Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gece zam gelirse benden bilin
Eşim diyor ki arabayı satayım dolar altın alayım sonra da diyor ki ben de bu talihsizlik varken dolar 5 liraya altin 300 liraya düşer millette ardımdan söver diyor sen de o misal zamsiz dedim gece zamlanir diyorsun ama bi o eksik kalsın

Demek ki zam kapida .Yakinda yag, seker, cay, un icin karne cikacak aylik tuketim miktari kisi basina vs bizde anlatiriz ahh ahh bozim zamanimizda diye
Ya bugüm a101e gittim 5 lt yag kalmamış yaşlı çift bakıyordu alamadılar vazgeçti 99 tl diye 89 luk yag bitti

Yok arabayı satma arabanin fiyatları da dolar gibi firliyor

Yatırım yaoacaksa birikimden yap mesela 10 bin varsa dolara yatır dolar altın için ev araba satılmaz düşme itimali de var
Yok canim bu pahalilikta birikim kalmadi kızımı okula yazdirdik baya para gitti kardeşime bilezik aldım 3,500 de ona gitti elde avucta kalmadi

Kiz simdi bu fiyata dolar mi alinir altin mi 20gun once gram almistim 578 e suan 730 un ustunde
Ya bugüm a101e gittim 5 lt yag kalmamış yaşlı çift bakıyordu alamadılar vazgeçti 99 tl diye 89 luk yag bitti
Ptesi 109 a aldim 2 teneke malum yilbssi zammi kapida ertesi gun babamlar aldi 129 a ayni markayi
Yaa yapmazlar diye düşünüyorum ama bellide olmaz
Polyanam benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…