Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Malesef çok yoğun çalşyorum ondan aşırı aktif bir üye olamam ama sadece menüde paylaşıp kaçmıyorum da. Dün de günaydın vs. Diye msjlar yazdım . Sabahları da akşamlarıda girip yazıyor ve yazılanları okuyorum. Sadece menü ve kilo paylaşanlardan da değilim. 6gündür burdaym ondan görünürlüğüm az gelmiş olabilir ama hem kızım hasta, hem yoğun iş temposu vs. Ancak şuan bukadar vakit ayırabiliyorum. Genede burda sizinle olmak beni çok motive ediyor ve diyete uyma konusunda disipline ediyor.
Afiyet olsun kizlar
Teşekkürler canım ❤

Kızlar her gün gram gram gidiyor çok mutluyum. 6günde tam 1kilo gitmiş oldu. 68.6 olmşm. Cumaya 67'lere geçme hedefim var. Perşembe benim doğum günüm ve cuma akşamı dışarıda kutlayacağız. 67 ile bu yasa veda edip yeni yaşımın hemen ilk aylarında da direk ideal kiloma inmiş olucam inşlh.

Oo super canim

Sen ne yaptin uzun zamandir yoktun
Ben buradan gittiğimde direk Ankara'ya gittim kardeşimin nişanı görümcemin düğünü sonra tekrar kardeşimin düğünü oldu 3 ay evde yoktum canım daha sonra da çalışmaya başladım ancak topladım öyle siz ne yaptınız

Hayirli olsun canim düğünleriniz

Bizde değişen birsey yok aynı devam ediyoruz :))

Hayirli olsun canim düğünleriniz

Bizde değişen birsey yok aynı devam ediyoruz :))
Ben kilo olarak aynıyım resim çekmedim ama cuma mı atayım ilk resimli kareyi bu gün başlıyorum ama birde sabah erken tartılmak zorundayım

Ben kilo olarak aynıyım resim çekmedim ama cuma mı atayım ilk resimli kareyi bu gün başlıyorum ama birde sabah erken tartılmak zorundayım
Cuma atabilirsin canim sorun olmaz

Burda biraz degisik sistem uyguluyoruz
Ilk sayfada kurallarimiz var bi oku istersen canim

Merhaba tatlım. Hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…