Ahaha saol yemicemTarif vereyim mi sende yap tabanı 2 yumurta 5 kaşık yulaf unu 5 kaşık sıvıyağ omlet gibi pişince Üstüne bol malzemooossss
2 kere istifra etti canım sonra rahatladım dedim.. şu an çizgi film izliyor genel havası bi tık iyi gibi.. çok teşekkürler sorduğun içinGeçmiş olsun canım şimdi nasıl oğluşun
Bende fırına atayım yansın yağlarOh oh en sevdiğimbende ev işlerimi bitirip patates haşlicam
Yeşilçay dedin detosk suya atmayı unutmuşum iyi getirdin aklimaBi yeşil çay demle sıcak sıcak içine limon sık iç. 15 20 dk sonra kahvaltı. Sonrası wc garanti
Amin canım.Geçmiş olsun canım size de Rabbim hepsine acil şifa versin..
Şimdi oturmuşdum oysakiHoba oturmaya mı geldik
Bende fırına atayım yansın yağlar
Oturmak yokŞimdi oturmuşdum oysaki
neyse gitdim işler beni bekler
Saol canimGeçmiş olsun
İnşallah böylece bitmiş olur canım. Tekrardan çok çok geçmiş olsun2 kere istifra etti canım sonra rahatladım dedim.. şu an çizgi film izliyor genel havası bi tık iyi gibi.. çok teşekkürler sorduğun için
Ahh kıyamam şaka yaptım migimm..Ahaha saol yemicem
Ok kaptanMavi takımmmm menülere adımlara dikkat!!!!!
Dizime rağmen Totomu kaldırıp yürüyeceğim mazareti olmadan yürümeyen olursa şutungen
Amin canım çok sağol.. şimdilik biraz daha iyi görünüyor ama iştah yok bi iki bişey yedirdim ama istifra edince malum mide boşaldı yine..İnşallah böylece bitmiş olur canım. Tekrardan çok çok geçmiş olsun
AdamsınnOk kaptan
Pideyi yiyen + yı görür benden demesiBugünde pide ye boşver kaptanı
Hasta olunca yemek yedirmek zor oluyo yemiyorlar bide içimiz acıyoAmin canım çok sağol.. şimdilik biraz daha iyi görünüyor ama iştah yok bi iki bişey yedirdim ama istifra edince malum mide boşaldı yine..
Şimdilik gözlemliyorum sadece..
Biraz bişeyler yedirebilirsem iyi olacak..
Dün 1,5 pide yimişPideyi yiyen + yı görür benden demesi
Gecmis olsun canim , israr etme vucut kendini arindirmaya calisiyor . Cubuk kraker gibi basit bastiraacak seyler verAmin canım çok sağol.. şimdilik biraz daha iyi görünüyor ama iştah yok bi iki bişey yedirdim ama istifra edince malum mide boşaldı yine..
Şimdilik gözlemliyorum sadece..
Biraz bişeyler yedirebilirsem iyi olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?