- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın kızlar çok geçmiş olsun kuzuları hasta olan annelere biran önce iyilessin inşallah kuzucuklar
Gunaydin kizlar
Günaydınlar
Haber var mi canim denemeye devam ediyor mu
Hersey yaptı kizlar olmuyorHala göremiyor mu? Başka bir telefondan girsin bakalım oluyor mu?
Gecmis olsun canimSelam herkese
Bebeğimi sabah hastaneye götürdüm kıyamam boğaz enfeksiyonu olmuşDr serum yapalım hızlı toparlar ateşi de 39 du . Serumu bitti eve geldik . Antibiyotik tedavisi başladı
Gecmis olsun canimSelam herkese
Bebeğimi sabah hastaneye götürdüm kıyamam boğaz enfeksiyonu olmuşDr serum yapalım hızlı toparlar ateşi de 39 du . Serumu bitti eve geldik . Antibiyotik tedavisi başladı
Geçmiş olsun canım şifa olsun kuzuyaSelam herkese
Çok üzülüyorumHersey yaptı kizlar olmuyor
Allah yardimcimiz olsunBüyük kızıma bir mont alalım dedik normalde 150 tl olması gereken ürün 350 400 olmuş ağlamak istiyorum ya
Kinoayi, brokoliyi haslanip suzulup icine istedigin salata malzemeleri konuluyor. Kolay hafif bir tarif@Zeynebim2020 Kinoa salatasi nasil bir sey?
Valla oğlana alamadik mont var evde giysin 300den basliyorBüyük kızıma bir mont alalım dedik normalde 150 tl olması gereken ürün 350 400 olmuş ağlamak istiyorum ya
Amin kaptanim herseyden kıstık yani bari çocuk ürünleri ucuz olsun hadi ben bi sekilde alıyorum almaya çalışıyorum da alamayanin çocuğu ayazda mı kalacakAllah yardimcimiz olsun
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinSelam herkese
Abla ben de almazdim da okulda bir yere takmış montu yırtılmış mecbur kaldıkValla oğlana alamadik mont var evde giysin 300den basliyor
Bende kıza bi ay önce aldım canım yinede uyguna buldum ve güzel orda fiyatlar öyle 160 di oğluma da kışlık tulum aldım 140 di o da herşey çok pahalı valla biraz büyük aldım seneye de giysinler diye mont falan her seferinde alınmıyor inşallah bulursun uygunaBüyük kızıma bir mont alalım dedik normalde 150 tl olması gereken ürün 350 400 olmuş ağlamak istiyorum ya
Gecmis olsun kaptinGünaydın hanımlar
Hastalıkla boğuştuğumuz bir geceyi daha geride bıraktık..
İki çocuk yaşlar küçük ikiside ateşlendi ona bak diğerine bak derken yorucu uykusuz geçti
Eşimde il dışına çıkacak zamanı bulmuş
Heryerim ağrıyor ve uykum var
Mutlu pazarlar canımGünaydın mutlu pazarlar
Allah yardımcın olsun canımGünaydın hanımlar
Hastalıkla boğuştuğumuz bir geceyi daha geride bıraktık..
İki çocuk yaşlar küçük ikiside ateşlendi ona bak diğerine bak derken yorucu uykusuz geçti
Eşimde il dışına çıkacak zamanı bulmuş
Heryerim ağrıyor ve uykum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?