Bilmem ki adimdan mi kactilar
Sahanın etrafinda tur at diyorsun.Adimlar yarin başlıyor ama sen bugunden alismaya calis
8.000 adımdan. Yok canım. İnanmam.Bilmem ki adimdan mi kactilar
HaHAhAhA olsun gaza geldimAdimlar yarin başlıyor ama sen bugunden alismaya calis
Eşim diyor ki arabayı satayım dolar altın alayım sonra da diyor ki ben de bu talihsizlik varken dolar 5 liraya altin 300 liraya düşer millette ardımdan söver diyorGece zam gelirse benden bilin
Ya bugüm a101e gittim 5 lt yag kalmamış yaşlı çift bakıyordu alamadılar vazgeçti 99 tl diyeDemek ki zam kapida .Yakinda yag, seker, cay, un icin karne cikacak aylik tuketim miktari kisi basina vs bizde anlatiriz ahh ahh bozim zamanimizda diye
Yok arabayı satma arabanin fiyatları da dolar gibi firliyorEşim diyor ki arabayı satayım dolar altın alayım sonra da diyor ki ben de bu talihsizlik varken dolar 5 liraya altin 300 liraya düşer millette ardımdan söver diyorsen de o misal zamsiz dedim gece zamlanir diyorsun ama bi o eksik kalsın
Canım arabayı satsak hertürlü zarar edecegiz çünkü ev yaptiriyorlar hazir para direkt oraya gider yatırım yapamayizYok arabayı satma arabanin fiyatları da dolar gibi firliyor
Kaçtılar işte
Yatırım yapacaksa birikimden yap mesela 10 bin varsa dolara yatır dolar altın için ev araba satılmaz düşme itimali de varCanım arabayı satsak hertürlü zarar edecegiz çünkü ev yaptiriyorlar hazir para direkt oraya gider yatırım yapamayiz
Yaa yapmazlar diye düşünüyorum ama bellide olmazDemek ki zam kapida .Yakinda yag, seker, cay, un icin karne cikacak aylik tuketim miktari kisi basina vs bizde anlatiriz ahh ahh bozim zamanimizda diye
Yok canim bu pahalilikta birikim kalmadi kızımı okula yazdirdik baya para gitti kardeşime bilezik aldım 3,500 de ona gitti elde avucta kalmadiYatırım yaoacaksa birikimden yap mesela 10 bin varsa dolara yatır dolar altın için ev araba satılmaz düşme itimali de var
Gene yaparsın birikimiYok canim bu pahalilikta birikim kalmadi kızımı okula yazdirdik baya para gitti kardeşime bilezik aldım 3,500 de ona gitti elde avucta kalmadi
Kiz simdi bu fiyata dolar mi alinir altin mi 20gun once gram almistim 578 e suan 730 un ustundeEşim diyor ki arabayı satayım dolar altın alayım sonra da diyor ki ben de bu talihsizlik varken dolar 5 liraya altin 300 liraya düşer millette ardımdan söver diyorsen de o misal zamsiz dedim gece zamlanir diyorsun ama bi o eksik kalsın
Ptesi 109 a aldim 2 teneke malum yilbssi zammi kapida ertesi gun babamlar aldi 129 a ayni markayiYa bugüm a101e gittim 5 lt yag kalmamış yaşlı çift bakıyordu alamadılar vazgeçti 99 tl diye89 luk yag bitti
Polyanam benimYaa yapmazlar diye düşünüyorum ama bellide olmaz
Her hafta zamYaa yapmazlar diye düşünüyorum ama bellide olmaz
Polyana ile ilgisi yokda takip edecek sistem yokKiz simdi bu fiyata dolar mi alinir altin mi 20gun once gram almistim 578 e suan 730 un ustunde
Ptesi 109 a aldim 2 teneke malum yilbssi zammi kapida ertesi gun babamlar aldi 129 a ayni markayi
Polyanam benim
Valla altın zamanda alıcak kafa nerde bizdeKiz simdi bu fiyata dolar mi alinir altin mi 20gun once gram almistim 578 e suan 730 un ustunde
Ptesi 109 a aldim 2 teneke malum yilbssi zammi kapida ertesi gun babamlar aldi 129 a ayni markayi
Polyanam benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?