Sagolasin canim.bakalim konu uzerinde hic konusmadik insallah gecmistir. Yani hic basbasa kalamadik hep cocuklarla ya da kayinvalidelerleydik ondan sanirimAaaaa ne kadar tatlısın canım benim çok teşekkür ederimben bu sabah 61.6ydim istediğim kilo 54 yani daha cooook yolum var.
Eşinle iyi olmana çok sevindim gelmiş geçmiş olsun bir daha aranız hiç bozulmasın inşallah
Canım onun hala öfkesi olsaydı illa bir yolunu bulur konuşurdu belli ki gerçekten pişman olmuş. Sen de bundan sonra artık huyuna git başkalarına kızıp acısını ondan çıkarma tatlım, yuvada huzurun tadı hiçbir şeyde yokSagolasin canim.bakalim konu uzerinde hic konusmadik insallah gecmistir. Yani hic basbasa kalamadik hep cocuklarla ya da kayinvalidelerleydik ondan sanirim
Gıcıklığına şahidimdirTesekkur ederim canim
Ben yemek konusunda gicigim az herseyi denemem yer miyim acaba
Hayır çünkü benim yirmiikibinikiyüzyirmiiki adımım var boşa olmamalıAdi adım ve tempolu( postacı yürüyüşü) diye ayrılır yürümek...Tempolu yürüyüş her zaman can kurtarıcıdır. Yine de uzanıp yatmaktansa hareket halinde olmak her zaman iyidir canım. Bir İngiliz atasözü der ki where is hareket there is bereket...instaya inanma bebeğim.
Geçmiş olsun canım önemli değil ha mavi ha kırmızı önemli olan kilo vermek ki bu hafta çok iddialıyım kırmızı takım kazandı bencekuzum isteyip istememekle ilgisi yok ki. aşkolsun olur mu öyle şey. tabloya öyle baktım. çok inceleyemedim dişim ağrıyor keyfim yok. bugün bir de yorgundum. 1 gönderip 1 alacaktım öylesine yazdım.
Aynen canımGünaydın canim
Cuma ve dünkü fasulyelerden sonra sabit gelmen iyi canim
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahmaalesef pozitifim.
Olsun canım önemli değilCanım dışı agriyor kuzunun. En çok artı gelen beni aldı takıma. Aceleyle yaptı galiba.
Cevapladığın için teşekkür ederim canımAnkee kırmızı kaptan canım
Olmaz tatlım...pandemi öncesi sadece yürümekle korudum kilomu 60-63 arasındaydim. Ev yürüyüşlerini sevmediğimden minik minik biriktirdim kiloları. İnsanlar fitnes salonlarına gitsin ya da diyetisyenler musterisiz kalmasın diye atılan bir iddia bence...çünkü yürümek bedava bu da bazı çevrelerin işlerine gelmiyor.Hayır çünkü benim yirmiikibinikiyüzyirmiiki adımım var boşa olmamalı
OleeeeyyyOlmaz tatlım...pandemi öncesi sadece yürümekle korudum kilomu 60-63 arasındaydim. Ev yürüyüşlerini sevmediğimden minik minik biriktirdim kiloları. İnsanlar fitnes salonlarına gitsin ya da diyetisyenler musterisiz kalmasın diye atılan bir iddia bence...çünkü yürümek bedava bu da bazı çevrelerin işlerine gelmiyor.
Ayyyy dimiiii geldi salıBakalim daha yarin 30 bin atacagiz
Her gun 10ar bin arttiriyor musunuz ne yapiyosunuz ben anlayamadim :')Ayyyy dimiiii geldi salı
Stres en büyük düşman canım kendine güven o kiloları sen verdin bakkalın çırağı değil hemen daha önce uyguladigin taktikleri uygula ...İyi geceler. Ben bugunde kendimi hizaya sokamadim. Korkunç bir artim var en düşük kiloma göre. Birazda koruyamazsam korkusu, stresi başladı sanki..
Ruhu teslime doğru gidiyoruz kuzuHer gun 10ar bin arttiriyor musunuz ne yapiyosunuz ben anlayamadim :')Zipzip-
Hemen döndürmek cok zor geliyor şuan. Ne güzel kolaya alışmakStres en büyük düşman canım kendine güven o kiloları sen verdin bakkalın çırağı değil hemen daha önce uyguladigin taktikleri uygula ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?