Operada reklam çıkmıyor mu canımreklamlar çok bunaltıyor telde. ben PC de giriyorum evde. burada bile çıkıyor. ama telde hiç yazamıyordum. opera yükledim bende.
Afiyet olsun canim ❤4 aralik cumartesi
Kahvalti 10.00
Sabah paylastigim tabak
+2 catal tahin pekmez+biraz pekmez
16.00
1 yk sucuklu patatesli tava
2 yk zy. Barbunya
Yarim tabak sarma
Operada reklam yok canim bende 2 haftadir oyle giriyorumOperada reklam çıkmıyor mu canım
Normal reklamlar neyse de +18 e yakın olanlar gözümüze gözümüze yanibi de odaklandırıyo böyle sayfayı çeksen de reklama getiriyo insafsız
Opera iyi canım en azından sayfada gezebiliyoruz. Kadınlar kulübü ne girip kimse okuyamıyordur Chrome dan bence.Operada reklam çıkmıyor mu canım
Normal reklamlar neyse de +18 e yakın olanlar gözümüze gözümüze yanibi de odaklandırıyo böyle sayfayı çeksen de reklama getiriyo insafsız
Kız seni yerler yerlerrr
Ben gene kaçırdım
Tesekkur ederim canimKız seni yerler yerlerrrhey maşşallah
Sagol canim. Biraz krep yazacaktim,biraz pekmez yazmisimAfiyet olsun canim ❤
ben seni hep zıplar vaziyette düşünmüştüm
Ben de bahcelideyimTesekkur ederim canim
Senle belki karşılamışizdir bahcelide ama 2 yildir orda değilim artik
Bir yerde gormustumde orda oldugunu :))
Operada reklam yok canim bende 2 haftadir oyle giriyorum
Ay çok iyiymiş kızlar yaaaOpera iyi canım en azından sayfada gezebiliyoruz. Kadınlar kulübü ne girip kimse okuyamıyordur Chrome dan bence.
Bizim orda is yerimiz vardi 2 yil once devrettikBen de bahcelideyim
Ziplayarak yazıyorumben seni hep zıplar vaziyette düşünmüştüm
7 000. Mesaj Tebrikler kaptanım.Valla sen bilirsin onemli bisey yok
Ben burdayım onemli olan o
kurarken seçenek var. onu işaretle çıkmıyor o zaman.Operada reklam çıkmıyor mu canım
Yaaa nerdeydi desem ya da adi neydi desem ifşa olabilirsin di mi sormiimBizim orda is yerimiz vardi 2 yil once devrettik
14 yılım orda gecmistir
Liseye de orda gittim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?