- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Kafami karistirmaya calismaGelir o gelir
Tanıştığımıza memnun oldum canım bende nehir nasılsın ?
2dilim arasına 1 tane tavuk göğsü koydum 1 tane tavuk göğsü ekmek arası 1 tane normal tavuk göğsü toplam 2 tavuk göğsü yedim . . 4 dilim ekmek yemedim. 2 dilim ekmek 2 tane tavuk göğsü artı 3 kaşık patates 1 simit
Kafami karistirmaya calisma
Atarlanma trip atma sirasi sendemiydiKüstüm2 güne regl gelecek kocam da dedi senin bugün sınırın tepende geliyor galiba belli diye
Canım Ben senin azmini de takdir ettim. Tatil sonrası çok güzel kilo verdin hatta belki ondan durdu. Sadece aktif olan arkadaşlar daha çok kilo veriyor. Ama sen düzenli menü spor paylaşımı yapıyorsun ve ben bunu çok beğeniyorum. İnan sadece fikir olarak dedim. Daha çok aktif olsan diye. Hiç gelmeyenler var onlara bile birşey demiyorum. Tam tersi sen motive ol diye sana dedim. Ama beceremedim galibaSelam kizlar
Tartida eksi gelen arkadaslar tebrik ederim
zeyneppk senide ayrica tebrik ederim
Kizlar ben buralarda cok aktif olamiyorum sanirim
Ki ben oyle dusumuyordum amaCordelia nin gozunde oyle oldugum icin uzgunum
Elimden geldigince hergun menumu sporumu bildirdim
Kurallara uymaya calistim
Herkesin menusune yorum yapmasamda gozume carpan seyleri kendimce yorumladim
Kafam estigi zaman girmedim vakit ayirmaya calistim
Suan bile kizim oyuncagini bana getirmis oyun isterken hem ona oyun yapiyorum hem yaziyorum.
Butun yazismalara yorumlara yetisemedigim dogru ama arkadaslarimdan cok memnundum onlarla sohbet etmeye calistim
Ama daha fazlasini yapamiyorum
Hiç bakma pazartesi eksi gelmeye calis
işte bana çekmişsin hoşuma gitti daaaBen ayrimcilik yapamamki kimi kırayım simdi
Ee noldu hani bizi tutuyordunHiç bakma pazartesi eksi gelmeye calis
Şeyyy sizi tutuyorum isteEe noldu hani bizi tutuyordun
Yemiyim mi aç mı kalayım ben. Yarın kızımla lahmacun yapacağız söz sadece 1 tane yerim tamam mı?Hiç bakma pazartesi eksi gelmeye calis
Tövbe bismillahYemiyim mi aç mı kalayım ben. Yarın kızımla lahmacun yapacağız söz sadece 1 tane yerim tamam mı?
Mavi takım haftaya gümYemiyim mi aç mı kalayım ben. Yarın kızımla lahmacun yapacağız söz sadece 1 tane yerim tamam mı?
Şşşşştt.. yakalandinŞeyyy sizi tutuyorum iste
Şeyy hım kem.kümŞşşşştt.. yakalandin
Tb hamurdan yapacağım lahmacunu ekmek yemem yarın .Tövbe bismillah
İşte diyorum doğru kişiyi tutuyorsunBen seni tutuyorum kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?