- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Cok gecmis olsun canim eskiden ekg yoktu ki nerden bilecekler , koronadan sonra yeni doganlara ekg cekiyorlar kalp cerrahisi kontrol ediyor bakalim yeni nesilde neler cikacakTeşekkür ederim kızlar
Hamsiyi temizleyeceksin birbirine kapatacaksin ,misir ununa batirip kizartacaksin hamsi bunu severMisir unlu falansa diye sordum
Diyet sevmez amaHamsiyi temizleyeceksin birbirine kapatacaksin ,misir ununa batirip kizartacaksin hamsi bunu sever
Sen hamsiyi öyle sevmezsin ama dimiHamsiyi temizleyeceksin birbirine kapatacaksin ,misir ununa batirip kizartacaksin hamsi bunu sever
Evet canım diğer kardeşleri de uyardı doktor genetik olabilir herkes baktırsın kalbine dediCok gecmis olsun canim eskiden ekg yoktu ki nerden bilecekler , koronadan sonra yeni doganlara ekg cekiyorlar kalp cerrahisi kontrol ediyor bakalim yeni nesilde neler cikacak
İnşallah birşey çıkmaz canım geçmiş olsunEvet canım diğer kardeşleri de uyardı doktor genetik olabilir herkes baktırsın kalbine dedi
Onun icin cumalari yapacaksinDiyet sevmez ama
Ya ben cevaplamışım o mesajları O yüzden yokmuş. kafam nerde acabaYa kızların tartılarını alıntılamışdım hepsi gitmiş neden ki
Evet heryil kontrol oneriyorlar ailede kalp sorunu varsaEvet canım diğer kardeşleri de uyardı doktor genetik olabilir herkes baktırsın kalbine dedi
Sağol canımBenden alintila hepsine alıntıların gecmisten anca çıktım
Harikasin tatlım.
Tebrik etmişim haberim yokHee bende 1 gelecek diyorum hep 400 geliyor E Elif_Eylul da bana dil.cikariyor döv onu aplaaa
Amin canom insallah
Hic bos durma diyor kk
Guncelden devam et kilo veren herkesi tebrik et gitsin :)
At agzina hemen
Dolunay bize batti dogamadi bizde
Haftayada sana dogaralnimiza reglim yazip gezelim :)o kisiye ilismeyelim bence artik
Havadan sudan
Ruhumuz fakirrr
Huplettim bile :)
Guzel eksi canim tebrikler haftaya 2li rakamlar geliyor demektir
Haftaya 49 olursun senBaşlangıç kilo = 51.1 (-22/09/2021- Çarşamba)
Hedef kilo = 48
Şuan ki kilo = 50.1
Fark = -1 kg
Tebrikler canım
Tebrikler canım74. 8
74.2
-600
0.802
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?