70.000 mesaj Tebrikler tatlım. 30 gram çikolata ödül yapabilirsin.Tamm kaptanım sağlık olsun haftaya devam o zman bu hafta FREE oldu
Ozelden soylerim bir ara :)Yaaa nerdeydi desem ya da adi neydi desem ifşa olabilirsin di mi sormiim
Ayneen bizim takımda konuşmuştuukTesekkur ederim canim
Senle belki karşılamışizdir bahcelide ama 2 yildir orda değilim artik
Bir yerde gormustumde orda oldugunu :))
Iyi gecelr migicim , Allah rahatlik versinİyi geceler
Zipzip-
@Filiz16
@Pikachu_
@fittanne rakibim
@askrhpozitif
Cordelia
@Li_zigi
@EppekArasi
60kiloyum
@Aijoo
@Kahve __Kokusu
@deniz diyette
@fitblonde
@Zeynebim2020
@Mevsim_bahar83
@sulisim
@Mefkurem
@Elhan
Daha varsa hepinize
Allah Allah hayirdir, bugun ben zaman bulup giremedim.6-7 kisi siteye giremedik canim
Ne oldu hayirdir?Eyvallah. Allah kurtarsın Ayşe'yi.
Ben az once gordum seni, nasil da denk geldiBen sabah kendimi koydum sonra kaldirdim
Cok alismisim bu fotografa garip geliyor
Elif yok Zeynep verelim miElif saat 12 oluyor hadi yataga gidek
Ben gordum ki seni.
Vay terbiyesizlerOperada reklam çıkmıyor mu canım
Normal reklamlar neyse de +18 e yakın olanlar gözümüze gözümüze yanibi de odaklandırıyo böyle sayfayı çeksen de reklama getiriyo insafsız
Teşekkür ederim canımIyi gecelr migicim , Allah rahatlik versin
Allah Allah hayirdir, bugun ben zaman bulup giremedim.
Ne oldu hayirdir?
Ben az once gordum seni, nasil da denk geldicok tatlisin kaptanim, sempatik bir yuzun var.
Elif yok Zeynep verelim mi
Ben gordum ki seni.
Vay terbiyesizler
Yav bir durun hele ,ben daha bugunun adimini bitiremedim.00.00 olmus adim atmaya mi baslasam acaba
Evet bosver sonra yazarsinOzelden soylerim bir ara :)
Evet yaAyneen bizim takımda konuşmuştuuk
Ay belki de
Koca Türkiye aynı şehir aynı semt nasıl denk geliyo di mi tarçınım da burda hem de komşu sayılırız
Canım M MissHayaLet sayfaya giremiyor.Iyi gecelr migicim , Allah rahatlik versin
Allah Allah hayirdir, bugun ben zaman bulup giremedim.
Ne oldu hayirdir?
Ben az once gordum seni, nasil da denk geldicok tatlisin kaptanim, sempatik bir yuzun var.
Elif yok Zeynep verelim mi
Ben gordum ki seni.
Vay terbiyesizler
Sana vereyim yarisini 17.000 adim attimYav bir durun hele ,ben daha bugunun adimini bitiremedim.
Iyi geceler canim
Ben de bugün zor bitirdim sanki.Yav bir durun hele ,ben daha bugunun adimini bitiremedim.
Kiza hayaleet diye diye gittikiz
Ne ara attin onuSana vereyim yarisini 17.000 adim attim
Beni disarda biraktilar rahat rahat adim atabildimKiza hayaleet diye diye gittikiz
Ne ara attin onu
Haha aynenVay terbiyesizler
İyi geceler balım
İyi geceler kaptancımIyi geceler canim
Abla öğle falan baktım giremedim sayfaya pes ettim
Bizde 9.30 gibi girebildik siteye canimAbla öğle falan baktım giremedim sayfaya pes ettimakşam da amcam gile gittim işimi bitirip hemen size koştum özledim sizi
Almadılar bizi sayfaya.Abla öğle falan baktım giremedim sayfaya pes ettimakşam da amcam gile gittim işimi bitirip hemen size koştum özledim sizi
Sıkıntı yok ablacım yazabilirsin WhatsApp da demiştim ya bişey o şekildeAyseye dedim ama noisy yazmaya cekiniyorum
Kaç kere denedim de girilmedi canım bakımdan dolayıNoisy musait olsa sana yazar canim
Belki musait olamamistir bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?