu bir çıkarsam iyi olacak. Maydanoz yiyelim yerineBenim listem mükemmel olduğu için senin listene maydanoz olmaya geldim
Paklava 1.5 tepsi mi yoksa
Nohut cipsi + bademe gerek varmı bilemedim. Cips kendi başına tuzlu bişey biliyorsun ödem durumlarını. Bide her öğünde tatlı bişey var.
Afiyet olsun
Gidip başkalarına maydonoz olayım
O kadar faydalı birşey ama bir o kadar sevmiyorumEvet ya valla sorma tatlıdan vazgeçemiyorum. Onu bir çıkarsam iyi olacak. Maydanoz yiyelim yerine
ben severimO kadar faydalı birşey ama bir o kadar sevmiyorum
Sistemsel olabilir 2 gündür kimse gelmediBende mi sıkıntı var sistemde mi var anlamadım. İki gündür mesaj gönderemiyorum. Sistem hatası veriyor. Aynı durumu yaşayan var mı kizlar
Bende mi sıkıntı var sistemde mi var anlamadım. İki gündür mesaj gönderemiyorum. Sistem hatası veriyor. Aynı durumu yaşayan var mı kizlar
arada sistemsel hata diyor ama sonra normale dönüyor.Sistemsel olabilir 2 gündür kimse gelmedi
Sistemsel olabilir 2 gündür kimse gelmedi
Bunun bence düzeltilmesi gerekiyor. İki defa deniyorum. Veya giriyorum. Yazıyorum yazıyorum. Sonra göndermiyor mesajları sinir oldum iki gündür . Bu mesajında geleceğinden emin değilim ama yine de yazıyorumarada sistemsel hata diyor ama sonra normale dönüyor.