Aman diyim harap etmeyin kendiniziRuhu teslime doğru gidiyoruz kuzu
Zaten bunu yaşam biçimi haline getirmek lazım kuzu diyet gözüyle bakma bize ömür boyu birşeyler yasak veya kısıtlı empoze ettiğin sürece birşey olmaz kork maHemen döndürmek cok zor geliyor şuan. Ne güzel kolaya alışmak
İki gündür evi indirdim aşağı heryeri siliyorum alıştı artık vücut canımAman diyim harap etmeyin kendinizi
Şuan o modda hiç degilim. Hastalık halimde hâla tam geçmedi. Ama Şubat'ta kızımın doğumgünü olacak. O zaman sağlam temizlik sebebi olur inşallahİki gündür evi indirdim aşağı heryeri siliyorum alıştı artık vücut canım
Bugun ne yedin bilemiyorum ama kendini çok aç bırakma. Poncik nedir onuda anlamadımAçlıktan midem bulandı bir ponçiğin arasına peynir biber soktum yiyorum özür dilerim
Canım en son 3te yemiştim fena acıktım. Ponçik poğaça gibi bir şey canım. Daha yumuşak halini düşün.Bugun ne yedin bilemiyorum ama kendini çok aç bırakma. Poncik nedir onuda anlamadımsütlü kahve, baharatli yogurtta yiyebilirsin
Hic bitsin istemiyorum kuzu biterse yatarım yapayım ki hareket olsun kızımın bir yaş gününde bende zayiflamistim güzel görünmek içinŞuan o modda hiç degilim. Hastalık halimde hâla tam geçmedi. Ama Şubat'ta kızımın doğumgünü olacak. O zaman sağlam temizlik sebebi olur inşallahişlerin kolayca bitsin inşallah
Çok aç olduğunda seviyor san havuç ye canım inanılmaz tok tutuyorCanım en son 3te yemiştim fena acıktım. Ponçik poğaça gibi bir şey canım. Daha yumuşak halini düşün.
Canım çok açken yoğurt vs yiyince midem bulanıyor ne yazık ki
Kiyamam. Bende bir yıldır çıktıPis bir hastalık sağı solu belli olmuyor.sagolsun yıllardır benimle birliktedir kendileri..gecmis olsun
Ah canim cok erken kapamissin. O saatlerde yemek yersen akşam 8e kadar mutlaka güzel bir ara öğün ekle. Kuru yemişli meyveli sütlü meselaCanım en son 3te yemiştim fena acıktım. Ponçik poğaça gibi bir şey canım. Daha yumuşak halini düşün.
Canım çok açken yoğurt vs yiyince midem bulanıyor ne yazık ki
Anksiyete teşhisi 2010da kondu bana. O dönem carpintim cok fazlaydi öleceğim saniyodumKiyamam. Bende bir yıldır çıktı
Aaaa hiç aklıma gelmezdi şaşırdım vallaÇok aç olduğunda seviyor san havuç ye canım inanılmaz tok tutuyor
Evet canım yarın daha doğru düzgün bir saatte yiyeceğimAh canim cok erken kapamissin. O saatlerde yemek yersen akşam 8e kadar mutlaka güzel bir ara öğün ekle. Kuru yemişli meyveli sütlü mesela
OlleeeeyYapakim haftaya 1 mekik 10 puan 1 squat 10 puan c.tesi başlayalım. Yeni MasterFit etabinda.pastelfit
Hahahahaha spor puanlarına da zam gelmişOlleeeey@Zipzip- bana gelişi 5 puan demiştim
Bir squat kolay yapılmıyorHahahahaha spor puanlarına da zam gelmiş
Salatalikta her zaman serbest aklinda bulunsunAaaa hiç aklıma gelmezdi şaşırdım valla
Evet canım yarın daha doğru düzgün bir saatte yiyeceğim
Havuç turp marul üçünden salata yap akşamları kendine inanılmaz tok tutuyor ben sadece bunu yedim akşam menüde ..sindirilmesi zor besinler olduğu için daha uzun tokluk hissi veriyor canım.Aaaa hiç aklıma gelmezdi şaşırdım valla
Evet canım yarın daha doğru düzgün bir saatte yiyeceğim
Doğru hem WC için de iyi olurSalatalikta her zaman serbest aklinda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?