Bu sefer ezeceğiz mavi takimiAma beni taniyamadin galiba bende Zeynep
aaa sen de bana mı çektin kız 2 hafta da hem deeeBen sizi tutuyorum
1simit 4dilim ekmek arti patates kavurmasi,2dilim ekmek etti 6dilim afiyet olsun nehir9 30
Roka salatası
Patates kavurması 3 kaşık
Tostta kabak kızartması .
1 tane simit çay
5 zeytin
Ara
5 kuru kayısı birazcık cappucino
18 00
2 tavuk göğsü
2dilim tb ekmek arası 1 tavuk göğsü biraz ketçap zamanım yoktu yemek yapmaya onu da görümcemden aldım yedimsonra yine yollara düştüm
1lt su ama 2 ye tamamlayacağım inş.
Zipzip- E Elif_Eylul Fitt_anne
Tebrik ediyorum canımArkadaslar herkes hangi takimda oldugunu profiline yazsa nasil olur sizce
Ben ayrimcilik yapamamki kimi kırayım simdiaaa sen de bana mı çektin kız 2 hafta da hem deeenalına hem mıhına vuurrr daha 1 saat önce de kırmızı takımı tutuyordun
Hani beni tutuyorsun senBen ayrimcilik yapamamki kimi kırayım simdi
muhteşem motivasyon öz güven tam harikasın zeynebimmmEvet canim rengimiz değişti simdiden pazartesi karsi takimdan kimi sececegiz düşünelim
Sigorta yapmadik heyy bana bak40 ziyaretçiyerleri sileyim de kayıp dussunler
KüstümPardon seni tutuyorum
Her zaman her yerdeFitt_anne canım kaptanım bu hafta Mavi grup olarak yıkalım buraları . Ne dersiniz ? Mavi takım hazır mıyız kırmızı takımı yenmeye
BelliKüstüm2 güne regl gelecek kocam da dedi senin bugün sınırın tepende geliyor galiba belli diye
Canim cok teşekkür ederimSelam kizlar
Tartida eksi gelen arkadaslar tebrik ederim
zeyneppk senide ayrica tebrik ederim
Kizlar ben buralarda cok aktif olamiyorum sanirim
Ki ben oyle dusumuyordum amaCordelia nin gozunde oyle oldugum icin uzgunum
Elimden geldigince hergun menumu sporumu bildirdim
Kurallara uymaya calistim
Herkesin menusune yorum yapmasamda gozume carpan seyleri kendimce yorumladim
Kafam estigi zaman girmedim vakit ayirmaya calistim
Suan bile kizim oyuncagini bana getirmis oyun isterken hem ona oyun yapiyorum hem yaziyorum.
Butun yazismalara yorumlara yetisemedigim dogru ama arkadaslarimdan cok memnundum onlarla sohbet etmeye calistim
Ama daha fazlasini yapamiyorum
Gelir o gelirDilek mesajlara 3 gun sonra cevap veriyor
Bakalim kaptanlikta aktif olacak mi
Tanıştığımıza memnun oldum canım bende nehir nasılsın ?Ama beni taniyamadin galiba bende Zeynep
Bu sefer ezeceğiz mavi takimi
2dilim arasına 1 tane tavuk göğsü koydum 1 tane tavuk göğsü ekmek arası 1 tane normal tavuk göğsü toplam 2 tavuk göğsü yedim . . 4 dilim ekmek yemedim. 2 dilim ekmek 2 tane tavuk göğsü artı 3 kaşık patates 1 simit1simit 4dilim ekmek arti patates kavurmasi,2dilim ekmek etti 6dilim afiyet olsun nehir
Cok teşekkür ederim canimTebrik ediyorum canımunutmuşum gır gır yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?