Ayyy turp çok severim yaparım vallaHavuç turp marul üçünden salata yap akşamları kendine inanılmaz tok tutuyor ben sadece bunu yedim akşam menüde ..sindirilmesi zor besinler olduğu için daha uzun tokluk hissi veriyor canım.
Ouuuu çok geçmiş olsun bende yeni başlayalı bir yıl oldu doktora gitmedim ama iyiyim sadece çok heyecanlı ve stresli bir insanım ve çok kaygı duyuyor um herseyden ne kadar travma sonrası olussada bende bunlar kişiliğimde buna yatkınAnksiyete teşhisi 2010da kondu bana. O dönem carpintim cok fazlaydi öleceğim saniyodum
Ton balığı da çok yakışıyorAyyy turp çok severim yaparım valla
Korumak büyük mesele buradan uzaklaşma canım.İyi geceler. Ben bugunde kendimi hizaya sokamadim. Korkunç bir artim var en düşük kiloma göre. Birazda koruyamazsam korkusu, stresi başladı sanki..
Bende öyleydim. Hâlâ var yok değil ama o düşünceler başladığı an defediyorum. Aralık başında ciddi bir atak yaşadim. Psikologa gitmeye basladim ama suan daha cok depresyon için. Atak geldigi dönemler cok berbat... Baş etmeside zor ama basarabilirizOuuuu çok geçmiş olsun bende yeni başlayalı bir yıl oldu doktora gitmedim ama iyiyim sadece çok heyecanlı ve stresli bir insanım ve çok kaygı duyuyor um herseyden ne kadar travma sonrası olussada bende bunlar kişiliğimde buna yatkın
İçimizdeki canavar uyanınca tutmak cok zor. Bakalim nasıl toparlayacagim....Korumak büyük mesele buradan uzaklaşma canım.
Canım annem Çarşamba hastaneye yatacak. Ben de yoğunum. Elimizden geleni yapalım. Ne yürürsek kar.Ayyyy dimiiii geldi salı
Yiyince yaz bana tokluk hissi aynı oluyormu merak ettimAyyy turp çok severim yaparım valla
Aynen öyle ama kilolu resimlerine bak o günleri düşün. Bir şekilde tekrar motive ol. Onca emek çöp olmasın.İçimizdeki canavar uyanınca tutmak cok zor. Bakalim nasıl toparlayacagim....
Tamam canım. Gerçi benim olayım biraz psikolojik de olabilir gözüm doymayabilir hahaha ama yine de yazıcamYiyince yaz bana tokluk hissi aynı oluyormu merak ettim
Güzelmiş. Bi Türk atasözünü anımsattı ama çıkaramadım.Adi adım ve tempolu( postacı yürüyüşü) diye ayrılır yürümek...Tempolu yürüyüş her zaman can kurtarıcıdır. Yine de uzanıp yatmaktansa hareket halinde olmak her zaman iyidir canım. Bir İngiliz atasözü der ki where is hareket there is bereket...instaya inanma bebeğim.
Allah korusun. Allah hic birimizi tekrar o günlere döndürmesinAynen öyle ama kilolu resimlerine bak o günleri düşün. Bir şekilde tekrar motive ol. Onca emek çöp olmasın.
Ooo insanoğlu Ağustosböceği bile yiyor.DeryaOnDiet tavşan eti nasıl canım hiç yemedim hatta yendiğini bile şu an gördüm hahaha
Akşam yemeğini 5-7 arası ye canım. Acıkırsan 9’a kadar da ara öğün yapabilirsin. Açlık derecene göre1 bardak ayran, bir meyve ve yoğurt, 30 gr grissini beyaz peynir, Yoğurt-10badem, 1 tk labne-bir etimek gibi son ara öğün seçeneklerini kullanabilirsin.Aaaa hiç aklıma gelmezdi şaşırdım valla
Evet canım yarın daha doğru düzgün bir saatte yiyeceğim
İyi geceler canım.Iyi geceler kızlar ben yatıyorum
Tamam ablam sen öyle diyorsan öyledirAdi adım ve tempolu( postacı yürüyüşü) diye ayrılır yürümek...Tempolu yürüyüş her zaman can kurtarıcıdır. Yine de uzanıp yatmaktansa hareket halinde olmak her zaman iyidir canım. Bir İngiliz atasözü der ki where is hareket there is bereket...instaya inanma bebeğim.
Bende çok uzun zamandır var canım.ilac tedavisi oldum iyileştim tekrar başladım bu işin tamamen bitişi yok kim diyorsa kendini kandırıyor tecrübe ile sabittirKiyamam. Bende bir yıldır çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?