- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Saf bu kiz saf yeminleBana ver ben söylerim ona.
Ay yağmur var geceden beri yağıyor hava da birden soğudu.Merhaba kızlar bugun cok yoğun bir gun geçireceğim belli ki.Benim pencereler baya kirlenmişti dışarı çıktım su tuttum sonra da sildim sonra merdivenleri felan sildim biras sonra da spor yapacagım yarın eksi görürüz inşallah
Ne oldu canımTünaydın kızlar benim keyfim kaçık bugün misafirin olmasida herşeyi bozdu kızı okula bıraktım şimdi misafiri almaya gidiyorum
Ben şuan 44ümonlar bile dar.
Maşallah sana
Maşallah bende 48-50 den 44-46 ya düştüm
Teşekkür ederim kızlar
Maşallah. Çok güzel incelmişsin
Tartı canım sinirlerimi bozuyorNe oldu canım
Gorumcem diyor ki ben yesemde almiyorum. Tatliyi cok seviyorum. Diyorum bir oturuşta en sevdigin tatlidan kac dilim yersin, en fazla iki diyor. Sen bir tepsi tatliyi ye ondan sonra konusalim dedimBen yiyip yiyip kilo almamak isterdim en cok öxendiğim seylerden birisi
Boyle ev sahibine can kurbanBana gelecek misafir ama ben evinden almaya gidiyorum canım hava yağmurlu diye
Neden artı değilse sorun değilTartı canım sinirlerimi bozuyor
Yemiyorsaniz çöpe diyorum artik. Adamda diyor ne bu tehdit. Ne olcak eskiden çöp kutusu bendimŞeyyy aynı ben gibiymissinbizde de durumlar öyle ağlayan pasta falan yapmıştım bol sütlü kurumaya başlamış
Eve de bırakır ohhh mis.Boyle ev sahibine can kurban
Aynen yemiyorsalar çöpe. Biz çöp değiliz.Yemiyorsaniz çöpe diyorum artik. Adamda diyor ne bu tehdit. Ne olcak eskiden çöp kutusu bendim
Ay ben de merak ettim.Neyi fark etmek gerekiyordu
Cumaya göre artı değilim canım ama ilerlemede yok nerde yanlış yapıyorum anlamıyorumNeden artı değilse sorun değil
Ben halilarin kirlenmesine takilmiyorum artik. Surekli ellerinde birseyler gezerek yiyolar. Masaya da oturtsan örtü de sersen arkani dönüyorsun kaciyolar. Ama koltuklarimi yıkattim örtüyle kapladim resmen birşey degerse aninda siliyorumDaha yeni halıları yıkamaya gönderdim v çocuklar neyse kızım biliyor dikkat ediyor eşim kaç kere üstüne bişeyler döktü damlatti sinirlerim bozuluyor oğlumda bilmiyor bez seriyorum altına kalkıp etrafta yiyor Allahtan mutfak halisina örtü serdim çok kolay oluyor yani temizim 2 kişiymiş 5 kişiymiş bakmıyor illaki kirleniyor
Neyi fark etmek gerekiyordu
Allahim sen bana akil fiki verAy ben de merak ettim.
Sikma canını. Bugün dikkat et. Yarın birden düşebilir. Kaç cumaya böyle geldim ben. Mesela ben yarından çok umutluyum. Bugünü iyi geçireyim yeter.Cumaya göre artı değilim canım ama ilerlemede yok nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum
Amin hepimize.Allahim sen bana akil fiki ver
Napim canım küçük çocuğu var çok gelmek istemiş kızı zaten okula bırakcaktim senide alırım dedimBoyle ev sahibine can kurban
AminAmin hepimize.
Az yapiyorum. Yine de kaliyo. Kuş kadar yiyorlar napayimAynen yemiyorsalar çöpe. Biz çöp değiliz.
Ne güzel işte ben kaç yere yagmur camur var diye gidemediğimi bilirim hâla da öyle. Çok iyi bir arkadassinNapim canım küçük çocuğu var çok gelmek istemiş kızı zaten okula bırakcaktim senide alırım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?