Kırmızılar sanırım. Biz maviler iyiyiz .Acik açık sor
Kiz cumaya hepimiz cuvalliyacaz
Ağzın bir değdimi devamı geliyor ödül günü var zaten yeriz o zaman abartmadanBende öyleama ne acı ki yiyemiyoruz yasak valla ben hafta sonu 1 dilim baklava yedim kendimi tutamadım bir silimden bişey olmaz zaten ama bazen de aşırı bagınlılık yapıyo ve sürekli yiyesimiz geliyo
Biseyi farkeden mesaj yazsin
Bana gelecek misafir ama ben evinden almaya gidiyorum canım hava yağmurlu diyeSenmi misafire gidiyosun misafirmi sana
Temizliğin de ardı arkası kesilmiyor ben daha 1 ay olmamıştır yaptım biraz daha soğusun havalar yine yaparım bi güzelce heryeri falan zaten sil süpür günlük olan bir rutinValla kuzum temizlik yapmayı dusunuyorum şöyle perdeleri makinaya atım diyorum evleri komple bir sileyim süpüreyim kış da geliyor ya hazırlık olsun diyorum ama gözüm basar mı bilmiycem
Şeyyy aynı ben gibiymissinAy güldüm ama bende oyleydim. Ah o gelin pastasipandemide en çok ondan yaptik. 2 dilim eşim yerdi, o donem kizim lokma yemezdi. Kalani ben yerdim
Tartı canım dalga geçiyor resmen benleNiye keyfin yok hayirdir canim
Benimi etiketledim gormedim ne oldu canim
TartıTunaydin cnm Kim kaçırdı keyfini
Valla evde iki kişiyiz ama sanki çoluk çocuk yaşıyor gibi sürekli döküntü içinde oluyor yarın bi perdeleri yıkarım mutfak dolaplarını silerim zaten başka yapacagım bi iş yokTemizliğin de ardı arkası kesilmiyor ben daha 1 ay olmamıştır yaptım biraz daha soğusun havalar yine yaparım bi güzelce heryeri falan zaten sil süpür günlük olan bir rutin
Bir özelini acsan bisey sorcamBenimi etiketledim gormedim ne oldu canim
Canim ben acik saniyordum dur bakiyimBir özelini acsan bisey sorcam
Offff offff offfCanim ben acik saniyordum dur bakiyim
Bana Sor canım.Offff offff offf
Tamam mi bak birOffff offff offf
Ya jeton sonradan dustu tamam anladim is yapmaya gittiydimBana Sor canım.
Mavi takim kirmizi takim hakkinda tiyo vercektim ona ama isteBana Sor canım.
Daha yeni halıları yıkamaya gönderdim v çocuklar neyse kızım biliyor dikkat ediyor eşim kaç kere üstüne bişeyler döktü damlatti sinirlerim bozuluyor oğlumda bilmiyor bez seriyorum altına kalkıp etrafta yiyor Allahtan mutfak halisina örtü serdim çok kolay oluyor yani temizim 2 kişiymiş 5 kişiymiş bakmıyor illaki kirleniyorValla evde iki kişiyiz ama sanki çoluk çocuk yaşıyor gibi sürekli döküntü içinde oluyor yarın bi perdeleri yıkarım mutfak dolaplarını silerim zaten başka yapacagım bi iş yok
Bana ver ben söylerim ona.Mavi takim kirmizi takim hakkinda tiyo vercektim ona ama iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?