aslında kilom fazla. yağ oranım da fazla dolayısıyla. bu ay haftada 1 ile 1,5 arası rahatlıkla verebilirim.Hedefini daha ulasilabilir yap bence canim
Haftalik 700-800 gram dusun
Yavas ama kalici olsun kilo verisin
Sen yaptığını koycan kenara üstünü ben tamamlicamBuyur . Nasıl vercem bilemedim
Hee anladımSen yaptığını koycan kenara üstünü ben tamamlicam
Evet sen rahatlıkla verebilirsin ama menülerin dolu dolu oyuzden gram gram gidiyoraslında kilom fazla. yağ oranım da fazla dolayısıyla. bu ay haftada 1 ile 1,5 arası rahatlıkla verebilirim.
ama tabi yavaş yavaş olunca daha kalıcı oluyor. aman eksi olsun da napalım artık
5100 deyim 2900 kaldiVerin ben tamamlayım
Tamam bir leslie yapayim bitsin5100 deyim 2900 kaldi
Daha erken yaa tamamlarimTamam bir leslie yapayim bitsin
Teklif var ısrar yokDaha erken yaa tamamlarim
evet karboyu daha azaltmam gerekli. ama sanırım kan şekerim sebebiyle acıkıyorum. biraz daha özen göstereyimEvet sen rahatlıkla verebilirsin ama menülerin dolu dolu oyuzden gram gram gidiyor
Öglen makarna pilav yeme ısyerinde birak bakalim nasil olcak,onun yerine 2dilim ekmek ye bence, yaninda biseyler al çantana at degisim yap surekli yemegini kahvaltini falanevet karboyu daha azaltmam gerekli. ama sanırım kan şekerim sebebiyle acıkıyorum. biraz daha özen göstereyim
EvetSingle misin
Iyi geceler öpücügüme vermedim ondan
Eline sağlık kaptanım3-9 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 12.Etap Kırmızı Takım 3 Aralik Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe 1 @Migim 72,2 2 C Chikolata_gozlum 54,3 3 @Li_zigi 62,8 4 @EppekArasi 74,25 5 @masal3487 70,4 6 @fesang 64,7 7 @Mevsim_bahar83 66,4 Mavi Takım 1 @fittanne 88,8 2 @Kahve __Kokusu 56,6 3 60kiloyum 86,1 4 @Zeynebim2020 67,0 5 @masal_19 58,2 6 @bluegreeneyes 74,2 7 @sardunya1038 64,3 Yeşil Takım 1 @Efillim 80,9 2 @LADY VEGA 62,2 3 Hedef60kgolmak 63,5 4 @dolunaydagel 91,2 5 @limonlutarcinlikek 60,5 6 @eceboce 66,4 7 @sara_28 100,9 8 @Korkuluanne 67,0 9 @fitblonde 69,2
tamam
canım karboyu günün sadece bir vakti doyana kadar yyebilirsin yanında sağlıklı yiyeceklerle, diğer öğünlerde de minik minik olursa kolay verirsin canım bu hafta öyle yapıyorum iyi gibi :)evet karboyu daha azaltmam gerekli. ama sanırım kan şekerim sebebiyle acıkıyorum. biraz daha özen göstereyim
Afiyet olsun canimyaseminli yeşil çay içiyorumiyi geldi
Karboyu doyana kadarmi ilginc ilk defa duydum bana doktor bir zaman çikarticaz hayatindan kilo verene kadar dediEvet
Eline sağlık kaptanım
tamam
canım karboyu günün sadece bir vakti doyana kadar yyebilirsin yanında sağlıklı yiyeceklerle, diğer öğünlerde de minik minik olursa kolay verirsin canım bu hafta öyle yapıyorum iyi gibi :)
sporun var mı?
Al eline telefonu ben size laf yetiştirirken adım atıyorumAfiyet olsun canim
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar kızlaaar
İyi akşamlar canımİyi akşamlar kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?