Hainnnn CasperPikachu güzelce ye bu iki gün alamasin seni strateji yaptım
Hainnnn Casper
Yesin yesin oh kiloları alın takımca bizde 1. Olalım
Yiyin yiyin artı gelin oh mis taş attım kolum mu yoruldu temiz işTamam ben gömmeye gider gözleme kalmışdı
Günaydın canımgünaydın kızlar anca yorgunluğu atıp kalkabildim iyi bir haftasonu olsun hepimiz için selam vermek istedim biraz ortalığı toplayıp yürüyüş yapacak bir yer bulmam lazım güneş kaçmadan görüşmek üzere
HAhahaha ye ye afiyet olsunTaktik uyguluyoruz anlasanaben yiyicem pazartesi artı gelicem. Fitannede beni almicak artıyım diye. Sonra dikkat edip eksi gelirim sen merak etme
Günaydın canim ❤Gunaydin
Merhaba canim 6.takimdan hatirliyorum seni devam edebilirsin burdaMerhaba kozlar kilo vermeye buradan devam ede bilir miyimZipzip-
Günaydın canim ❤günaydın kızlar anca yorgunluğu atıp kalkabildim iyi bir haftasonu olsun hepimiz için selam vermek istedim biraz ortalığı toplayıp yürüyüş yapacak bir yer bulmam lazım güneş kaçmadan görüşmek üzere
Hahahaha sesli güldümGit git migi göm orda hamurişlerini kısırları tatlıları oh yarasın cınımmmm
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Benimki de gece üstünü açmış üşümüş herhalde burnu akıyor baya amaaaanBenim büyük oğlan hastalandı ya
Kusma karın ağrısı halsizlik
Gecmis olsun canım ya çocuklar hastalanmasinBenim büyük oğlan hastalandı ya
Kusma karın ağrısı halsizlik
Tamam. Tamam yiyicemYiyin yiyin artı gelin oh mis taş attım kolum mu yoruldu temiz iş
Günaydıngünaydın kızlar anca yorgunluğu atıp kalkabildim iyi bir haftasonu olsun hepimiz için selam vermek istedim biraz ortalığı toplayıp yürüyüş yapacak bir yer bulmam lazım güneş kaçmadan görüşmek üzere
evet kızlar modumuzu yukseltiyoruz bize düşük mod yasak
Fittanne mi -1,5 kg gelirSen hırs yaparsan, pazartesi en az - 1.5 gelir
Geçmiş olsun canım size de Rabbim hepsine acil şifa versin..Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Benimki de gece üstünü açmış üşümüş herhalde burnu akıyor baya amaaaan
Oh oh en sevdiğimbulaşıkları makinaya attık mi tamamdır
Migim bu günü hafif ye akşamı erken kapat suyu bol iç yeşil beyaz ne renk olursa çay iç lütfen yaa bu hafta fena gazlıyım kaybetmeyelimFittanne mi -1,5 kg gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?