Cok ilgincCanim bütün herseyi yapti tertemiz sayfa telefonu kapattim diyor daha ne olabilirki valla anlamis degilim
Yeni sifre versin diyo onlada giremezki sayfaya giremiyorCok ilginc
Malesef çok yoğun çalşyorum ondan aşırı aktif bir üye olamam ama sadece menüde paylaşıp kaçmıyorum da. Dün de günaydın vs. Diye msjlar yazdım . Sabahları da akşamlarıda girip yazıyor ve yazılanları okuyorum. Sadece menü ve kilo paylaşanlardan da değilim. 6gündür burdaym ondan görünürlüğüm az gelmiş olabilir ama hem kızım hasta, hem yoğun iş temposu vs. Ancak şuan bukadar vakit ayırabiliyorum. Genede burda sizinle olmak beni çok motive ediyor ve diyete uyma konusunda disipline ediyor.Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kurabiye dısinda afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım börek ödulmü
Afiyet olsun canım gecende yazdim menu yazip gidiyosun aktif degilsin
Afiyet olsun canım bizi etiketlersen menüde sanirim yorum yaparim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canım ❤Afiyet olsun kizlar❤
Sayfa hic yuklenmiyo dun benimde oyleydiYeni sifre versin diyo onlada giremezki sayfaya giremiyor
Eee tamamda sadece giremeyen o kaldiSayfa hic yuklenmiyo dun benimde oyleydi
Şifresi aynı olanlar mı vardıYeni sifre versin diyo onlada giremezki sayfaya giremiyor
Hayir canım baska sifre verse bana dedi ama gene giremezki sayfayaŞifresi aynı olanlar mı vardı
Sen ne yaptin uzun zamandir yoktunZipzip- anladım canım okudum mesajını
Oo super canimKızlar her gün gram gram gidiyorçok mutluyum. 6günde tam 1kilo gitmiş oldu. 68.6 olmşm. Cumaya 67'lere geçme hedefim var. Perşembe benim doğum günüm ve cuma akşamı dışarıda kutlayacağız. 67 ile bu yasa veda edip yeni yaşımın hemen ilk aylarında da direk ideal kiloma inmiş olucam inşlh.
Ben buradan gittiğimde direk Ankara'ya gittim kardeşimin nişanı görümcemin düğünü sonra tekrar kardeşimin düğünü oldu 3 ay evde yoktum canım daha sonra da çalışmaya başladım ancak topladımSen ne yaptin uzun zamandir yoktun
Hayirli olsun canim düğünlerinizBen buradan gittiğimde direk Ankara'ya gittim kardeşimin nişanı görümcemin düğünü sonra tekrar kardeşimin düğünü oldu 3 ay evde yoktum canım daha sonra da çalışmaya başladım ancak topladımöyle siz ne yaptınız
Arabayla 4-5 saat mesafedeyiz canım onlarda ticaretle uğraşıyorlar dükkanımız var o yüzden gelemiyorlar devamlı havayı güzel bulunca ben gidiyorumÇok geçmiş olsun annengil felan yok mu
Ben kilo olarak aynıyım resim çekmedim ama cuma mı atayım ilk resimli kareyi bu gün başlıyorum ama birde sabah erken tartılmak zorundayımHayirli olsun canim düğünleriniz
Bizde değişen birsey yok aynı devam ediyoruz :))
Cuma atabilirsin canim sorun olmazBen kilo olarak aynıyım resim çekmedim ama cuma mı atayım ilk resimli kareyi bu gün başlıyorum ama birde sabah erken tartılmak zorundayım
Tamam canım bakayım ben kurallaraCuma atabilirsin canim sorun olmaz
Burda biraz degisik sistem uyguluyoruz
Ilk sayfada kurallarimiz var bi oku istersen canim
Merhaba tatlım. Hoşgeldin.Ben buradan gittiğimde direk Ankara'ya gittim kardeşimin nişanı görümcemin düğünü sonra tekrar kardeşimin düğünü oldu 3 ay evde yoktum canım daha sonra da çalışmaya başladım ancak topladımöyle siz ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?