Bunu hangi diyetisyene giderse gitsin fazla olduğunu söyler kalori hesabina vursak bile 1500 kaloriyi geciyor yedikleri..Bu şekilde kilosu yerinde sayar ya da kilo alır kendisi bilir yinede karışmıyorum..90kilo olan birisi senin dedigin gibi beslenemez ki
wayyy cok sevindimmm elimden geleni yapacagim kaptanim senin icin kirmızi takım oldum demiii
Yanlis yapıyorsun o zaman bulgur ya da çorba ekle çavdar tüket hem bağırsaklara iyi geliyor.Yok öyle demicem. Ekmek hic sevmiyorm. Posgaca seviyorm. Kaloriyi sevdigim seylerden almak istedim dicemAma bu hafta bi daha yemicem söz
HazirizzzZzzKİRMİZİ TAKİM
Ben sizleri cok seviyor ve sizlere cok inaniyorum biz birlikte cok güçlüyüz
Gücümüzü azmimizi gösterme zamani
HAZİRMİYİZ
zeyneppk KİRMİZİ TAKİM KAPTANİ
Cordelia
askrhpozitif
Tutku44
@ekim2009
F Frozen01
@madamhd
@sandriyon
@Brzhuzur
onun için mi seçmedin.Hep senin kirmizi takimda olmani istedim canim sonunda ayni takimdayiz
Adımları bugünden başlayadik kaptanim 10 bine yakın adımım vardızeyneppk
@TekrarDene
Cordelia
F Frozen01
@ekim2009
@Brzhuzur
@sandriyon
askrhpozitif
@Tutaste53
Tutku44
@Noisy Girl
@Umutumut82
@fantastikaaa
@Ytmz
@bluegreeneyes
Nehir6161
@madamhd
Kizlar adim yarisi yarin basliyor carsamba sona erecek
Fotoğraflar bildirimli olacak
15000 adim sınırı
Adımda birinci olan takima yüzde 2 avantaj
Ayrica menuleri de yazmayi unutmayın en cok menu yazan takima yuzde 1 avantaj vereceğiz
Canım konuştuğun 50 kilo değil 100 kilo. Bugün cuma ödüllü bir gün. Yedikleri bence uygun.2 yumurta yerine 1 yumurta,
Poğaça yerine 1 dilim tam tahıllı ekmek
Nescafe, çay ödem yapan içecekler uzak durulmalı onun yerine bitki çayı içebilirsin
Çikolata yerine kuru meyve
2 but haşlama yerine 1 but haşlama olmalıydı menü çok fazla olmuş..Gelsin kilolar...
Niye ayrı takiliob kız ayrık otu gibiGideyim de tartilayim cuma görürsünüz siz hepiniz ben teksarı takımım
Olmaz kural kuraldırAdımları bugünden başlayadik kaptanim 10 bine yakın adımım vardıyarın misafirim var adım atamam ki ben evin içinde
Evet canim rengimiz değişti simdiden pazartesi karsi takimdan kimi sececegiz düşünelimwayyy cok sevindimmm elimden geleni yapacagim kaptanim senin icin kirmızi takım oldum demiii
Güzel menun. Afiyet olsun. Bu hafta ayrıldık. Rakip olduk.Kiloma göre menülerimi az bulurlad genellikle bende biraz olsun artirip deneyimli insanlarin deneyiminden yararlanmaya calisiyorm.
At sen canım yağ yakarsın.Adımları bugünden başlayadik kaptanim 10 bine yakın adımım vardıyarın misafirim var adım atamam ki ben evin içinde
Evde büyük degilki anacimOlmaz kural kuraldır
Sagol canim
Takip etmeni tavsiye ederim takimi 2senedir burdayim kac kisi bundan fazla meñuyle mezun ettikBunu hangi diyetisyene giderse gitsin fazla olduğunu söyler kalori hesabina vursak bile 1500 kaloriyi geciyor yedikleri..Bu şekilde kilosu yerinde sayar ya da kilo alır kendisi bilir yinede karışmıyorum..
Ben evde yine 4000 atiyorum misafir var yine kosturursunAdımları bugünden başlayadik kaptanim 10 bine yakın adımım vardıyarın misafirim var adım atamam ki ben evin içinde
15 e tamamlayayim diye yirtiyordum kendimide dumura uğradımAt sen canım yağ yakarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?