Bence ye 2 lahmacunun lafimi olurYemiyim mi aç mı kalayım ben. Yarın kızımla lahmacun yapacağız söz sadece 1 tane yerim tamam mı?
Taktik heeeBence ye 2 lahmacunun lafimi olur
O potaya girmeTb hamurdan yapacağım lahmacunu ekmek yemem yarın .Merak etme bizim takımı riske atmam yarışmadayız çünkü.
Bende şok olmuştum adımını görünce he iyi bariaz önce yükleyip kalkıp arada yürüdüm buraya yükleyebiliyor muyum diye denedim kızlar:)))
ayy bence de canan deyzeee de arada yiyin diyor kiBence ye 2 lahmacunun lafimi olur
Ne gibi hissettinO potaya girmekendimi gibi hissettim
Iyi geceler kizlar❤❤
yoruldum sabah gecmisi okurum
Cok konuşmayın
Ben nebahat cehreciyimayy bence de canan deyzeee de arada yiyin diyor ki
daha 5 dk olmadı yükleyeli oğlana yüklettim ben anlamam nerden ne yüklenir bilmem umurumda olmadı şimdiye kadar da artık öğrenmem lazım :))Bende şok olmuştum adımını görünce he iyi bari
Melek gibi diyoz ya kız tepemdekini görmüyon muNe gibi hissettin
Ben cümleyi komple anlamadımMelek gibi diyoz ya kız tepemdekini görmüyon mu
Arkadaş 50 kilo değil 100 kilo2 yumurta yerine 1 yumurta,
Poğaça yerine 1 dilim tam tahıllı ekmek
Nescafe, çay ödem yapan içecekler uzak durulmalı onun yerine bitki çayı içebilirsin
Çikolata yerine kuru meyve
2 but haşlama yerine 1 but haşlama olmalıydı menü çok fazla olmuş..Gelsin kilolar...
Ye canım ye lahmacunu ye senBen cümleyi komple anlamadım
Ne potası ne meleği .
Ben gideyim de dinleneyim bari. Fazla kafam karışmadan . Sabahtan beri arabanın tepesindeki başım dönmeye başladı. .
Herkese hayırlı geceler
50 kiloya bir anda düşsün diye az yemeliArkadaş 50 kilo değil 100 kilo
dinlen gülüm iyi uykular allah rahatlık versinBen cümleyi komple anlamadım
Ne potası ne meleği .
Ben gideyim de dinleneyim bari. Fazla kafam karışmadan . Sabahtan beri arabanın tepesindeki başım dönmeye başladı. .
Herkese hayırlı geceler
Konseptimiz kilo alma olsunmu çok pis kilo alırım öyle böyle değilGideyim de tartilayim cuma görürsünüz siz hepiniz ben teksarı takımım
Bosver sen onlari onlar eee kaka
Hadi başarılar herkese gazanız mübarek olsunKİRMİZİ TAKİM
Ben sizleri cok seviyor ve sizlere cok inaniyorum biz birlikte cok güçlüyüz
Gücümüzü azmimizi gösterme zamani
HAZİRMİYİZ
zeyneppk KİRMİZİ TAKİM KAPTANİ
@Cordeliaa
@askrhpozitif
@Tutku44
ekim2009
F Frozen01
madamhd
@sandriyon
@Brzhuzur
puuyu püskürtemiyorsun diye filizle bir oldunuz tek cümlelik yazıp yazıp sayfa biriktirip gelene kakalayacaksınız demiiiiiokun leeennn ameleler der gibiiii
Hee tamam anlaşıldı. Üye sayısı fazla gibi geldi birimiz ayrılsakmı ne?Senle +ben= sarı takım
Sarı takımda anlaştık o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?