- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Nasıl yatakmış o öyle maşallahYalan vallahi yalan ben yataktayim uyuyom
Mavi bir renkten daha fazlası bence...
SOnu olmayan bir gökyüzü,
Umut dolu bir deniz...
Demiş Cemal Süreya Nekadar da doğru demiş ..Umudun renki,hayallerin rengi olan maviyiz arkadaşlar biz bu hafta
Bizimde hayalimiz, hakettigimiz , istediğimiz fiziğe kavuşmak ..Çok oyalandik, çok bekledik, çok zaman kaybettik istemediğimiz bedenlerin içinde şimdiye kadar ..Şimdi artık elimizden geleni değil en iyisini yapma zamanı ..Biz bunu yaparız şimdiye kadar bu hayatta başardiklarimizi düşününce mavi takımımız için azimle hırsla terimizin son damlasına kadar mucadele etmek çok da zor olmasa gerek bizim için.. 1 hafta gosterecegimiz emeğimiz karşılığı tek kaybımiz kilolarimiz olacak
@Tutaste53
@nehir6161
@fantastikaaa
Gurbettt42
@Umutumut82
@Ytmz
@bluegreeneyes .
İnşallah kaptanım en büyük takım MAVİ TAKIM
Yok canım.Cordelia listemde eksik yanlış varmı acaba cnm
Hadsiz...!!!50 kiloya bir anda düşsün diye az yemeli
Offf offf
Kolay gelsinBen daha domates sos yapacağım
Olsun kuzum dand et horon tel halay çek .
Ah sevilaycığım kaptanımız dilek , sence biz yarışı verir miyiz hiç sanmıyorum
Geliyorum . Yarın tartılalımSiz hepiniz ben tek dedim ya yarın sabah aç tartilayim da 5 günde neler yaparım görün sizC Chikolata_gozlum geliyon mu
ayy ben bu motivasyon konuşmasını üstüme alınıcamm evettttt tek kaybımız kilolarımız olacakkkkMavi bir renkten daha fazlası bence...
SOnu olmayan bir gökyüzü,
Umut dolu bir deniz...
Demiş Cemal Süreya Nekadar da doğru demiş ..Umudun renki,hayallerin rengi olan maviyiz arkadaşlar biz bu hafta
Bizimde hayalimiz, hakettigimiz , istediğimiz fiziğe kavuşmak ..Çok oyalandik, çok bekledik, çok zaman kaybettik istemediğimiz bedenlerin içinde şimdiye kadar ..Şimdi artık elimizden geleni değil en iyisini yapma zamanı ..Biz bunu yaparız şimdiye kadar bu hayatta başardiklarimizi düşününce mavi takımımız için azimle hırsla terimizin son damlasına kadar mucadele etmek çok da zor olmasa gerek bizim için.. 1 hafta gosterecegimiz emeğimiz karşılığı tek kaybımiz kilolarimiz olacak
@Tutaste53
@nehir6161
@fantastikaaa
Gurbettt42
@Umutumut82
@Ytmz
@bluegreeneyes .
MAVİNİN KİZLARİ GOSTERİN KENDİNİZİ MEYDAN SİZİN
Thankyou yıkadım artık gerisi gelir.Kolay gelsin
Bende sena Memnun oldumHadsiz...!!!
Hmm tabi tabi gırgır yapmaktan iş yapamazdıkAh kuzum kolay gelsin yakin olsak gelirdik el birligiyle yapardik sosunu
Canim cok teşekkür ederim
BenCordelia nin gözünde oyle oldugunu dusunmuyorum seni motive etmis olabilirmi
Benimde 3 cocugum var seni anlayabiliyorum motivene gucune bir olmaya ihtiyacimiz var hepimiz icin burda olmaya gayret sarfettigin surece benim icin sıkıntı yok burda olmak motive getiriyor ama ben zaten motiveyim yemegime dikkat ediyor sporumu yapiyorum diyorsan sıkıntı yok sonucta bi hayatimiz var eslerimizi cocuklarimizi ihmal edemeyiz
Estagfurullah cnm, benim gunluk hayattaki sorunumda bu. Hic biseye yetisememe kaygisiCanım Ben senin azmini de takdir ettim. Tatil sonrası çok güzel kilo verdin hatta belki ondan durdu. Sadece aktif olan arkadaşlar daha çok kilo veriyor. Ama sen düzenli menü spor paylaşımı yapıyorsun ve ben bunu çok beğeniyorum. İnan sadece fikir olarak dedim. Daha çok aktif olsan diye. Hiç gelmeyenler var onlara bile birşey demiyorum. Tam tersi sen motive ol diye sana dedim. Ama beceremedim galiba
Tamam istersen kilo alma yarışı yapalım senle ama en çok ben alırımGeliyorum . Yarın tartılalım
vavvvv açlık oyunlarından jennifer lawrence avatarın yakıyooorrrrrYok canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?