- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ben anlamam ot mot sen yapiyosun ekmek güzel ama karnıyarık otumu olurmus yemegi olurben karabuğdayı ekmeğini kendim yapıyorum. saf karabuğday unu ve karnıyarık otu tozundan. uno daki o ekmeklerde buğday var. az miktar karabuğday var içlerinde. karabuğday, buğday değildir. kuzukulağıgillerden bir bitkidir. ekmeğinin yapısı kum gibi dağılır. esnek olmaz asla yani. ben içine karnıyarık otu tozu katıp az biraz daha esnek hale getiriyorum canım. neyse öyle yani.
tamam öyle yapayım. yanıma öğlen yemeğine göre 1 dilim karabuğday ya da atalık tam buğday ekmeği alayım
Yani hurma ve tahin bu satte çarpar adamıburdan anlıyorum ki yarına kadar dayanmam gerek
Ya tahin çok severim tarifi görünce bi iştahım kabardı ama durduruldumYani hurma ve tahin bu satte çarpar adamı
canım bu şekilde dengelerim o isteği açlığı diye düşündüm bugün de iyiydi yani gözüm kalmadı plavdaKarboyu doyana kadarmi ilginc ilk defa duydum bana doktor bir zaman çikarticaz hayatindan kilo verene kadar dedi
bitkinin adı o. zaten hindistandan ithalBen anlamam ot mot sen yapiyosun ekmek güzel ama karnıyarık otumu olurmus yemegi olur
Sabah 2 aksam 2 dilim verdi doktor canim guzel benimde hosuma gidiyor ama her hafta degisim yapiyoruz ekmektecanım bu şekilde dengelerim o isteği açlığı diye düşündüm bugün de iyiydi yani gözüm kalmadı plavda
ama yarınki tartıya göre revize ederim4-300-400gr gitmiş olsa bile devam ederim diye düşünüyorum
insülin direncin mi var kuzum yüzden demiş olabilir , bir dilim mi yiyorsun günde uni çiyalıdan :) benim de favorim o unolardan
Türklerden gelse şaşardimbitkinin adı o. zaten hindistandan ithal
10 mu oyybitkinin adı o. zaten hindistandan ithal1 e 10 oranında şişiyor sıvıyla
Sabah 2 aksam 2 dilim verdi doktor canim guzel benimde hosuma gidiyor ama her hafta degisim yapiyoruz ekmekte
70.000 mesaj Tebrikler tatlım. 30 gram çikolata ödül yapabilirsin.
Ben telefondan takip ediyorum canimBilekliği olmayanlar adımları tlfndan mı takip ediyorsunuz bende bileklik var ama eski tlfnuma kurulu yeni tlfn alınca yapamadık öyle kaldı.
Kendimi denemek istiyorum 8 bin adım atmak beni ne kadar zorlar yapabilir miyim de
Tamam canimSelam kizlarr.
Haftasonunun yoğunluğu var giremedim.
Zipzipcim kusura bakma canim, yarin anya konya belli olur.
Yarın da tartı çarparYani hurma ve tahin bu satte çarpar adamı
Pilav makarnayi tamamen 10 gün çıkar farki göreceksinevet karboyu daha azaltmam gerekli. ama sanırım kan şekerim sebebiyle acıkıyorum. biraz daha özen göstereyim
Afiyet olsun canim ❤Bugun yediklerim.
Sabah
Yoğurtlu, yulafli, meyveki kahvalti.
Ara
1 cennet hurmasi, sade kahve
Ara
1 mandalina
Aksam
Tavuk döner porsiyon
Ayran
Ara
Sütlü kahve
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?