Yapakim haftaya 1 mekik 10 puan 1 squat 10 puan c.tesi başlayalım. Yeni MasterFit etabinda.
Merhaba canım bugün aklımdaydın yazamadım, nasılsın?Merhaba kizlar
Sabah beni etiketleyen arkadaslari etiketledim cevap verecektim veremedim
Hepiniz cok cok sagolun canlarim tekrar okuyacagim yazdiklarinizi
Gecmis oldun canim. Zor olur dis agrisi.teşekkür ederim kızlar. evet tedavisi devam ediyor
Iyi oldu yazdiginiz ben de yapayim simdi yarin yerimBen bol yogurtla yapiyorum bazen havuc bazen kabak tarator tavuk yada kofteyle guzel oluyor. Sade ben de yiyemiyorum yesem de hemen acikiyorum
Sabah biraz fazla oldu galiba. Ama gunun geri kalaniyla dengelemissin canim. Afiyet olsun2 ocak pazar menum
Kahvalti 11.30
Sofradaki her seyden cokca yedim
Pismanim ama oldu bi kere kayinvalidemler gelmisti ben de tutamadim kendimi hatirlamiyorum ne kadar yedigimi
19.30
2 kepce yayla corbasi
2 3 catal humus
3 tane oruk
2 kepce et yemegi
Ara
3 4 kucuk portakal
Cay
2 3 tane badem
Ben de guzeeeel bir kahvaltı sofrasında oturup her şeyden yemek istiyorum uffff yine dellendim2 ocak pazar menum
Kahvalti 11.30
Sofradaki her seyden cokca yedim
Pismanim ama oldu bi kere kayinvalidemler gelmisti ben de tutamadim kendimi hatirlamiyorum ne kadar yedigimi
19.30
2 kepce yayla corbasi
2 3 catal humus
3 tane oruk
2 kepce et yemegi
Ara
3 4 kucuk portakal
Cay
2 3 tane badem
Daha ne oldunyatana kadar daha olur da bilekliğin şarjı bitiyor. şarja takmam lazım. bugünlük böyle
İyi geceler böcükIyi geceler kızlar ben yatıyorum
Yeme canim bak yiyen pisman. Yeni yilda yedik hala veremedikBen de guzeeeel bir kahvaltı sofrasında oturup her şeyden yemek istiyorum uffff yine dellendim
Ya sen ne kadar dusunceli bir eski kaptansin canimMerhaba canım bugün aklımdaydın yazamadım, nasılsın?
Aynen canim 1 ogun abarttiysam obur ogun dengelemeye caliaiyorumSabah biraz fazla oldu galiba. Ama gunun geri kalaniyla dengelemissin canim. Afiyet olsun
Yersin yersin canim isyedigin kilona ulasmissin sanki?Ben de guzeeeel bir kahvaltı sofrasında oturup her şeyden yemek istiyorum uffff yine dellendim
Aaaaa ne kadar tatlısın canım benim çok teşekkür ederimYa sen ne kadar dusunceli bir eski kaptansin canimsagol dusunmen yeter. Kac kilo oldun? Iyiyim esimle bir daha bu konu uzerine konusmadik bebeleri uyuttuk belki simdi konisiruz
Aynen canim 1 ogun abarttiysam obur ogun dengelemeye caliaiyorum
Yersin yersin canim isyedigin kilona ulasmissin sanki?
Adi adım ve tempolu( postacı yürüyüşü) diye ayrılır yürümek...Tempolu yürüyüş her zaman can kurtarıcıdır. Yine de uzanıp yatmaktansa hareket halinde olmak her zaman iyidir canım. Bir İngiliz atasözü der ki where is hareket there is bereket...instaya inanma bebeğim.Az önce Instagram da gördüm fazla yürüyüşün hiç bir yararı yokmuş 7000 yeter diyor.siz tecrubelisiniz ben onların yalancisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?